Singularity

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Singularity

Příspěvek od MichiGen »

Novy trailer na velmi zaujimavu FPS, kedze je to od Raven Software ocakavam velmi slusnu kvalitu a zabavu. Po Half-Life a Crysis 2 je to moja tretia najocakavanejsia FPS.

http://www.sector.sk/video/11222/singul ... resort.htm
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Singularity

Příspěvek od Flegy »

vubec to nevypada spatne. ale mohli by udelat neco ciste lidskeho... :(
Spalovac_mrtvol
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Spalovac_mrtvol »

Souhlasím, pokud je hra kde sou mutanti, lidi a podobně tak mě vždycky nejvíc baví bojovat s lidma... nikdy mě moc nebere mutantská řezačka kdy do něj vždycky musim nasypat tři zásobáky.. nebo trefovat nějaký kolem poletující sondy a podobni... střílet lidi je best :)

Ale jinak hra to bude hodně ostrá podle videí, už se na ní těšim dlouho
Syntex
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Syntex »

Hmm, hrátky s časem, to já rád :)

Vypadá to na další pecku, tak snad si konečně zahraju po suchu něco kvalitního :)
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

Mně se to, stejně jako všechny hry z podobnýho prostředí, nelíbí :oops: . Jak už tu bylo napsáno, nemám rád střílení emzáků a jinejch potvor, a ani video na mě nijak nezapůsobilo.
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G ; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Samsung 980 PRO - 1TB + Crucial MX500 - 250GB; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
fiLL-kiLL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fiLL-kiLL »

Já si raděj postřílím emzáky než hordy nabíhajících panáků ve stylu CoD. Ovšem přesřelky s vojáky v Crysis či FC1 mi taky šmakovali. Jo a Singularity vypadá velice slušně.
Intel Core i5-14400F, GIGABYTE B760, 32 GB DDR3, GeForce RTX 5070 12 GB, HDD Samsung 3 TB SATAII, Fractal Design Core 3000, Logitech MX400, LG 23", Win 10 Pro
Spalovac_mrtvol
Začátečník
Začátečník

Tak mám dohráno a podělím se o své dojmy :)

V první řadě sem se musel pousmát když sem viděl kolik her singularity vykrádá.. obchod z dead space, magneťáky a duchové (no dobře skoroduchové) z bioshocku 1, zpomalení času při střelbě z fearu, útočný "flood" brouky z HALO z atd atd atd..
Nicméně je to zakombinovaný do hry suprově, takže mi to vůbec nevadilo :) Akorát teda mohli dopilovat věci typu, jako že zabijete bosse mutanta a zázračně se vám otevřou dveře z místnosti pryč.. to se přece v takovejhlech hrách nedělá :)

Celkově to hodnotím jako supr hru, která sice zdaleka neohrozí krále žánru, ale rozhodně sem se při hraní nenudil.

A teď pojďme pitvat příběh, následují masivní spoilery...

