edit> a co se týče toho pravidla, navrhl jsem jeho zrušení, ne kvůli tomu, že by bylo nějak "uraženo mé ego", ale protože jsem zíral nad jeho dle mého návrhu nesmyslností a jako správný a odpovědný právník jsem pochopitelně nemohl jinak, než okamžitě navrhnout jeho zrušení, když už jsem na něj narazil. Kéž by byl ve vedení nějaký opravdový legislativec, bylo by to hned jednodušší

A dál už se tady opravdu obhajovat nebudu, ten kdo by měl obhajovat, jste dle mého návrhu spíše vy, a to důvodnost setrvání pravidla nutnosti uvedení ceny při "P" .

//Bathory - co se týče tvého blogu, například u článku kde Wilíka kritizuješ jsi následně zakázal diskuse, když se ho pár lidí zastalo, páč se ti to nehodilo do krámu a o tom banu ani nemluvím... prostě děláš u sebe všechno to, co kritizuješ jinde

//shadow: tak především je rozdíl mezi soukromým blogem a veřejným diskuzním fórem a ban, to je hodně silné slovo, ve skutečnosti pouze standardní nastavení WordPressu, kde se standardně komentáře musí nejprve povolit před jejich zobrazením a kdo se za Wilika tradičně postavil a kdo prostřednictvím své IP pod svým jménem zprotředkovával jeho vyjádření, protože W by asi nepřežil tu "potupu", že bych musel jeho příspěvek nejprve schválit, popř. tu "potupu", že by mě musel požádat o zrušení svého extra povolovacího režimu, také není žádným tajemstvím. Klidně zde můžeme diskutovat do soudného dne, jestli chceš

//Bathory - kdosi mi na ten konkrétní článek poslal odkaz, takže alespoň vím, jaký praktiky tam praktikuješ

//Wilik - ano, Stin specialne pro jednu vybranou osobu vratil standardni nastaveni, protoze kritiku na svem blogu cist nemusi. Navic tomu prida svoje presvedceni o me aroganci (ktere je zcela objektivni, protoze to tak sam citi) a duvod je na svete. Kazdopadne kdybych komentovat chtel, tak zadat nekoho o svoleni k napsani kritiky - to je opravdu to posledni co bych delal. A mj. se tomu nerika "potupa", ale "cenzura".