Výběr herních sluchátek
Moderátor: CageJ
- nfsmw5
- Začátečník

Re: Výběr herních sluchátek
Tak jsem dnes sluchátka objednal. Doufám, že mě nezklamou 
CPU: Intel core i7-3770K@4.5GHz │ CPU Cooler: GELID Solution Tranquillo rev. 2 │ MB: MSI Z77A-GD55 │ RAM: Kingston 2x8GB DDR3 2133MHz │ GPU: PALiT GTX 1070 GameRock, 8GB GDDR5 | HDD: WD Red - 1TB & WD Black - 1TB│ SSD: Crucial m4 - 128GB & Kingston 256GB │ PSU: Seasonic S12II-620 620W │ Case: Fractal Design Define C │ OS: Win 10 64-bit │
- maXXmilian
- Moderátor

Ja jeste doplnim k tem ATH 500.
Vynikajici, prekvapive nejen na hudbu, ale i na hry (nejaky surround mi vubec nechybi). Ve strileckach slysim soupere dobre.
Co se tyce podani hudby je to perfektni, unavovaly me prebasovana sluchatka a tyhle jsou vynikajici. Doslova slysim zvuky, ktere jsem driv neslysel, predevsim mi prijde ze stredy jsou mnohem citelnejsi. Provozuji jen na integrovane ZK!
Pro me diskutabilni je uzavrene provedeni, ale zase jsem rad ze dobre odhlucnuji, takze je to spis takove +/-. Pri velkych vedrech se v nich bohuzel hodne poti usi, proste uzavrena sluchatka. Taky o kozenkovy potah mam docela strach, po mesici vypada spis jak po roce. Snad vydrzi.
Vynikajici, prekvapive nejen na hudbu, ale i na hry (nejaky surround mi vubec nechybi). Ve strileckach slysim soupere dobre.
Co se tyce podani hudby je to perfektni, unavovaly me prebasovana sluchatka a tyhle jsou vynikajici. Doslova slysim zvuky, ktere jsem driv neslysel, predevsim mi prijde ze stredy jsou mnohem citelnejsi. Provozuji jen na integrovane ZK!
Pro me diskutabilni je uzavrene provedeni, ale zase jsem rad ze dobre odhlucnuji, takze je to spis takove +/-. Pri velkych vedrech se v nich bohuzel hodne poti usi, proste uzavrena sluchatka. Taky o kozenkovy potah mam docela strach, po mesici vypada spis jak po roce. Snad vydrzi.
CPU: Ryzen 5900x + Thermalright Phantom Spirit SE, MB: MSI Tmahawk MAX B450 , GPU: MSI RTX 3070 Gaming X Trio , RAM: DDR IV - 2x 16 GB HyperX Fury RGB 3200MHz, HDD: Samsng Evo PRO 258 GB + Crucial MX500 - 500GB + WD BLUE 4GB + WD RED 10GB, AUDIO: ASUS Xonar Phoebus , POWER: SEASONIC 650 Platinum, CASE: Fractal define R6 black window , MONITOR: Eizo Flexscan EV2436WFS + BenQ XL2546, Periferie: Logitech g400+Icemat 2nd edition + Rapture Delta Stealth
- nfsmw5
- Začátečník

Tak uvidím no. Kdyby něco, tak mám nárok vrátit objednané zboží přes e-shop do 14 dnů bez udání důvodu ne ? 
CPU: Intel core i7-3770K@4.5GHz │ CPU Cooler: GELID Solution Tranquillo rev. 2 │ MB: MSI Z77A-GD55 │ RAM: Kingston 2x8GB DDR3 2133MHz │ GPU: PALiT GTX 1070 GameRock, 8GB GDDR5 | HDD: WD Red - 1TB & WD Black - 1TB│ SSD: Crucial m4 - 128GB & Kingston 256GB │ PSU: Seasonic S12II-620 620W │ Case: Fractal Design Define C │ OS: Win 10 64-bit │
- LoCo99
- Začátečník

tak jsem vyměnil kombo THQ soundblaster do USB + Steelseries siberia V2 za PC360 a xonar essence STX, ale nevim nějak co si o tom mam myslet.... ať šoupu s ekvalizerem jak šoupu tak nedokážu z toho vyloudit čistou hudbu s posílenejma basama, vždycky to něco zhuhlá nebo je to všechno tak ostrý že to zas nebassuje
předtim jsem měl zvuky sice zkreslený, ale tak nějak atraktivnější, hlavně teda hudba, co vůbec nechápu tak je hudební profil na tý xonarce, to hraje uplně špatně
asi by to chtělo uplně uzavřený sluchátka
předtim jsem měl zvuky sice zkreslený, ale tak nějak atraktivnější, hlavně teda hudba, co vůbec nechápu tak je hudební profil na tý xonarce, to hraje uplně špatně
asi by to chtělo uplně uzavřený sluchátka
- TOC
- Začátečník

Nevím, na mě to basů mělo tak akorát. Na to je potřeba si zvyknout, ekvalizér vždycky zkresluje, to je normálka.
Ostrý mi to nikdy nepřišlo, pokud chceš vědět co je ostrý, tak si někdy zkus sluchátka od AKG...
Doporučuju to tak týden nechat na defaultu a zvyknout si, pak už nebudeš chtít nic jiného.
Jinak nevím, co si od uzavřených sluchátek slibuješ, ty nikdy nebudou tak zábavná jako otevřená, bude tam méně prostoru a budou se ti potit uši. Jediné plus na téhle konstrukci v zásadě je, že neslyšíš okolí a okolí neslyší tebe.
Ostrý mi to nikdy nepřišlo, pokud chceš vědět co je ostrý, tak si někdy zkus sluchátka od AKG...
Doporučuju to tak týden nechat na defaultu a zvyknout si, pak už nebudeš chtít nic jiného.
Jinak nevím, co si od uzavřených sluchátek slibuješ, ty nikdy nebudou tak zábavná jako otevřená, bude tam méně prostoru a budou se ti potit uši. Jediné plus na téhle konstrukci v zásadě je, že neslyšíš okolí a okolí neslyší tebe.
Laptop: Lenovo Legion 5 Pro 16" (R7 5800H, RTX3060, 16GB, 2TB) ///
Periferie: Razer BlackWidow Elite (yellow) / Razer Orbweaver Chroma / Roccat Nyth / Dell S3220DGF + Dell U2719D (portrait) + Alza Ergo ///
Audio: Sennheiser HD650 / Cambridge Audio Dacmagic / Hypa 1 ///
Periferie: Razer BlackWidow Elite (yellow) / Razer Orbweaver Chroma / Roccat Nyth / Dell S3220DGF + Dell U2719D (portrait) + Alza Ergo ///
Audio: Sennheiser HD650 / Cambridge Audio Dacmagic / Hypa 1 ///
- nfsmw5
- Začátečník

Takže první dojmy a pocity, když mi dnes sluchátka přišla. Zvuk byl skvělý, basy akorát, ale ta velikost jak na bowlingovou kouli a ne na hlavu. Nicméně to vyřešil jednoduchý mod gumičkou. Mušle by mohli být trochu menší, mám je skoro až k bradě. Rozhodně netlačí a jsou fajn na dlouhodobé hraní, jen je fakt třeba si zvyknout, že se spíš jen tak opírají než, že obejmou uši.