Jak už to s cestováním v čase bývá, bylo to trochu zamotané, ale celkový obraz tak nějak pochopíte.. Začíná to tak že letíte vrtulníkem na ostrov prozkoumat vo co tam go a pak klasicky nehoda, ocitáte se sám na ostrově, znáte to... takže tam vlezete do baráku a za chvíli se skrz něj prožene časová vlna, která vás hodí do minulosti kde je v tom baráku požár a zachráníte tam jednoho týpka před uhořením... na samém konci hry (kde vás jen tak mimochodem nečeká vůbec žádný souboj s finálním bossem, což mě trošičku zklamalo, když už sem měl všechny ty upgrady naplno a zbraně narvaný municí..) se dozvíte že ten člověk kterýho ste zachránili před uhořením, tak se z něj stal diktátor, kterej si podmanil planetu atd atd... a snažili ste se ho celou hru zastavit a přitom ste to byli vy kdo mu tu spršku tyranie umožnil (to ste ale nevěděli až do konce).. takže jediná možnost jak ho zastavit je vrátit se v čase a zabít sám sebe, takže ho nebudete moct zachránit, on uhoří a budoucnost bude tak jak má být (tady nechápu proč prostě nemůžete poslat kulku do hlavy jemu a nezabíjet sám sebe..?.., ale očividně podle hry nemůžete, zkoušel sem to.)... to uděláte a podařilo se jupí... (pak je ještě alternativní zlej konec kde pifnete profesora a spolčíte se s tyranem a vládnete spolu světu)
Věc co mi o kus zlepšila zážitek ze hry, byla jen taková nepodstatná maličkost.. a to ty tajemný nápisy na zdech a podlahách co potkáváte skrz hru, nejdřív sem jim nevěnoval pozornost, protože sem si myslel že to tam psali jen ti uprchlíci a přeživší, ale pak sem narazil na jeden kterej říkal "Nevěř jí" a pak za chvíli na další "Nevěř tý holce", tím byla myšlena ta kopie tý typky z half life co se mnou běhala a pak sem potkával další nápisy typu "Už jsme to jednou zkusili a nefungovalo to", (narážka na napravení budoucnosti), tak sem pak celej zbytek hry pořád usilovně dumal, kdo tam ty nápisy zanechal a proč...(na konci vyplyne že to byl hráč sám, nejsem si tim ale jistej, jestli sem to tak správně pochopil) no jak říkám jen maličkost, ale pro mě super zpestření (pro mě)..
Pořád sem pak čekal jestli se na mě někdy v průběhu hry ta holka otočí a zradí, ale nic.. pak mi pomohla na lodi, kde se údajně pak utopila (na konci zjistíme že ne) a to tak blbě že to ani neukázali.. jen vám přes vysílačku řekne že vám de píchnout na loď a hotovo, pak vám prófa nahlásí že je po ní... až do konce hry sem pak nepochopil ten smysl nápisů "nevěř jí", když nezradila, ani nic podobnýho... Pak tu máme MIR 12... jestli sem to správně pochopil, tak ona byla členem, ale založila ho ona, když se na konci vrátila do minulosti a napsala ten deník, kterej byl základní kámen pro pozdější MIR 12... na tom zas tak moc nezáleží za celou hru tam je o něm stejně zmínka jen jednou..

Závěrem, pokud se vám líbil Fear, Bioshock, nebo třeba Dead Space tak singularity vás pravděpodobně bude bavit taky.. určitě to není ten typ hry co bych si dal hnedka znova po druhý a potřetí, jako třeba crysis, ale taky se rozhodně neřadí mezi hry který dohraju, zahodím je do skříně a už si na ně ani nevzpomenu :)

Sem se pěkně rozkecal koukám, ale tak co... zrovna sem to dohrál a byl sem plnej zážitků xD
ondra.palas
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ondra.palas »

Ahoj,
Singularity se mi zatím hodně líbí, sice ta hra ničím nepřekvapí, není nijak zvlášť inovativní, ale chytlavá rozhodně ano. Na Unreal engine se dá koukat.
Jediný, co mi zatím vysloveně vadí, je Reload/Use na jedný klávese. Hold další port z konzolí :(

Jinak nevím, jestli to byl záměr tvůrců, ale i na Easy mám furt málo munice :P
PC: AMD Phenom II X4 955 Black Edition, Cooler Master Hyper 212 Plus, Gigabyte GA-770TA-UD3 (rev. 1.0), Zeppelin Gold 4GB (kit 2x 2GB) 1600MHz, FORCE3D HD 5770 1GB DDR5, Samsung SpinPoint F3 3.5" 1TB HD103SJ, Hitachi Deskstar SATA 320GB, ext. Toshiba PX1393E-2G32 - 640GB, Seasonic SS-500ET-F3 500W Bronze OEM, Nexus Clodius case, MS Sidewinder X4, Gigabyte GM M8000X, Steelpad QCK, Genius SW-HF 5.1, Koss Porta Pro, SHURE SRH 240
NTB:Toshiba Satellite L300
Nokia N96, navi Evolve Multitrax
Prometheus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prometheus »

