PROJEKT: Blue Elegance Casemod - držák na mechaniky str.13

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
Kopi.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kopi. »

Tak jsem tu zase skoro po měsíci (že to uteklo :-) ). Mod se nehnul skoro vůbec, páč jsem chodil na tu zk**venou brigádu.

Mam tady pro vás screeny vymodelovanýho boxu na ty radiátory. Jde mi o to oplechování. Ta přední strana je mi jasná že takhle zůstane - moc se mi to líbí. Díky Luke_chiptuning - je to z tý tvojí TATTOO kolekce :wink: A neni poslední co tam bude :roll:
Obrázek
Obrázek
(Ty dirky na okrajích jsou na šroubky. Jen tak pro úplnost...
Jde mi ale o ty boky. Nebude to sloužit jako větrací otvody ale bude tam modrý podsvícený plexi. Vymyslel jsem tohle a taknějak - no - nevim. Posuďte. Čekam kritiku a doufam že když se to nebude líbit (ty boky) tak i nějaký nápady :)
Na tom zadku jsou díry na vývody a jinak nic, protože mi to přijde takový zbytečý a možná i divný tam něco vyřezat. Nicméně kdyby byly zase nějaký pěkný nápady tak se nebránim.

Jinak bude to z 1,5mm Al plechu řezanýho na laseru, takže neni problém tam říznout cokoliv.

PS: K tej objednávce z Casemodding.cz. Jak jsem již psal (myslim), tak jsem to poslal na tu reklamaci. Asi za tejden mi volali z casemoddingu, že už to vyřídili a dali na poštu, a že se moc omlouvají. Za pár dní mi to přišlo komplet vyreklamovaný a v pořádku.
Takže to je k tomu jak na Casemoddingu zacházejí se zákazníkem. K mé plné spokojenosti dobře :wink: :) Akorát když už je to takovejhle případ kdy je jednoznačně vina na jejich straně, tak by mohli platit poštovný tam i zpět. Takhle jsem musel platit cestu tam sám...

END
Naposledy upravil(a) Kopi. dne čtv 29. pro 2005, 16:14, celkem upraveno 5 x.
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

vypadá to pěkně ale s tou kerkou si mě trochu vyfouk nápad :cry: :sly: tak sem měl v plánu jeden mod libylo se me to hlavně pro to ze sem to nikde nevidel ale tet :oops:
Kopi.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kopi. »

Xan píše:vypadá to pěkně ale s tou kerkou si mě trochu vyfouk nápad :cry: :sly: tak sem měl v plánu jeden mod libylo se me to hlavně pro to ze sem to nikde nevidel ale tet :oops:
Tak to sorry, nevěděl jsem to. Teda věděl, ale měl jsem to v plánu už trochu dřív když jsem si ten mod modeloval v hlavě při Dějáku :-D Nevěděl jsem teda že to budou orig. kérky, ale prostě jsem chtěl nějaký pěkný ornamenty. No a tyhle mi "spadly do klína" (klína jako klína ne jako klína :-)) ) :roll:

Jinak pokuď se ti to líbí, tak nevidim důvod proč bys to nemohl udělat po svym. Bylo by to zase jiný a podle Toxic Modu myslim že i hodně pěkný.
Jo a neřikej mi, že nikdo na světě nebo kde nemá na svym kompu kérku... Tomu navěřim a vim to...

BTW Co ty boky? Líbí. Původně tam měly bejt taky nějaký ornamenty ale žádný vhodný jsem nevybral.
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

Ty boky jsou pekny,takovy elegantni,ja bych je nechal jak jsou,vypada to cool,asi bych mel zacit delat na Computiu :oops:
.
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

Kopi. píše:
Xan píše:vypadá to pěkně ale s tou kerkou si mě trochu vyfouk nápad :cry: :sly: tak sem měl v plánu jeden mod libylo se me to hlavně pro to ze sem to nikde nevidel ale tet :oops:
Tak to sorry, nevěděl jsem to. Teda věděl, ale měl jsem to v plánu už trochu dřív když jsem si ten mod modeloval v hlavě při Dějáku :-D Nevěděl jsem teda že to budou orig. kérky, ale prostě jsem chtěl nějaký pěkný ornamenty. No a tyhle mi "spadly do klína" (klína jako klína ne jako klína :-)) ) :roll:
no to je jedno to neřeš já jen nerad dělám věcí slejný nebo podobný jako někdo předemnou :oops:
btw uz sem stejne vymyslel neco jinýho :twisted:
BodyZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od BodyZ »

jo taky myslim, ze je to gut. tak kerka je fpoho. Holt, kdo driv prijde, ten driv mele. ale kdyz dva maji totez, nikdy to neni totez.
Kopi.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kopi. »

