Project:Flat out 2 case by Myšák

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Michrex
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michrex »

My GOD no jakoze není to můj šálek kafe :blee: ale jde vidět snaha a to se cení ;)
Dugles
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dugles »

Tak mě se to teda lííbíí je to hafo ta dvojka na bočnici (mno dlouho sem tu nebyl) myslím že tenhle mod dost dobře vystihuje tu hru ;)
MB:MSI 915P Combo2, CPU:Intel pentium 4 (3,40 GHz), VGA(GPU) radeon X700 (256MB), Ram 1024MB, skrin:Aerocool AeroEngine Gamer Case
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

No zezacatku se mi ten mod libil, ted jak si prohlizim zpet ty obrazky tak uz to neni ono, ta dvojka jakozto kryt vetraku vzadu (myslim tu kovovou dvojku, ne tu dratovou) tak se mi zdala jako perfektni napad, ale ten zpusob uchyceni se mi nelibi, nelibi se mi ani ty zrezle tyce ktere kontrastuji s "novymi" cervenymi vetracky.
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
X-Spidy-X
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-Spidy-X »

Hm, skoda podle me sis to postupne zkazil... Ta dvojka je jak od nejakyho ditete co si de poprvy neco nakreslit na barak! Potom ta ruzova, jako nvm, necetl sem vsechno ale podle fotek to oranzova neni. Sry jestli myslim neco jinyho nebo jestli se to tu nejak doresilo. Ale nehodi se to tam... Ale jako zacal si pekne....
Myšák
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Myšák »

update
delší dobu jsem přemíšlel na barevné kombinaci docela se mi zamlouval ten nápad černá case červený pruhy,tak jsem si zkusil změnit barvu case na fotkách a zalíbilo se mi to..není to ještě dokončené ,protože mi došla barva a ted´ nestíhám(ta barva předtím to byl takovej nezdařilej pokus no..)
Obrázek
Obrázek
Obrázek
můžete hodnotit(ty pruhy jsou červený,je to focený bleskem..)
uraf
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od uraf »

No nevim nevim, me osobne ta barva nejak nesedi, podle Flatout 2 bych spise predstavoval pruhy ale orandzova(nebo zluta) a cerna!(jen muj vl. nazor, jen byste věděli :? )
Dvě věci jsou nekonečné, vesmír a lidská blbost, ale tím vesmírem si nejsem tak jist.:D A.Enstein
Ntb: Asus EEE 1201n
Myšák
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Myšák »

uraf píše:No nevim nevim, me osobne ta barva nejak nesedi, podle Flatout 2 bych spise predstavoval pruhy ale orandzova(nebo zluta) a cerna!(jen muj vl. nazor, jen byste věděli :? )
v podstatě se auto s tovejhlema barvama ve hře nachází akorát je červený a má černý pruhy..mě se docela líbí černý bednya ktomuhle se ty pruhy hodí(můj názor)jinak sry jestli ti vadí že jsem to zrealizoval..
uraf
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od uraf »

Ne jasny ze nevadi, jen premejslim nahlas :-D , jinak pokračuj a preju ti at to dotahnes ke zdarnemu konci :-D :)
Dvě věci jsou nekonečné, vesmír a lidská blbost, ale tím vesmírem si nejsem tak jist.:D A.Enstein
Ntb: Asus EEE 1201n
Myšák
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Myšák »

uraf píše:Ne jasny ze nevadi, jen premejslim nahlas :-D , jinak pokračuj a preju ti at to dotahnes ke zdarnemu konci :-D :)
uff to jsem rád :-) no ke konci se už pomale blížím..no asi takhle je to case na který si zkouším kitování(umím z praxe,ale dřevo se brousí líp :-) )barvení a sví dovednosti..no stejně bych řek že se vám to zdá takový odfláklí..no ale mě se ta bedýnka líbí tak se bude pokračovat :-)
maw
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maw »

mě se to docela líbí ta kombinace, akorát bys možná moh pracovat trochu pečlivěji, je tam spousty věcí na dotmelení a barva se vždycky dává až nakonec, příde mi že s tim trochu předbíháš, ale jen můj názor no.
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