2 Spalovac_mrtvol Zakončení jsou 3, tedy podle videí...
Zkusil jsem, po 30min to šlo pryč. Rozhodně to není hra pro každého.
Vždy prodávám i jinde.
Spalovac_mrtvol
Začátečník
Začátečník

ondra.palas píše: Jinak nevím, jestli to byl záměr tvůrců, ale i na Easy mám furt málo munice :P
Tak to si asi hrál s vypnutym monitorem ne? :)) Já měl munice vždycky tolik že sem jí většinu musel nechávat ležet na zemi, protože sem už prostě neměl místo... (a to sem s ní rozhodně nešetřil) a to ani nepočítám fakt že si jí můžeš kupovat ve zbraňovejch skříňkách

2 Spalovac_mrtvol Zakončení jsou 3, tedy podle videí...
Je to možný.. já sem zkoušel jen ty dva, ale teď mě napadá že tam byla ještě jedna možnost, se mrknu na video :)
Jinak mě to dost bavilo, sem to dohrál jedním dechem a hned bych si dal dvojku kdyby byla:))
ondra.palas
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ondra.palas »

Jo v některých místech jsem taky musel nechávat munici ležet, ale některý úseky jsem překonával jen s Melee attackem :lol:
PC: AMD Phenom II X4 955 Black Edition, Cooler Master Hyper 212 Plus, Gigabyte GA-770TA-UD3 (rev. 1.0), Zeppelin Gold 4GB (kit 2x 2GB) 1600MHz, FORCE3D HD 5770 1GB DDR5, Samsung SpinPoint F3 3.5" 1TB HD103SJ, Hitachi Deskstar SATA 320GB, ext. Toshiba PX1393E-2G32 - 640GB, Seasonic SS-500ET-F3 500W Bronze OEM, Nexus Clodius case, MS Sidewinder X4, Gigabyte GM M8000X, Steelpad QCK, Genius SW-HF 5.1, Koss Porta Pro, SHURE SRH 240
NTB:Toshiba Satellite L300
Nokia N96, navi Evolve Multitrax
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

Vyzera to fakt paradne. Mix Bioshocku s Metro2033 a Half-Life.

Video z multiplayeru
http://www.sector.sk/video/11823/singul ... player.htm

Mix Left 4 Dead a Aliens VS Predator?
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

Tak toto je premna zatial druhe potesenie roku (hned za Metro2033) a zaroven najkrajsia hra na Unreal 3 engine aku som doteraz videl, oproti takemu Bioshocku 2 su tu prostredia viac detailne, vacsie, a celkovo to nie je take hranate, vyzera to pekne, aj ked textury su niekedy slabe.

Onedlho postnem aj svoje gameplay video.

Tak tu je video no este sa spracovava kvalita sa neskor zlepsi.

http://www.youtube.com/watch?v=RFZQeoFUnoA
Ladis1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ladis1 »

Michigen
Vypadá to hodně dobře, líbila se mi ta scéna ve výtahu a jak si tou rozbitou bednou přizved ty vrata :up:
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

Skoda tech low res textur, hra je absolutne nenarocna. Jak aktivovat titule?

Nasel jste nekdo *.ini, potrebuji zmenit FOV, je hrozne nizky.

Funguje vam AA?
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
Spalovac_mrtvol
Začátečník
Začátečník

Titulky tam nejsou (respektive já sem je nikde nenašel)

Ty low textury byly sranda.. sem si občas myslel že to byl nějakej bug a ty textury se nenačetly jak šíleně malý rozlišení měly :)) Ale to jen občas, zbytek pohoda
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

Ladis1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ladis1 »

Prometheus píše:2 Spalovac_mrtvol Zakončení jsou 3, tedy podle videí...
První hodina mě taky moc nebavila a bylo tam dost zbytečných lekaček, ty já nemusím. Postupem času mě ale hra ale začíná vtahovat. Zbrojní arzenál už je taky fajn, tak nemusím furt chodit s kudlou, jak na začátku. Grafická stránka hry je na dnešní dobu už malinko za zenitem, ale dá se to. Nejvíc mi vadí, že kosíte furt všudypřítomné mutanty a lidských protivníků je tam pomálu. Navíc mi přijdou souboje s lidmi ještě docela nudné, protože se nehnou pomalu z místa (tady to autoři dle mě odflákli). Hra má hodně nedostatků, ale zároveň dokáže udržet člověka pořád v napětí, že se namá čas nudit, a vo tom to je :)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“