Singularity jsem dohrál a hra mě bavila až do konce.
Sice grafika, hlavně textury, už trochu zastaralé, holt Unreal Engine 3 už je poněkud za zenitem a byla z toho cítit i daň konzolím (viz omezené nastavení možností grafiky, ale i dalších herních nastavení), ale zase na druhou stranu to bylo opravdu svižné i na obstarožní konfiguraci jako je ta moje.
Po herní stránce to bylo ale nadmíru dobré a zábavné. Holt, Raveni jsou staří matadoři a vědí, jak navrhnout dobrou FPS

. Sice souhlasím, že řadu herních prvků jsme už někde viděli, ale jinak taková TMD byla do hry opravdu umně a myslím, že i maximálně a zábavně zakomponována, i pokud jde o řešení různých zákysových "mini-puzzlů". A vlastně i originálně. Nebo aspoň já jsem nikde neviděl třeba prvek takového "stárnutí" nebo lépe řečeno borcení mostu, aby se člověk dostal pro nějakou věc pod něj.
Souhlasil bych ale jinak s tím běžným hodnocením 7-8/10. I proto, že herní prostředí mohlo být o něco variabilnější a obtížnost postupem hry taky klesala - ruku v ruce s tím, jak hráč sám sebe a své zbraně vylepšoval. Na střední obtížnost tak byla hra asi tak od půlky až příliš jednoduchá a hráč v podstatě nesmrtelný (nabušená Valkýra a Rotačák vše jistil). Ale na druhou stranu mě potěšilo, že se nekonal žádný otravný závěrečný deset metrů vysoký megaboss, jak bývá u řady FPS zvykem.
Taky mohla být hra o něco delší, ale na to si dneska už asi musíme zvyknout...