Win Vista final - built 6.0 6000 - první zkušenosti

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
Ferda
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ferda »

tick píše:Já mám 2Gb Ramky, Visty x64 Ultimate a pařím World of Warcraft naplno nebo taky Call of Duty.A pohoda.
Co máš za grafiku pls ? Jde mi o WoW, jede mi totiž znatelně pomalej než v XPčkách. Tam sem hral 1600x1200 na plné detaily a neustále jsem měl 60 FPS. Ve Vistach mám okolo 40 a to už jde poznat. Grafiku mám GF7900.
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

Shit píše:
sovicka píše: Prosimtě, mohl by jsi mi napsat kde jsi je sehnal?

Kód: Vybrat vše

http://vista.zive.cz/?q=Zacina_nova_era_Windows_Vista_jdou_do_vyroby
Předplatitelé MSDN a Technetu získají přístup k finálním Vistám během několika nadcházejících dní. Tentokrát jsou však omezeni licencí, která jim umožňuje pouze testovat a vyvíjet aplikace. Veřejnost se k Windows Vista dostane až po jejich uvedení na trh 30. ledna příštího roku.
:) stačí znát ty správné lidi u zdroje v ČR se takový také nacházejí ;) zrovínka teď mi chystají povolaní testeři MS pár stránek k tomu, jak to přesně všechno ve Vista funguje a jaké jsou rozdíly proti XP ... takže ude článek lepší než tahle katastrofa ... http://www.ddworld.cz/windows/prvni-kru ... sta-2.html

jo už je také hotovo kus CZ packu do vista ;) už jsem kousky viděl :)
tick
Nováček
Nováček

Příspěvek od tick »

@ferda: no já mám ATI X1950XTX.
WoW mi jede docela fajn, teď sem byl v Ironforge na Shadowmoonu a mám to plně plynulý.

Problémy s hrami: Battlefield2 hra se spustí,přihlásím se pod účet,najedu na multiplayer,vyberu hru dám připojit a spadne to.Zkusil sem to bez patche i s patchem a pořád stejný.
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Digitaldoom píše:...jak to přesně všechno ve Vista funguje....
To neví ani jistá komise v Bruselu, a nejenom ta..... :-D
carrot
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od carrot »

Digitaldoom píše: :) stačí znát ty správné lidi u zdroje v ČR se takový také nacházejí ;) zrovínka teď mi chystají povolaní testeři MS pár stránek k tomu, jak to přesně všechno ve Vista funguje a jaké jsou rozdíly proti XP ... takže ude článek lepší než tahle katastrofa ... http://www.ddworld.cz/windows/prvni-kru ... sta-2.html:)
Teda tenhle článek bych spíš ani neuveřejňoval, jelikož takové problémy s instalací Visty na rozdělený dísk společně s XP a problémy se souborovým systémem a MBR jsem nikdy neměl a to jsem takovejch instalací již pár od dob beta2 udělal. Všechny verze Visty, se kterými jsem se setkal používali normalní NTFS, které je normálně čitelné jakýmkoliv OS nebo programem podporujících NTFS. Radší kdyby lidi tenhle článek vůbec nečetli, jelikož asi pěkně zkresluje realitu a je spíš důkazem nějaké magicky pochroumané konfigurace HDD nebo něčeho HDD se týkajícího v daném PC...
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

carrot píše:

Teda tenhle článek bych spíš ani neuveřejňoval, jelikož takové problémy s instalací Visty na rozdělený dísk společně s XP a problémy se souborovým systémem a MBR jsem nikdy neměl a to jsem takovejch instalací již pár od dob beta2 udělal. Všechny verze Visty, se kterými jsem se setkal používali normalní NTFS, které je normálně čitelné jakýmkoliv OS nebo programem podporujících NTFS. Radší kdyby lidi tenhle článek vůbec nečetli, jelikož asi pěkně zkresluje realitu a je spíš důkazem nějaké magicky pochroumané konfigurace HDD nebo něčeho HDD se týkajícího v daném PC...
taky to nemá být recenze na Vista, ale spíš taková vsuvka, že když se daří, tak se daří :);) já vím že Vista funguje OK ...
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hypnotic666 »

Tak jsem si taky zkusil vistu... Zatím jen přes vmware, ale teda to, že tady nejde 5.1 zvuk to je docela vražda... Podařilo se to někomu rozjet? Bez toho se v dnešní době nedá existovat :)

Jo a je tady někdo, kdo ten systém taky jenom zkouší přes vmware a dokázal tam dostat svojí grafiku? Chtěl bych zkusit aero, ale grafiku mi to nenajde, ani když instalnu vmware tools...
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NoTHX »

tohle je ale limitace vmware, nikoli Visty
aero ve vmware nerozjedeš
Lukke
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukke »

