Swat 4

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Zbyna
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Swat 4

Příspěvek od Zbyna »

Tak co už jste si sosli demo? Jak se vám to líbí? Mě teda hodně , už se těším na plnou :P :inlove:

Tady link, kdyby někdo nevěděl ;)
http://gamezone.cz/DownloadStart.asp?idD=13321
mr_sheen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr_sheen »

jojo tesim se ,od doby co vyslo SWAT 3 uplnynulo hodne..sem zvedav..demo asi stahnu
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Tak jsem to sosnul ... vypadá to dobře. Akorát mi blbne grafika, mám tam det. 40.72, pomohly by novější ovladače ?

EDIT : Tak novější drivery pomohly, už to běhá ok.
Goldnoob team proud member!
DewiL
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DewiL »

Thellwin píše:Tak jsem to sosnul ... vypadá to dobře. Akorát mi blbne grafika, mám tam det. 40.72, pomohly by novější ovladače ?

EDIT : Tak novější drivery pomohly, už to běhá ok.
Smim se zeptat jak ti to jede? Pocet FPS ? :) Abych zhruba vedel, jestli to mam vubec stahovat :sad:

// to Thellwin's next post: Děkuji. Jsi velmi šlechetný
Naposledy upravil(a) DewiL dne ned 27. úno 2005, 00:36, celkem upraveno 1 x.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Ok ... já to změřim, ale s mojí grafikou žádnej zázrak nečekej :)

EDIT : 800*600x32 medium details ... podle komplexnosti scény tak od těch 20 až po 50 FPS (Drivery jsou FW 66.93)
Goldnoob team proud member!
Inferno
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Inferno »

Uz sem to hral asi 50 a furt me to bavi.Je to spica.Doufam ze nez vyjde plna tak staci vyrobci spravit par chybek a bude to si myslim dost narez.Uz sem si objednal origos.SWAT 3 byl taky super narez ale trochu me tam stvalo to ovladani prikazu pres klavesy.Ted je to mnohem vymakanejsi.Mam Athlona XP 3200 s 1024MB ram a MSI ATI Radeon 9800XT 128mb a sviha me to v 800 na 600 v max detailech uplne v pohode bez jedinyho zaskubnuti nebo zpomaleni.Uz se tesim na full.
MAGMA
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MAGMA »

ja som to iba naxvilu pustil, bo si necem kazit potom parbu tym, ze tuto misiu som hral v deme...ale nejak som sa neudrzal a hral :roll: je to absolutna megaspica gamesa...len dufam, ze to nevide naraz so splinter cellom, bo to by som sa musel rozdvojit :lol:

NB: ASUS N71JQ i7 720QM, 4GB 1333MHz, Intel X25-M 80GB + Seagate Momentus XT 500GB hybridný HDD., ATI HD5730 OC, Win 7HP 64bit
AUDIO: USB EDIROL UA-1EX, Cowon D2 > Onkyo HTX-22HD, Ultimate Ears Triple.fi 10 PRO
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

no taky jsem vcera zkusil na 2 minuty a hrozne se mi libil pohled v menu, jak za oknem stál terorista, samotná mise mě zklamala, ve SWAT3 patřil autoservis k mým neoblíbeným, nejraději jsem měl noční hotel, takže škoda, že tam nedali to, nebo třeba zatčení v nějakém rodinném domku.
* Trochu se mi nelibi podoba menu nalevo, vyloženě to zavazí, snad pude změnit na transparent anebo ala SWAT3 (rulezz).
* grafika ujde, ale HL2 to neni :sad:
* samozřejmě jsem tam vlitl svym klasickym stylem, takže zemřeli uplne vsichni, ale když zkouška, tak zkouška, puška solidně kopala
* mel jsem always run, takže věčně míření mimo, přepnu to zpět, dnad to nebude pomalé
* mohlo by bejt i MP demo, zas tak moc snad nechcem :evil: :evil:
* pockam na recenze full hry
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

máte taky tak kreténsky nasvícené přdměty dole v místnostech (třeba nářadí pod autem nebo misku na židli v kuchyňce....
a taky omrkněte hrany skříně, chtěo by to podle mě brutus AA, ale jaksi chybí, mám to na very high, vsecko ostatni naprany na high, takze na maximum a jede to stabilne 30-50FPS, ovšem vypadá to oproti HL2 na zblití :evil:

//4xAA v ovladačich to spravil :) ale hnusny svetla zustaly

//ALE OVLÁDÁNÍ TÝMU POMOCÍ PRAVÉHO TLAČÍTKA A KOLEČKA RULEZZZZ PÁNOVÉ, TO JE TAK NEJVYDAŘENĚJŠÍ VĚC NA TÉTO HŘE
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
prf.KuBA
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od prf.KuBA »

