Projekt: ChrasTake

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

CZEBLADE
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CZEBLADE »

mazec...ja porad nevim, jestli mam pouzit matnou ci lesklou barvu na case
Modul plugin nebyl nalezen, ale presto v nem doslo k chybe. :D Opravdu chcete Tento pocitac vyhodit do kose :P
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

2CZEBLADE: Ty prosímtě nejdřív čti a mysli a pak postuj!

Jinak ke case. Bohužel tyhle poslední fotky mě hodně zklamaly. Příjde mi, že perfektní nápad s plamenama a opravdu kvalitní zpracování jsi "zabil" osvětlením. Teď to působí jako hodně velkej kolotoč...:( Bohužel. Osobně bych volil decentní osvětlení jednou barvou a vyměnil bych plexi na který by nebylo špatný stříknout ty plameny taky. Samozřejmě matným lakem, což by působilo na "lesklém" plexi určitě zajímavě...a hlavně líp než ta prasklina... :lol:
martin850
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin850 »

Stoobi píše:Bohužel tyhle poslední fotky mě hodně zklamaly. Příjde mi, že perfektní nápad s plamenama a opravdu kvalitní zpracování jsi "zabil" osvětlením. Teď to působí jako hodně velkej kolotoč...:( Bohužel. Osobně bych volil decentní osvětlení jednou barvou a vyměnil bych plexi na který by nebylo špatný stříknout ty plameny taky. Samozřejmě matným lakem, což by působilo na "lesklém" plexi určitě zajímavě...a hlavně líp než ta prasklina... :lol:
diody su na vypinace co vidis vpredu po bokoch disketovky, takze si nadstavis kolotoc podla nalady prepinaju sa zvlast cervene a zvlast modre. no a s tym plexi, neviem, uvidim podla okolnosti kedy ho vymenim, zase podla nalady zalezi. s tymi plamenmi nanom dobry napad, to ma nenapadlo, ale neplanoval som to, preto nebudu nadvazovat na plamene na bocnici, mohli by byt len ako zvlast celok
DOSKA Asus P5K CPU C2D E8500 @ 3.9GHz RAM A-DATA Vitesta 2x2GB 1066MHz HDD WD SE 250GB, WD GP 500GB zdroj Seasonic 750W VGA Sapphire HD4870 DVD RW LG GSA 4040B, HP GSA-H31L (ligh scribe) BEDNA Thermaltake Eureka ZVUK audigi 2 ZS bulk, creative T7900 7.1 TLACIREN HP 5550, HP LaserJet 1150, Samsung CLX-2160 SCANER Acer scanprisa 640UT MONITORBenQ T241WA (24" LCD) + male upravy
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Presne jak rikal uz Stoobi.. libi se me to.. jakoze barevny podani dobry.. a vubec se to povedlo..
..ALE.. peknej mod si zkazil tim osvetlenim.. na me to sviti az moc.. je to proste kolotocarna.. :(
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ZdenekSveda »

K té barevné kombinaci co jsi zvolil by nemuselo být vůbec špatné nějaké decentní UV nasvětlení.
martin850
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin850 »

Maxtor píše:Presne jak rikal uz Stoobi.. libi se me to.. jakoze barevny podani dobry.. a vubec se to povedlo..
..ALE.. peknej mod si zkazil tim osvetlenim.. na me to sviti az moc.. je to proste kolotocarna.. :(
o5 opakujem, ze diody su vypinatelne, tu je fotka kde nic nesvieti, daju sa vypinat po skupinach, napriklad zapnem si len podsvietenie MOLEXov, alebo len podsvietenie silenceru alebo len osvetlenie regulatoru vpredu....
Obrázek

ked budem u kamosa, odfotim vam to postupne aby ste si to vedeli predstavit aj s jemnym osvetlenim.

takze stoobiho napad nastriekat na plexi plemene bol akceptovany :-) a preto pri najblizsej prilezistosti kupim plexi a vymenim ho za prasknute a nastriekam nan plamene, ale aby sa zabranilo tomu, ze tam nezapadne ten vzor plamenov ma napadlo ze vyhodim uplne cely plech, co drzi plexi, necham iba kolajnice ktore na plexi nasrobujem alebo nalepim, bude sice trcat asi milimeter von z bedne, ale v tom problem nevidim. lebo praknute plexi treba vymenit urcite a financne ani casovo narocna tato uprava neni. co vy nato?
Naposledy upravil(a) martin850 dne čtv 13. črc 2006, 18:47, celkem upraveno 1 x.
DOSKA Asus P5K CPU C2D E8500 @ 3.9GHz RAM A-DATA Vitesta 2x2GB 1066MHz HDD WD SE 250GB, WD GP 500GB zdroj Seasonic 750W VGA Sapphire HD4870 DVD RW LG GSA 4040B, HP GSA-H31L (ligh scribe) BEDNA Thermaltake Eureka ZVUK audigi 2 ZS bulk, creative T7900 7.1 TLACIREN HP 5550, HP LaserJet 1150, Samsung CLX-2160 SCANER Acer scanprisa 640UT MONITORBenQ T241WA (24" LCD) + male upravy
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

S tím plexi to bude určitě zajímavý, ale doporučoval bych tedy do kulata zabrousit a zaleštit hrany. Dost by tomu možná i slušelo třeba červený plexi...:)
martin850
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin850 »

budem rad ked kupim priesvitne :-) inac mne sa nepaci farebne plexi, potom to namna posobi moc plastovo, cize bdue cire. z hranami uvidim co sa mi podari, ale asi do kulata, lebo lichobeznikova hrana by sa tam nehodila.
patap
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od patap »

