Přesně jak píše Butch - ovládání aut na gamepadu je arkádové, ale skvělé, auta reagujou rychle a řídí se to jedna radost, hodně podobné Burnout Paradise. Ta šílená klouzavost mě v GTA4 srala. Tam jet s Banshee rychle tak člověk prakticky pokaždé nabourá, protože auto prostě nebrzdí. Ve Sleeping Dogs přitom není problém jet rychle pořád a kličkovat v provozu. A ručka tomu dodává příjemnou šťávu.
Hrát to ale na klávesnici....urgh, humus. Auta jsou prostě dělaný na analog gamepad.
Riku píše:hm.. ty auta jsou fakt děsný dle videí, takovou arkádovou jízdu jsem viděl naposled na PS1, škoda.. vypadá to dost zajímavě, grafiky se mi to moc líbí, ale to mlácení pořád dokola by mě nebavilo
Mlácení dokola je pěkně propracovaný, odemykáš si pohyby, a kromě mlácení tam je ještě střílení, ježdění, skvěle napsanej příběh, atmosféra, spousta miniher...
Takhle to pomlouvat..si hra nezaslouží.
Obecně mi přijde zajímavé, když si vlezu třeba na Neogaf, tam je o Sleeping Dogs 107 stránkový thread, hrajou to tam stovky hráčů, a 99% příspěvků je pozitivních, všichni jsou ze hry nadšení...
A pak vlezu na český fóra, a vidím samej vitriol