BodyZ píše:kdyz dva maji totez, nikdy to neni totez.
Přesně...
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Ale jo, ujde to, ale ta kerka se mi tam moc nehodí, je sice pěkná, ale příde mi taková zvláštní na tenhle styl, ty boky jsou dost elegantní, což bude asi celej mod, ale ta se mi k tomu prostě nehodí... :oops: (osobní názor)
-- DiL --
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -- DiL -- »

...kostra bedny je pěkně svařená, spodní část s radiátorama se mi fakt líbí. jen si myslím, že je škoda dělat od píky novej case, kterej bude tvarově stejnej, jako všechny sériově vyráběný... :( ...jinak ale :thumbsup:
POZOR! koupim pouzity rostlinny / fritovaci olej v jakemkoliv mnozstvi!
www.NTBOOK.cz - DIY opravy, pouzite notebooky, nahradni dily pro notebooky, informace o rework-u BGA (reflow, reball - prekulickovani)
DELL Precision M70 s WUXGA (1920 x 1200) a nVidia Quadro FX Go1400
BGA rework stanice ACHI-IR-PRO-SC
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

Mě se to líbí, to logo vepředu tomu dodává styl. Ale uvidíme jak si s tím pohraješ
Obrázek
PROJECT: Digital Fantasy
Více na mých www
=WiSh=
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od =WiSh= »

no tatoo proc ne :)... za chvili toho bude plnej net ...Jak to planujes provest ? Stejne jako ja, klasika jednostranne cerny plexi ?
Kopi.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kopi. »

=WiSh= píše:Jak to planujes provest ? Stejne jako ja, klasika jednostranne cerny plexi ?
Teď nevim co myslíš? jako jak tam bude ten ornament? - Normálně jak je to na tom obrázku - bude vyřezanej z hliníkovýho plechu a za nim bude tmavě modrý plexi decentně podsvícený jenom tak aby to bylo vidět. Snad se mi to povede trochu rovnoměrně :roll:
Jo a ty pruhy po stranách - ten samej případ :wink:
NazQul
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NazQul »

jedna moznost je to plexi zdrsnit smirglem pze se pak da mnohem lip podsvitit a ten svit je rovnomernej, u ciryho plexi je to temer nemozny to udelat ledkama.. jedine ze bys to chtel podsvitit katodou coz pochybuju
Do you want to try SWAT 4, FEAR, Quake 4 or GuildWars online ? Looking for some clan ? www.FragingPriority.net has all the answers u need :)
Skodik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skodik »

Kopi. píše:Tak jsem tu zase skoro po měsíci (že to uteklo :-) ). Mod se nehnul skoro vůbec, páč jsem chodil na tu zk**venou brigádu.

Mam tady pro vás screeny vymodelovanýho boxu na ty radiátory. Jde mi o to oplechování. Ta přední strana je mi jasná že takhle zůstane - moc se mi to líbí. Díky Luke_chiptuning - je to z tý tvojí TATTOO kolekce :wink: A neni poslední co tam bude :roll:
.....
.....
(Ty dirky na okrajích jsou na šroubky. Jen tak pro úplnost...
Jde mi ale o ty boky. Nebude to sloužit jako větrací otvody ale bude tam modrý podsvícený plexi. Vymyslel jsem tohle a taknějak - no - nevim. Posuďte. Čekam kritiku a doufam že když se to nebude líbit (ty boky) tak i nějaký nápady :)
Na tom zadku jsou díry na vývody a jinak nic, protože mi to přijde takový zbytečý a možná i divný tam něco vyřezat. Nicméně kdyby byly zase nějaký pěkný nápady tak se nebránim.

Jinak bude to z 1,5mm Al plechu řezanýho na laseru, takže neni problém tam říznout cokoliv.

PS: K tej objednávce z Casemodding.cz. Jak jsem již psal (myslim), tak jsem to poslal na tu reklamaci. Asi za tejden mi volali z casemoddingu, že už to vyřídili a dali na poštu, a že se moc omlouvají. Za pár dní mi to přišlo komplet vyreklamovaný a v pořádku.
Takže to je k tomu jak na Casemoddingu zacházejí se zákazníkem. K mé plné spokojenosti dobře :wink: :) Akorát když už je to takovejhle případ kdy je jednoznačně vina na jejich straně, tak by mohli platit poštovný tam i zpět. Takhle jsem musel platit cestu tam sám...

END
Pekne, pekne.. ale to se nebojis toho 1,5mm hliku? Vzdyt Al je hrozne mekke.

