hh good nápadSlezman píše:tak to bysme se mohli nekdy domluvit
Swat 4
Moderátor: Baneshee
- Rammstein
- Začátečník

- pico
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- DivX
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Joži
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- pico
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Joži
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- DivX
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Reneek
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Thellwin
- Administrátor

- Reneek
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Recon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Thellwin
- Administrátor

- Recon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Thellwin
- Administrátor

- Recon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Thellwin
- Administrátor

A co to teda je ? Snad mi nechceš tvrdit, že z P2P je to legální ... 
To Shadow next post : EDIT : Já samozřejmě vím, že P2P není nutně warez, jen jsem reagoval na to že Recon si stáhnul hru z netu a argumentoval tak, že to vypadalo jako by to z P2P bylo legální
To Shadow next post : EDIT : Já samozřejmě vím, že P2P není nutně warez, jen jsem reagoval na to že Recon si stáhnul hru z netu a argumentoval tak, že to vypadalo jako by to z P2P bylo legální
Naposledy upravil(a) Thellwin dne úte 7. čer 2005, 23:50, celkem upraveno 1 x.
Goldnoob team proud member!
- shadow
- Středně pokročilý

P2P samozřejmě nerovná se nutně warez. Je řada file-sharing serverů, které se specializují jen na legální software. Ale na většině se sharuje samozřejmě warez.
A všichni to nedělají. Jsou i hráči , kteří si hry poctivě kupují. Aspoň tu a tam. I to je lepší, než všechno warezit. Ale to jistě není předmětem tohoto threadu. Thread je o SWAT 4. Diskutujte dále už jen o hře jako takové. Prosím.
A jinak Thellwinův odkaz na pravidla fora - aspoň preventivně - samozřejmě platí.
A všichni to nedělají. Jsou i hráči , kteří si hry poctivě kupují. Aspoň tu a tam. I to je lepší, než všechno warezit. Ale to jistě není předmětem tohoto threadu. Thread je o SWAT 4. Diskutujte dále už jen o hře jako takové. Prosím.
A jinak Thellwinův odkaz na pravidla fora - aspoň preventivně - samozřejmě platí.
show must go on..
- Xander
- Začátečník

ahoj,
cely thread jsem necet takze dyztak sory esli ste to uz resili... na hre se mi nelibi AI... hral jsem demo i plnou a nekolikrat se mi stalo, ze jsem byl v chodbe a za rohem byli "terousi". teammates byli samozrejme Tcku nadohled, ale jen tak cumeli do zdi... Nazval bych to bugem. To i v krasne klasice Rainbow Six III Raven Shield je AI pohotovejsi... Sice nema urcite takovy moznosti jako AI ve SWATech, ale aspon jedna... btw hru nekritizuju, takze abych se tu nestretl s nadsenci... naopak, po graficke strance je celkem vyvedena, libi se mi. :
cely thread jsem necet takze dyztak sory esli ste to uz resili... na hre se mi nelibi AI... hral jsem demo i plnou a nekolikrat se mi stalo, ze jsem byl v chodbe a za rohem byli "terousi". teammates byli samozrejme Tcku nadohled, ale jen tak cumeli do zdi... Nazval bych to bugem. To i v krasne klasice Rainbow Six III Raven Shield je AI pohotovejsi... Sice nema urcite takovy moznosti jako AI ve SWATech, ale aspon jedna... btw hru nekritizuju, takze abych se tu nestretl s nadsenci... naopak, po graficke strance je celkem vyvedena, libi se mi. :
exHackintosh, nyní Win11 | 13700K | TUF Gaming B760M Plus Wifi D4 | TUF Gaming LC II 360 | 64Gb DDR4 @3200/16 | MSI 5070Ti Gaming Trio 16Gb | System SSD EVO 970 | Cache SSD 980 | Data SSD SN850X + 2x 4Tb HDD | BenQ EX2780Q 1440p 144Hz ICC calibrated + woofer | G400s se spínači HUANO brown silent + Lemokey P1 Pro(Outemu Silent Peach) + Arctis Nova 5 + 5D Classic + R6ii + M57D30
- SpeedyGT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Plná verze hry je super. Každá mise je jiná... Ale pečou mě kámoši s týmu. Vobčas ani nepřemejšlej a nechaj do sebe střílet.... 
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
- Fofrer
- Začátečník

SWAT 4.. kde je save?
ahoj.. hodlam reinstalnout PC.. delam zalohu, ale savy od Swat 4 ne a ne najit
projel sem sna uz celej komp.. poradte mi nekdo