Singularity

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

bubanek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Singularity

Příspěvek od bubanek »

Tak jsem to dohrál. Hned při první scéně mě napadlo: tyvole, Bioshock. A nemýlil jsem se :-D
Jinak je to mix toho nejlepšího z těch nejlepších her.
Hrátky s časem dobré, konec divný, všechny tři. Jinak bez nápadu - asi proto je to tak chytlavé. Kratší hru jsem dlouho nehrál (jestli někdy). Už jedu znova 8-)
Jinak zase taková konzolovitost, to je hrozné :cry:
fiLL-kiLL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fiLL-kiLL »

Jo byla to solidní střílečka. Na konci jsem zkusil všechny konce. Nejlepší je zabít Borisova a rozjet to v řadách CCCP. Jinak nevíte co psala ta holka v posledním videu do té sovětské knihy? Nemohl jsem to přečíst.
Intel Core i5-14400F, GIGABYTE B760, 32 GB DDR3, GeForce RTX 5070 12 GB, HDD Samsung 3 TB SATAII, Fractal Design Core 3000, Logitech MX400, LG 23", Win 10 Pro
bubanek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od bubanek »

No nějaké pindy, ale hlavně tam napsala tvoje jméno...
oneill_sx1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oneill_sx1 »

Obrázek
Ani neumí pořádně psát...
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Daji se ve hre nak zapnout titulky?Chvilku sem to hral a zadnou takovou volbu sem nenasel a hra je bez titulku.Dneska vysla cestina a ja bych si to chtel zahrat v cestine.
Jinak ve hre mam strasne potichu zvuk a musim dat repro az na 75% aby to bylo dobre slyset.To je nakej bug?
Grafika je krasna 1920x1080 16xAA + adaptivni AA a to je dokonalost sama.
Strasne mi to pripomina Bioshock.Hral sem sice jen 15min, ale zritete se vrtulnikem/v bioshocku s letadlem.Ta promitacka jak je v te mistnosti na zacatku mi pripomina uvod bioshocku v te miniponorce.Socha stalina/socha toho stvoritele rupture v Bioshocku atd... :)
Hra ma minimalni Hw narocnost
Srovnani cpu http://www.techspot.com/review/294-sing ... page9.html
Srovnani gpu http://www.techspot.com/review/294-sing ... page5.html
Ve full hd + maximalni detaily si zahraje plynule i clovek s 5670 :)
marcelus
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od marcelus »

Titulky v hre nie su :( co je skoda lebo ten pribeh je celkom dobry. Ja som to dohral 2x po sebe bez nadychu :) skvela hra a super grafika. Inak uz vysiel oficialny patch co oprovuje streamovanie textur. Ja som sa s tym babral hned ako hra vysla prepisovanim configu... O zvuku som cital aj na inych forach , ale ja som s nim problem nemal ziadny. Kde si videl cestinu? Celkom by potesila,aspon na tie zapisniky co sa povaluju v hre ked uz nie su titulky.

tu je odkaz na patch
http://forums.ravengames.com/downloads.php?do=file&id=2

o nejakej uprave zvuku pisu tu

http://filenetworks.blogspot.com/2010/0 ... sound.html
CPU/ i7 4770 3,9 Ghz, GPU/MSI GTX 1070 Gaming, RAM/Kingston 16 GB DDR3 2133 Mhz,Enermax Platimax 750 W, DELL U2515h 2560x1440, Win 7 64 bit
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

zvuk musis zvysit v tray liste- po spusteni hru minimalizuj a v ovladani zvuku v tray liste daj na max pro Singularity
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

HEAD píše: Grafika je krasna 1920x1080 16xAA + adaptivni AA a to je dokonalost sama.

Hra ma minimalni Hw narocnost
Srovnani cpu http://www.techspot.com/review/294-sing ... page9.html
Srovnani gpu http://www.techspot.com/review/294-sing ... page5.html
Ve full hd + maximalni detaily si zahraje plynule i clovek s 5670 :)
Jak jsi nastavil AA? V tom testu pisou, ze AA nastavit ve hre nejde a globalni nastaveni v ovladacich je bez efektu. Muzes hodit screeny s a bez 16xAA + adaptive AA?
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

AA funguje jen s crossfire a jestli nemas CF, tak prepis exe na UT3.exe.
Cestina je zde http://cestiny.idnes.cz/hry/singularity ... ry_zel.idn
marcelus
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od marcelus »

Tiez som tak rozchodil AA prepisanim exe suboru na UT3.exe. Funguje to tak skoro u vsetkych UE hier. Jedine ak mas steam verziu tak s tym nepochodis lebo prepisanim exe sa ti hra nespusti... Ja mam krabicovu ale ak by niekto vedel ako sa to da obist na Steam verziach hier tak mu budem vdacny. Mam odtial par hier na UE(Bioshock 2,Transformers War for the Cybertron)a rad by som nejako rozchodil AA... ale nedari sa mi to :(

Head-vdaka za cestinu. Vcera som tam pozeral ale este tam nebola :)
CPU/ i7 4770 3,9 Ghz, GPU/MSI GTX 1070 Gaming, RAM/Kingston 16 GB DDR3 2133 Mhz,Enermax Platimax 750 W, DELL U2515h 2560x1440, Win 7 64 bit
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Vcera sem to par hodin hral a je to takovej klon bioshock 1 + hratky s casem.
BTW jak sem daleko od konce?Prave sem dokoncil tu cast na te lodi perla.
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Tak dohrano a musim rict, ze je to vyborna hra.Vyzkousel sem vsechny 3 konce a zadnej neni zrovna moc optimistickej :) .
ondra.palas
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ondra.palas »