Dale k te reklamaci, samozrejme ze mas podle zakona pravo na uhradu nakladu spojenych s reklamaci. Tedy postovne ci klidne cestu autem dle danych ceniku za palivo a opotrebeni vozu.
-> Bohuzel na tohle vsichni serou pokud jim to nereknete.
Káva, mlýnky na kávu, moka konvice https://www.gourmetkava.cz
Kopi.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kopi. »

2NazQul: Tak malý info:
Měl jsem rozebranej muj LCD 4x20 protože jsem při zapojování zku*vil ledku, která to podsvěcovala. A ejhle... systém rovnoměrnýho podsvícení toho displeje je plexisklo který je z jedný strany nasvícený bílou ledkou a kolem dokola je oblepený stříbrnou lepenkou kvůli odrazu. To ale neni všechno!
To plexi je posetý zdrsněnejma ťopkama jakoby tam byly rovnoměrně se zvětšující vyvrtaný mělký dirky.
Takže kdybych vzal kus plexiskla a udělal třeba na CNC program aby každá dirka byla přecsně hluboká tak by neměl bejt snad problém.
No a pak je přes to ještě taková bílá fólie (což je jedinej háček - nevim kde jí vzít)
Jinak tady je foto toho plexi z displeje
Obrázek Obrázek

a tady toho modrýho co tam plánuju (kdyby někoho zajímalo kde jsem ho vzal, tak jsem si ho půjčil ve škole :-)) )
Obrázek

Skodik píše:...ale to se nebojis toho 1,5mm hliku? Vzdyt Al je hrozne mekke.
A proč myslíš?
1.) 1,5mm je už docela silný
2.) Vždyť se vyráběj Alu casy, takže já v tom nevidim problém. Kdyby to bylo ze železa tak by to bylo strašně těžký, což si nemůžu dovolit, protože i tak to půjde přes 30kg a to určitě.
Skodik píše:Dale k te reklamaci, samozrejme ze mas podle zakona pravo na uhradu nakladu spojenych s reklamaci. Tedy postovne ci klidne cestu autem dle danych ceniku za palivo a opotrebeni vozu.
No tohle vim taky, ale oni maj v obchodních podmínkách, že cestu tam si hradim sám, a oni hradí cestu zpět. S tim nic nenadělam (teda alespoň podle mě...)
Naposledy upravil(a) Kopi. dne čtv 29. pro 2005, 16:12, celkem upraveno 3 x.
Skodik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skodik »

Kopi. píše:
Skodik píše:Dale k te reklamaci, samozrejme ze mas podle zakona pravo na uhradu nakladu spojenych s reklamaci. Tedy postovne ci klidne cestu autem dle danych ceniku za palivo a opotrebeni vozu.
No tohle vim taky, ale oni maj v obchodních podmínkách, že cestu tam si hradim sám, a oni hradí cestu zpět. S tim nic nenadělam (teda alespoň podle mě...)
No v obchodnich podminkach muzou mit klidne i napsanou zaruku 1den, ale je jim to k prdu, protoze zakon je zakon ;-) Tedy mas pravo na to aby ti hradili vse.. copak ty za tu reklamaci muzes? Nemuzes, tak proc by jsi platil ;-)
Káva, mlýnky na kávu, moka konvice https://www.gourmetkava.cz
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

ty tečky jsou tam proto aby se rovnoměrně rozložilo světlo
Obrázek
PROJECT: Digital Fantasy
Více na mých www
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Jen k tomu materiálu, 1,5hliník musíš stačit. Brácha má hliníkovýho TT XaseraIII a tam je použitej 0,8 hliník, leštěnej. Bočnice jsou sice takový měkčí, ale jinak to vypadá v pohodě...šasi je pak dělaný z 1,5 at o už drží dobře, ale je fakt, že tam je dost ohybů a výlysů... :wink:
Kopi.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kopi. »

XPM píše:ty tečky jsou tam proto aby se rovnoměrně rozložilo světlo
Vážně? To jsem nevěděl. :lol: :roll: :wink: :)
Stoobi píše:...ale je fakt, že tam je dost ohybů a výlysů... :wink:
No já mam ale kostru ze železa takže pohoda. Navíc bočnice budou asi jenom 1mm - ještě to musim promyslet :wink:
=WiSh=
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od =WiSh= »

Kopi. píše:bude vyřezanej z hliníkovýho plechu a za nim bude tmavě modrý plexi decentně podsvícený jenom tak aby to bylo vidět. Snad se mi to povede trochu rovnoměrně :roll:
Jo a ty pruhy po stranách - ten samej případ :wink:

Ahaaa no tak to bude super ! Akorat ze vyrezat ten hlinik bude horsi,nebo alespon pro me, ja nemam pristup k CNCcku.. :o( Ja myslel ze tam das plexi s gravirovanim, jak to bylo v tom mem poslednim modu..
Odpovědět

Zpět na „Projekty“