Ani jedna fotka mi nejde nahrej to znovu :wink:
martin850
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin850 »

patap píše:Ani jedna fotka mi nejde nahrej to znovu :wink:
vim, uz to riesim, zrusili mi konto na www.yourfreewebspace.com kde som mal tie fotky

EDIT: hotovo, uz idu
martin850
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin850 »

ten bok cely z plexi je uz hotovy, dnes dam fotky, len este niesu nijake upravy nanom, preto sa vas pytam: plamene nan vylakujem a spravim griviry tak ako boli na starom, alebo tam nejakym decentnym sposobom vygravirujem aj plamene? myslim ze by som len obrys vyril a inak nechal ciste. alebo by som vyril obrys a plochu plamena by som vysmirgloval jemnym smirglom.
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

nevím, no...osobně se mi víc pozdává ten sprej. Ale gravír by nemusel taky být špatný... :oops:
martin850
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin850 »

aj ja som viac chcel sprej, ale som si to vyskusal na kusku plexi a nedrzal tam ten lak a zo zakladovkou a sablonou by som to nezvladal alebo by som znicil plexi, preto som sa rozhodol pre gravir.

cely bok z len z plexi este cisty. mal som navrh ze ho nechame cisty, vyzeralo to dost dobre a napis vygravirujem na kos na mechaniky, ale majitel povedal, ze to chce na plexi.
Obrázek

vygravirovane obrisy plamenov
Obrázek

takto to vyzera poskladane (v skutocnosti niesu tie plamene take vyrazne)
Obrázek

vygraviroval som diamantovou frezou obrisy a potom som vysmirgloval plochu plamenu 1200 smirglom a vyzera to takto
Obrázek
Naposledy upravil(a) martin850 dne čtv 13. črc 2006, 18:48, celkem upraveno 1 x.
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

tak todle ten mod dost oživilo, i když se mi nikdy nelibilo plexi přes celou bočnici tak tady to vypadá skvěle :worship:
MacBook Air 13" Mid 2013 + iPhone 4s
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ZdenekSveda »

Sice nemuselo to plexi být přes celou bočnici, ale mohl tam být rámeček aby se zakryly lemy case, ale jinak se tomu modu moc hodi a vypada to celkove velice dobre (az na tu bilou mechaniku)
maart
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maart »

jj tak tohle k tomu modu hodne pasuje dost se mi to libi :up: :worship: 8)
ale ta bilá mechnika tam opravdu nesedi :(

btw: co je to za crazy chladic na te grafarne 8)
Edems
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Edems »

Ty plameny jsou nadherne udelany.

Ten chladic mi prijde jako AC Silencer (nevim jakej) a z boku je na nem jeste standartni chladic ty grafiky, kterej tam byl predtim, nebo se pletu?

EDIT: Akorat mi tam prijdou zbytecny ty pasivy, kdyz uz je to takhle chlazeny...
Naposledy upravil(a) Edems dne pon 3. črc 2006, 16:26, celkem upraveno 2 x.
Intel Core i5-2500K@default, 2x4GB DDR3 Corsair Vengeance XMP 1866MHz, Sapphire AMD HD7970, Gigabyte Z68XP-UD4, CORSAIR Force 3 Series 120GB + 320GB a 250GB WD, CORSAIR AX850

AMD Opteron 144 1800@2500, 2x512 Corsair, HIS ATi X800 GTO, DFI LanParty UT nF4 Ultra - D, 250 GB Hitachi SATA2, Fortron 500W
martin850
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin850 »

jj, presne, biela mechanika SUX, len som este nevymyslel co s nou, lebo majitel chce na nej zachovat tie trapne napisy, mne by sa lubila nastriekana na cerveno a uplne cista.

2maart: ten crazy chladic? :P tak to som vyrabal zo silenceru, su nanom heatsinky od primecooleru a povodny box chladic z grafiky viac menej na ozdobu, ale spojil som ho tepelne vodivo aby sa nepovedalo a nalepku nanom som vyrabal aby bol vidno medeny radiator v nom, inak celkove ma ta grafika tusim 770gramov.

Obrázek

Obrázek

inak viem ze je to jasny priklad tuzingu, ale zas nicomu to neskodi a kazdeho to uputa jak sa nato pozre.
Naposledy upravil(a) martin850 dne čtv 13. črc 2006, 18:50, celkem upraveno 1 x.
maart
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maart »

to jsem videl ze tam je ten silencer a ty pasivy :) btw: a mas to docela plne prachu :-D :lol: :roll:
ale nejak mi neslo do hlavy proc je tam tem puvodni chladic :lol:
jo a zejimalo by me jestli se ti podarilo odstranit to vrcení z toho silencru?
martin850
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin850 »

plne prachu to teda je, nechapem ako moze mat niekto tolko prachu v bite ako on, kazdy tyzden ma ten silencer upchaty a musi ho vyfukat na balkone. napajam vrtulu silenceru zo zdroja a dal som prednu 66Ohm odpor, da sa aj 100 vtedy da nedal pocut ani ked som mal ucho pri nom, ale teploty boli ako pri klasickom chladici. vetraky som tam postosoval vsetky, ale jemu huci nieco na doske (drnci ako stare trafo) a neviem s tym nic spravit a este ma dost hlucny disk.

EDIT: fotky zas nejdu, lebo kvoli verejnemu pristupu mi uz zmazali druhe konto kdesom mal fotky ulozene, prosim stoobiho aby tento thread nezamykal, uz som si zaregistroval domenu, v blizkej dobe tam uploadnem fotky a budu bezat odtial.

EDIT2: tak som spravil tie fotky, mozte sa zase pozerat
Odpovědět

Zpět na „Projekty“