PC: AMD Phenom II X4 955 Black Edition, Cooler Master Hyper 212 Plus, Gigabyte GA-770TA-UD3 (rev. 1.0), Zeppelin Gold 4GB (kit 2x 2GB) 1600MHz, FORCE3D HD 5770 1GB DDR5, Samsung SpinPoint F3 3.5" 1TB HD103SJ, Hitachi Deskstar SATA 320GB, ext. Toshiba PX1393E-2G32 - 640GB, Seasonic SS-500ET-F3 500W Bronze OEM, Nexus Clodius case, MS Sidewinder X4, Gigabyte GM M8000X, Steelpad QCK, Genius SW-HF 5.1, Koss Porta Pro, SHURE SRH 240
NTB:Toshiba Satellite L300
Nokia N96, navi Evolve Multitrax
Peca
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peca »

Hra super, ale stále nemůžu rozchodit zvuk, jedu na Win7 64. Zkoušel jsem návody a nic :( Mixer mám základní, bo jedu na zvuk v desce M3A32 MVP - DE Luxe.
MB M3A32MVP-De Luxe AM2+, CPU AMD Phenom II X4 965, VGA Ati Saphire Radeon HD 3870x2, paměť Corsir 2x2 GB DDR2, Disky 4x WD Ultra ATA 320 GB/7200, monitor Samsung SyncMaster 932A 19, mechanika 2 x DVD LG RW, TV Pinnacle DVB-T, Zvuk Interní, zvuk sestava Genius 5.1
Peca
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peca »

Zvuk na hru singularity není jednoduší nastavit tak, že si nainstalujete ze hry nový DirectX, není nic jednoduššího, jsem rád, že jsem to našel, už mi zvuk valí a to super prostorově, tak pro všechny, nainstalujte nový directX který je součástí hry a máte po problémech :) Děkuji :)
MB M3A32MVP-De Luxe AM2+, CPU AMD Phenom II X4 965, VGA Ati Saphire Radeon HD 3870x2, paměť Corsir 2x2 GB DDR2, Disky 4x WD Ultra ATA 320 GB/7200, monitor Samsung SyncMaster 932A 19, mechanika 2 x DVD LG RW, TV Pinnacle DVB-T, Zvuk Interní, zvuk sestava Genius 5.1
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Singularity jsem dohrál a hra mě bavila až do konce.

Sice grafika, hlavně textury, už trochu zastaralé, holt Unreal Engine 3 už je poněkud za zenitem a byla z toho cítit i daň konzolím (viz omezené nastavení možností grafiky, ale i dalších herních nastavení), ale zase na druhou stranu to bylo opravdu svižné i na obstarožní konfiguraci jako je ta moje.

Po herní stránce to bylo ale nadmíru dobré a zábavné. Holt, Raveni jsou staří matadoři a vědí, jak navrhnout dobrou FPS :). Sice souhlasím, že řadu herních prvků jsme už někde viděli, ale jinak taková TMD byla do hry opravdu umně a myslím, že i maximálně a zábavně zakomponována, i pokud jde o řešení různých zákysových "mini-puzzlů". A vlastně i originálně. Nebo aspoň já jsem nikde neviděl třeba prvek takového "stárnutí" nebo lépe řečeno borcení mostu, aby se člověk dostal pro nějakou věc pod něj.

Souhlasil bych ale jinak s tím běžným hodnocením 7-8/10. I proto, že herní prostředí mohlo být o něco variabilnější a obtížnost postupem hry taky klesala - ruku v ruce s tím, jak hráč sám sebe a své zbraně vylepšoval. Na střední obtížnost tak byla hra asi tak od půlky až příliš jednoduchá a hráč v podstatě nesmrtelný (nabušená Valkýra a Rotačák vše jistil). Ale na druhou stranu mě potěšilo, že se nekonal žádný otravný závěrečný deset metrů vysoký megaboss, jak bývá u řady FPS zvykem.

Taky mohla být hra o něco delší, ale na to si dneska už asi musíme zvyknout...
show must go on..
Peca
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peca »

Je tam moře videi, hra nebyla až tak krátká, znám rozhodně kratší, byla to bomba. Hrál jsem na plné detaily a ještě mi na to moje stařičká ATI HD 3870x2 stačila, je potřeba neustále obnovovat HW, hry jsou náročnější a náročnější :( Bože, ty hry mě připraví o vše :D:D, to je ročně 20.000-30.000kč do nových lepších komponentů. Ale je to můj koníček, tak to beru.
policista158
Nováček
Nováček

Příspěvek od policista158 »

:) zdravím všechny hráče co hráli a dohráli hru Sigularity, potřebuji trochu poradit :( dostal jsem se do sekce, kde probíháte s plynovou maskou zamořeným územím, dostal jsem se do místnosti, kde pomocí tlačítka se zvednou dveře, ale jdou rychle dolů, že se nedá stihnout doběhnout.
Poraďte mi jak se dostat dále, děkuji všem :razz: :P
slaava
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slaava »

mám dojem, že na těch 4 stranách to tu již někde zaznělo, stačí jen číst ;)
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
Stricekfido
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stricekfido »

heh to je uplne easy,hod tam ten casovej granat..

jinak na ty hre se mi asi nejvice libily prave ty casovy granáty.hodil jsem ho,minigunem jsem vsechny postrilel,když se vypnul všichni popadaly nazem jako svestky,opravdu super efekt!

Hra docela dlouhá jen mi vadila až moc častá podoba s HL2
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“