..napad bych vylozene neodsuzoval, ale to provedeni.. teda chlape.. hrozna prasarna..
SNowie
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od SNowie »

Maxtor píše:..napad bych vylozene neodsuzoval, ale to provedeni.. teda chlape.. hrozna prasarna..
no ve flatoutu jsou taky auta rozflákaná a narychlo natřená nějakou tou barvou, jen tak aby šla rozlišit :-D
maart
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maart »

ja si nemužu pomoct ale tenhle mod spěje do ..... :roll:

ale kdo ví třeba nečím překvapiš :twisted:
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

podle m si to prizdil tema svarenejma prutama ale hlavne barvou...silenost :)
xOsiriSx
Nováček
Nováček

...

Příspěvek od xOsiriSx »

Já si myslím, že žádná zásadní chyba tam není, ty pruty se mi docela líbí, ale jsou tam spousty menších. Barva dobrá, ale asi bych místy volil tmavší a matnou, pruty taky nejsou špatné, ale v kombinaci s hladkou růžovou nic moc...
Omyl, řekl ježek a slezl z kartáče...
Pinky
Nováček
Nováček

Příspěvek od Pinky »

Omlouvám se za OT ale nazývejme věci pravými jmény ty vaše "pruty" je hřebinková ocel nebo když už hřebínek s prutama se chodí k rybníku. Jen pro pořádek. :P
Myšák
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Myšák »

za přízpěcky dík..no k tý barve už nevím jak to vxfotit aby to nebylo růžový..tabarva je matná červená takhle to vypadá na růžovou..no třeba se dokopu k přidání fotek aby to bylo červený..
atomic:)
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od atomic:) »

uz to vidim.. :) na tech prutech (... :D) je dolejc videt ze je to fakt cerveny.. skus nekdy to vytahnout z dilny na slunecni svetlo a vyfotit to bez blesku.. i kdyz ted je zase zima a tma venku, takze ted asi ne e.. ale kdyby bylo leto... no neim ted... :)

ale jinak zajimavej napad, ale fakt se mi zda ze to delas hrrr hrr a dost to odflaknes.. asi kvuli tomu ze to furt menis a uz te nebavi se s tim camrat.. myslim ze by si mel mod na chvily strcit do skrine, sednout si ke stolu, vzit papir a tuzku a vsechno si to dopredu pripravit.. pac tohle vsechno je kvuli tomu ze nekdo rekne ze se mu to nelibi a ty to hned predelas.. jak rikam, moc spechas...

tak preju hodne stesti pri pokracovani.. :D

p.s.: a ujasni si jestli chces delat mod podle tech zavodnich aut, nebo tech derby... bud to udelas pekny a barevny, nebo tam nahazis ty ruzny vzpery, odreniny, skrabance atd.. no neim, to je na tobe.. :-D
CPU: Athlon 64 X2 5000+ & Alpine 64 Pro / MB: Gigabyte GA-M61P-S3 / GPU: nVidia GeForce 8800GT 256MB/ RAM: 3,5GB Geil DDRII / HDD: 2x Western Digital SATAII - 250GB a 640GB
Dugles
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dugles »

no není to jako "dřív" ale zas to plní ten styl "crash" to jo takže nevim co si mám myslet...
MB:MSI 915P Combo2, CPU:Intel pentium 4 (3,40 GHz), VGA(GPU) radeon X700 (256MB), Ram 1024MB, skrin:Aerocool AeroEngine Gamer Case
kukinko
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kukinko »

co takto trosku zdeformovat prednu masku aby to vyzeralo ako auto z derby? alebo nejake skrabance ....
Odpovědět

Zpět na „Projekty“