The Chronicles of Riddick Escape From Butcher Bay

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
martin_CZ
Začátečník
Začátečník
Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin_CZ »

kowyk píše:Mohl by mi nekdo pomoct? Nejde mi v tehle jrute gamesce nastavit vetsi rozliseni nez 848x480. Nevi nekdo cim by to mohlo byt?
ovladacema?
ASUS F3T
izuel
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od izuel »

shadow píše:
izuel píše:to "Sentenced" Tak jsem to konečne dohral

Ahoj prosim te mohl bys mi poradit?sem uplne nakonci, jak me daji zmrazit,tak se opakuji useky, pise mi to oklamat ten zmrazovaci stroj ,tak at pouziju tu hybernacni komoru toho vojaka kterej mumla,.ale nejak mi to nejde ,delam neco blbe?diky moooc

Měl by si normálně vlést do té komory, poté co to vyzvedne toho vojáka, a hra pak sama udělá zbytek..

mělo by to jít..
Tak dik moc no jo slo to :lol: nevim jak se mi to mohlo stat ,ze sem tam tak tupe bloudil,ale opodal bloudim zas.,kdyz spadnu z ty klece ,tak mam vystoupat na vrchol pyramids a hledat vychod.,by me zas zajimalo co to bude tentokrat za blbustku,.to je fakt trapny :sad: dik za help
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

izuel píše:.......opodal bloudim zas.,kdyz spadnu z ty klece ,tak mam vystoupat na vrchol pyramids a hledat vychod.,by me zas zajimalo co to bude tentokrat za blbustku,.to je fakt trapny :sad: dik za help
Ty pyramidy tam jsou asi jen na okrasu, maximalne na to, ze vyprovokujes nepritele, ktery vejde tema dverma po stranach... pokud si to spravne pamatuju, lokaci opustis normalne těma dveřma vepředu, kudy přišli ty budižkničemové, které touží po Riddickově krvi :)
show must go on..
izuel
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od izuel »

shadow píše:
izuel píše:.......opodal bloudim zas.,kdyz spadnu z ty klece ,tak mam vystoupat na vrchol pyramids a hledat vychod.,by me zas zajimalo co to bude tentokrat za blbustku,.to je fakt trapny :sad: dik za help
Ty pyramidy tam jsou asi jen na okrasu, maximalne na to, ze vyprovokujes nepritele, ktery vejde tema dverma po stranach... pokud si to spravne pamatuju, lokaci opustis normalne těma dveřma vepředu, kudy přišli ty budižkničemové, které touží po Riddickově krvi :)
hm,to sem teda zvedavej jak mam projit temi dvermi kterymi oni prijdou,protoze tezko asi co hned vypadnu z ty cryo rakve :) pobezim ke dverim od kud oni vyjdou.a kdyz uz vysli ,tak sem behal vsude,nahoru,dolu,doprava,doleva,okolo, i do prostred :-D ale ty dvere se asi sami neotevrou ze ne?kdyz tak mi posli klic dekuju :twisted:
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

izuel píše: hm,to sem teda zvedavej jak mam projit temi dvermi kterymi oni prijdou,protoze tezko asi co hned vypadnu z ty cryo rakve :) pobezim ke dverim od kud oni vyjdou.a kdyz uz vysli ,tak sem behal vsude,nahoru,dolu,doprava,doleva,okolo, i do prostred :-D ale ty dvere se asi sami neotevrou ze ne?kdyz tak mi posli klic dekuju :twisted:
Já už si to teď nepamatuju... prostě nějaký ty dveře jakoby "vepředu" - těma přišli a těma jsem pak normálně prošel..
show must go on..
kowyk
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kowyk »

Lidi prosim s jakyma ovladacema na nvidie to hrajete?

Ja jsem vyzkousel 71.20,71.80,71.84-s tema to rozliseni jde jen na 848x480
76.44- s tema to vubec nejde spustit

PLS POMOOOOOC
Q6600,MSI P35-Neo2 FR, 320 GB WD, 4GB Zeppelin, GF 8600GT..
Home made water cooling..
Lada K
Nováček
Nováček

Příspěvek od Lada K »

kowyk píše:Lidi prosim s jakyma ovladacema na nvidie to hrajete?

PLS POMOOOOOC

na 61.76 mi to jede bez problémů
xmartinx
Začátečník
Začátečník

,,,

Příspěvek od xmartinx »

existuje aj full cestina na toto? hladal som a nasiel som len beta verziu.. a to je dost chaby odvar... :sad:
Lenovo y560p, Asus K52JK, Samsung Omnia 7 16GB v.8773 TANGO
Vizi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vizi »

cus zacal sem gamesit tuhle super parbu a mam na vas otazecku ve hre jen na nekterych mistech mi to haze v obraze takove zelene fleky na zdich na zemi treba v ruz mistnostech , jine hry to nedelaji mohlo by to byt ovladaci ? co myslite :wink: mam 71.48 viz popis karta se neprehriva max pri zatezi 68C s klasic fan .

jake ovl by ste doporucily na kterych to hrajete ?
RYAN
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RYAN »

