Tak jsem to odzkousel na Catalist 6.8 a nejde nainstalovat!no-X píše:Nesmysl, Chuck Patch 6.8 je k dispozici jako vždy tady.

Moderátoři: morke, Walker1134
Tak jsem to odzkousel na Catalist 6.8 a nejde nainstalovat!no-X píše:Nesmysl, Chuck Patch 6.8 je k dispozici jako vždy tady.
mam cistou instalaci Win a taky mi to dela ... nevite prosim nekdo proc ?no-X píše:Jak na Catalyst 6.8? Chuck patch jsou plnohodnotný samostatný ovladače. Ty se neinstalujou na něco, ty se instalujou samy o sobě ja driver.
jak na to prosim ? presel sem s NV na ati a jeste sem se s tim nesetkalno-X píše:To je docela známá věc. Grafická karta musí být naisntalována minimálně jako VGA adapter, aby jí drivery našly.
tak to vypada mnono-X píše:Otevři si správce zařízení (start/nastavení/ovládací panely/systém/hardware/správce zařízení), rozbal (+) položku "grafické adaptery" a udělej screenshot, ať vidíme, jak to vypadá
mugwai píše:V 3D markoch pokles o cca. 10-40 bodov, v hrách (Q4, Prey, FarCry) citelná vyššia plynulosť...(nemeraná) na max. detaily, R X1600Pro 256MB...
Len mi nejako v menu CC nenabieha Overdrive... Čím to môže byť, poraďte...
maku píše:Tak jsem to odzkousel na Catalist 6.8 a nejde nainstalovat!no-X píše:Nesmysl, Chuck Patch 6.8 je k dispozici jako vždy tady.A tim to zkonci cela instalace.
Já to dělám takhle a vždycky v pohodě:Weber píše:Dnes budu instalovat známému tyto drivery a na NETu jsou tyto varianty:
A)
1. Odinstalovat starej control panel + driver > restart
2. Driver Cleaner > restart Doplnil bych, že u bodu 2 je to lepší z nouzovýho režimu
3. Instalace novejch catalystů nebo Omega/DNA > restart
B) Nikdy nepoužívejte driver cleaner, budete mít problémy!
Ani nevim jakou verzi driverů tam má, jinak ATI X600 Pro, Win XP Home.
Nerad bych mu to nějak poje..l. Někde jsem se dočetl, že je lepší po uninstal, promazat nějaké "větve" registru. Prosím o nějaký zaručený vyzkoušený postup. Předem díky za odkazy nebo rady.