Pro mě zůstává nejlepší Rainbow Six 3: Raven Shield. :)
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
DivX
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DivX »

Včera sem to koštoval (s Wixem) a musim řict, že na prvni pohled fakt super!
Už se těšim na plnou (a hlavně na multi - ty tři mody budou docela zajimavy...).
Ten engine je celkem hodně zajimavej... připomina mi Source engine (tak sou tam blbně nasvicene předměty).
Ja sem S.W.A.T. 3ku nepařil, ale musim řict, že 4ka je fakt hukot (to menu kolečkem mi přide ok).
Akorat mě štve, že to neni promakanější, že když se začne střilet, tak že třeba neznejisti, pak třeba když začnu šit vedle nich, takže nejsou už posrani...
A tyk by ti swati mohl mit hrubějši hlasy... sou sice dobre, ale při některych rozhovorech by mohly byt hrbši...
 MacBook Pro 13" 8GB, 256GB SSD | MacBook Air 13" 4GB, 128GB SSD | iPhone 11 Pro
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

vcera me mirně pobavilo, že jeden terorista zastřelil jinýho, kterej se chystal se právě vzdát :lol:
už jsem upustil od rambo-akcí, kdy nepřežil skoro nikdo a tedka to hraju tak nejak jak to ma byt, zatim jsem na HARD udelal misi na 72/100, tak si to zkusim znovu :)
jinak se mi líbí jak na ně řvu, v kombinaci s palbou nad hlavu a pod nohy jsem si vzpomněl na scénu z vesnice ve filmu Četa, při tomhle tanečku se nakonec vzdají i když někteří civilisté by patřili taky zastřelit, už jen za tu blbost.

jinak na P4 2.8/533 a GF6800 to jede v 1024*768 na HIGH+4xAA tak 35-60FPS, většinou kolem 44, což mi vyhovuje, na very high+4AA jsem se dostával i na 22 FPS, což mě nejak nevyhovovalo (slabé CPU, po dohrání jsou teploty 2°C pod prime95 maximem)
DivX
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DivX »

Slezman(CZE) píše:vcera me mirně pobavilo, že jeden terorista zastřelil jinýho, kterej se chystal se právě vzdát :lol:
Se pry stalo Wixovi :razz: musi byt krute :twisted:
72/100 na hard??? to ja 4?/100 na normal...
 MacBook Pro 13" 8GB, 256GB SSD | MacBook Air 13" 4GB, 128GB SSD | iPhone 11 Pro
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

8)
update 81/100
sakra zapomnel jsem na jednu pistolku

Obrázek
my co máme za sebou swat 3 a noční hotel se zapnutýma kódama na tuhost a brutalitu nepřátel jedeme jedině na hard :roll:
DivX
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DivX »

ty krááávo! tak to tě musim dat! 82 na hard a potopím tě! :twisted:
ManchesterUnited
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ManchesterUnited »

tak sem to demo ted zacal stahovat... tesim se na to.. swata 3 sem hral driv chvili.... ale ne moc, ale hry takoveho typu me vzdy zajimali a bavili...
nevite jestli uz je plna? pokud uz je to tu nekde zodpovezeny tak se omlouvam a smazte to dystak....
za hodku to mam v pc tak se zejtra po skole do toho asi pustim....
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T
DivX
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DivX »

Pokud ja vim, tak to této chvíle ještě u nás plna nevyšle... nicméně si ji můžeš stáhnout (warezzz :evil: )
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

dobry vtip divxi, ale na offic. stránkách je uvedeno vydání SPRING 2005 (no to jsme se toho dozvěděli...), navíc demo je venku teprve 14 dní
DivX
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DivX »

Slezman(CZE) píše:dobry vtip divxi, ale na offic. stránkách je uvedeno vydání SPRING 2005 (no to jsme se toho dozvěděli...), navíc demo je venku teprve 14 dní
ja to jako vtip moc nemysel... officialně vydanou a cracklou verzi těžko stahneš, ale něco v podobě beta... uplně ladně...
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

no ja osobně věřím, že napraví v plné verzi ty chyby co tam ted jsou, takze o betu bych nemel zajem ani nahodou

vcera jsem mel v jedne misi 4 civilisty, co se vzdali až to dostali do nohy :evil: jinak bezchybná akce byla zas penalizována...

jinak zažitek, kdy mi posledni kreten utekl na horu , tam se choval a kdyz jsem šel okolo, dal mi hedšot, 15 minut práce v pr....
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“