PLS POMOOOOOC
boze uz som to hovoril.... treba dat ine ovladace na zakladnu dosku! ja som mal najnovsie via 4in1 a neslo to s nimi...teraz mam trosku starsie a s tymi to ide... tak pekne si daj starsie :)
Intel Core 2 Duo E6300@3220Mhz,Asus P5B Deluxe,2GB DDR2 800MHz CORSAIR TWINX XMS2@1150MhzCL4,MSI OC 8800GT,250GB 7200.10 16MB Seagate SATA2,320GB 16 MB Samsung Sata2,Audigy 4+Logitech Z5500,DSL 4 MB 1:1
DENIUS
BOOk:MSI M655X-Turion 2GHz,1GB RAM,100GB,x1600@550/1400DDR3
kowyk
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kowyk »

RYAN píše:

PLS POMOOOOOC
boze uz som to hovoril.... treba dat ine ovladace na zakladnu dosku! ja som mal najnovsie via 4in1 a neslo to s nimi...teraz mam trosku starsie a s tymi to ide... tak pekne si daj starsie :)
thanks chlape :-D
Q6600,MSI P35-Neo2 FR, 320 GB WD, 4GB Zeppelin, GF 8600GT..
Home made water cooling..
kaimaster
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Kvalita grafiky

Příspěvek od kaimaster »

No ja mam 6600gt a musim rict ze pokud si dam v nasstaveni hrafiky AA jakykoli tak se ani necutnu. Dela mi to na vsech ovladacích. Jinak plynule mi to jede se stinama 2,0, viz sestava v popisku. Ono bez AA je to dost zubaty. Jede nekdo s AA tuhle hru?
AMD Athlon 64 X2 4400+, 2GB DDR2, NVIDIA GeForce 8600GT 256MB, 320 GB HDD, atd.....
Vizi
Začátečník
Začátečník

Re: Kvalita grafiky

Příspěvek od Vizi »

kaimaster píše:No ja mam 6600gt a musim rict ze pokud si dam v nasstaveni hrafiky AA jakykoli tak se ani necutnu. Dela mi to na vsech ovladacích. Jinak plynule mi to jede se stinama 2,0, viz sestava v popisku. Ono bez AA je to dost zubaty. Jede nekdo s AA tuhle hru?

jj valim to s AA4 + AF8 shader 2.0 a jede to krasne super parba atmosfera na 16AF a 8AA by to chtelo jeste jednu 512 ram pak to bude ok si myslim :wink: jinak hra se ani nesekne zatim sem nic nepozoroval a to si vychutnavam grafiku :roll:
kaimaster
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kaimaster »

Zkusim jeste snizit stiny.
AMD Athlon 64 X2 4400+, 2GB DDR2, NVIDIA GeForce 8600GT 256MB, 320 GB HDD, atd.....
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Sice to nesouvisí uplne se hrou, ale nazor tu napíšu ...

Mel jsem to "štestí" a videl jsem film Riddick - Kronika temna (nebo jak se to jmenovalo) a nechapu jak podle tak podprůmernyho filmu byli schopny udelat celkem dost dobrou hru. Ten film nestal ani za tech par korun v pujčovne, proste bastl, děs a koncentrovaná nuda.

Aspon, že se ta hra povedla - to jediny to zachranuje.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Sentenced píše:Sice to nesouvisí uplne se hrou, ale nazor tu napíšu ...

Mel jsem to "štestí" a videl jsem film Riddick - Kronika temna (nebo jak se to jmenovalo) a nechapu jak podle tak podprůmernyho filmu byli schopny udelat celkem dost dobrou hru. Ten film nestal ani za tech par korun v pujčovne, proste bastl, děs a koncentrovaná nuda.

Aspon, že se ta hra povedla - to jediny to zachranuje.
Mám na film opačný názor. Film se mi líbil. Měl velice dobrou riddickovskou scifantaskní atmosféru. Tak špatné to určitě nebylo.
Jinak prosím pokračovat v diskusi na film v threadu Filmový klub na Smetišti.
show must go on..
kaimaster
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kaimaster »

Nevite nekdo, kdyz se mi otevrou ty bonusy jestli tam zustanou i po zacnuti nove hry.
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

kaimaster píše:Nevite nekdo, kdyz se mi otevrou ty bonusy jestli tam zustanou i po zacnuti nove hry.
Jj, kdyz to dohraješ, tak tam pak uz budou pořád .. ja to hral 2x a bonusy tam byly furt :-)
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

kaimaster
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kaimaster »

Takze AA uz mi jde, chtelo to stahnou inf ovladace pro intel chipset na desce. A uz sem to aji dohral. Kratke mi to nepripadalo protoze chodim do prace a parim tak 2 hodky denne. Ale mohlo by vyjit pokracovaní. :D

ps. bonusy sem vsechny neposbiral ale ani toho nelituji za moc nestaly az na trailery
kadas152
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kadas152 »

lidi co máte Leadtek 6600GT jaký máte ovladače?
a kdo máte Nforce2 jaký máte ovladače?
mě tam to tiž nejde dát větší rzlišení než 848x480 :x
díky moc za rady kadas152
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“