hypnotic666 píše:Jo a je tady někdo, kdo ten systém taky jenom zkouší přes vmware a dokázal tam dostat svojí grafiku? Chtěl bych zkusit aero, ale grafiku mi to nenajde, ani když instalnu vmware tools...
Já mám ten samej problém s grafikou, nainstalovala se tam jen nějaká VMVGAII nebo co a svoji 7900GTX tam nemůžu dostat... Když spustím instalační setup od NVIDIE, napíše to, že karta nenalezena, a pokud zvolím ovladač přímo v device manageru tak je u karty žlutý vykřičník a karta nefunguje... Jak tedy nainstalovat ovladače? Mám nejnovější verzi VMWare Workstation.
i7-4930K@4.6GHz | ASUS X79-DELUXE | 2x MSI R7970 | 64GB RAM | 2x SSD Intel 730 - 480GB | Corsair 550D Obsidian | PilsFree 500/500MBit
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Lukke píše:Já mám ten samej problém s grafikou, nainstalovala se tam jen nějaká VMVGAII nebo co a svoji 7900GTX tam nemůžu dostat... Když spustím instalační setup od NVIDIE, napíše to, že karta nenalezena, a pokud zvolím ovladač přímo v device manageru tak je u karty žlutý vykřičník a karta nefunguje... Jak tedy nainstalovat ovladače? Mám nejnovější verzi VMWare Workstation.
No ono to asi nepujde... Ale je zajimave, ze vysel clanek na stahuj.cz, kde psali, ze pres ty vmware tools pujdou na tech virtualnich systemech rozjet i graficky narocne aplikace nebo hry.... Ale je to skoda... :(
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
scream
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od scream »

,,stale tam ale befunguje rivatuner=neda sa pretaktovat VGA :sad:
i5 750@ 3,7Ghz 1,35V+ scythe Kabuto, AUSS P7P55D-E LX, 8GB RAM, GTX970 gaming 1500/7800, SSD Crucial M4 128GB, Fortron Raider 750W
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

hypnotic666 píše:
Lukke píše:Já mám ten samej problém s grafikou, nainstalovala se tam jen nějaká VMVGAII nebo co a svoji 7900GTX tam nemůžu dostat... Když spustím instalační setup od NVIDIE, napíše to, že karta nenalezena, a pokud zvolím ovladač přímo v device manageru tak je u karty žlutý vykřičník a karta nefunguje... Jak tedy nainstalovat ovladače? Mám nejnovější verzi VMWare Workstation.
No ono to asi nepujde... Ale je zajimave, ze vysel clanek na stahuj.cz, kde psali, ze pres ty vmware tools pujdou na tech virtualnich systemech rozjet i graficky narocne aplikace nebo hry.... Ale je to skoda... :(
a co sakra ve vmware čekáte, že vám to naemuluje hardware na virtuálním stroji a budete v tom hrát hry??? vmware podporuje directx jen experimentálně, funguje tam jen něco, tj hlavně základní akcelerace GUI.

co se týká chybějících ovladačů vmtools, já jsem to vyřešil instalací sítě ve vmware a nasdílením připojení k internetu, visty si ovladače samy našly na netu (konkrétně zvukovka se nenahodila, ale z netu se pak ovladač našel korektně)
ignorelist: kremrole a dezoláti
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

zombux píše:a co sakra ve vmware čekáte, že vám to naemuluje hardware na virtuálním stroji a budete v tom hrát hry???
No já v tom dělám poprvý, tak nevím, ale čekat bych to čekal, když jsem na stahuj.cz četl : "VMware Tools vlastně přenáší nutnost renderování grafiky z procesoru na grafickou kartu, se kterou se virtuální stroj nemůže spojit. Díky tomu na virtuálním stroji rozběhnete i současné, graficky náročné, hry."

Emulovat to nic nemusí, stačí když se to jednoduše spojí s mojí grafikou, stejně jako to dělá u cpu, ramky, zvukovky, mechanik, disku, klávesnice, myši atd atd :)
Jen mě to zajímalo...
Takže asi tak...

zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

hypnotic666 píše:Emulovat to nic nemusí, stačí když se to jednoduše spojí s mojí grafikou, stejně jako to dělá u cpu, ramky, zvukovky, mechanik, disku, klávesnice, myši atd atd :)
Jen mě to zajímalo...
Takže asi tak...
tohle prostě možný neni :) už z principu vmware :)
ignorelist: kremrole a dezoláti
tick
Nováček
Nováček

Příspěvek od tick »

Se máte vykašlat na wmware a pořídit si nějaký starý disk. Já mám 2 diky, pokaždý si zvolím odkud chci nabootovat a jedu naprosto bez problémů.
[CZ]Airwolf[OC]
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od [CZ]Airwolf[OC] »

tick píše:Se máte vykašlat na wmware a pořídit si nějaký starý disk. Já mám 2 diky, pokaždý si zvolím odkud chci nabootovat a jedu naprosto bez problémů.
asi jsi nepochopil k cemu slouzi vmware
leo
Nováček
Nováček

Příspěvek od leo »

Ja som si stiahol Visty (verzia 6000) z netu, ale nejde mi k nemu Serial number. Niekto tu pisal, ze cislo je rovnake ako pri beta a RC1 ale to cislo mi nepasuje. Kde by som ho mohol zohnat? Dik.
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

leo píše:Ja som si stiahol Visty (verzia 6000) z netu, ale nejde mi k nemu Serial number. Niekto tu pisal, ze cislo je rovnake ako pri beta a RC1 ale to cislo mi nepasuje. Kde by som ho mohol zohnat? Dik.
Warez se na foru neresi!!!!

tezko bude mit finalni placene verze stejny seriak jako free beta, zapoj mozek.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
petet
Nováček
Nováček

Příspěvek od petet »

ale v češtině vista není co? prej až 19.12. nebo ji někdo máte?
ChrastyII
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ChrastyII »

ne,v češtině vista vážně není...a k tomu že má být 19.12?cože?já myslel že česká bude až v březnu :)
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“