HADES píše:
Takže prográmek CoolON vřele doporučuju
Na Via Chipsetech lze SW chlazeni resit pomoci zmeny skrytych hodnot v biosu. Tudiz to pracuje na urovni Biosu coz je podle mne lepsi.
Na sve stare MSI KT4AV (KT400A) jsem to vyzkousel. Fungovalo to velice pekne.
Ted mam vodnika takze jsem to nemel potrebu zkouset.
HADES píše:
Takže prográmek CoolON vřele doporučuju
Na Via Chipsetech lze SW chlazeni resit pomoci zmeny skrytych hodnot v biosu. Tudiz to pracuje na urovni Biosu coz je podle mne lepsi.
Na sve stare MSI KT4AV (KT400A) jsem to vyzkousel. Fungovalo to velice pekne.
Ted mam vodnika takze jsem to nemel potrebu zkouset.
To samozřejmě vím, taky sem si z CoolON jenom opsal offsety a nastavení které ovlivňuje a lupnul to do Wpcrset
Ja mam Hitachi 250gb SataII a no problem. Neni Ten Samsunh z vyroby nastaven na sataII? Hitachi jedou nastaveny na SataI a uzivatel si je v pripade potreby prenastavi.
Problém s detekci SATAII HDD na VIA SATA řadičích č. 48 4.4.2006 hdd.jpg - 80650 B
HDD SATAII se někdy nedetekují na VIA SATA řadičích (jedná se o čipy VT8237,VT8237R,VT6420,VT6421L).Řešením je přepnutí HDD na SATA1(SATA150). U HDD WD se to provádí přidáním jumperu na pozici "OPT1". U HDD Samsung je třeba dát jumper do pozice, která je popsána na samolepce nalepené na HDD. Popis pro většinu HDD najdete v přiloženém obrázku.
Nepovedlo se někomu s touto deskou rozchodit Wake-On-Lan za použití integrované síťovky?
Již delší dobu se o to snažím a bezútěšně, docela hodně by se to hodilo kvůli práci přes Remote Desktop.
Předem dík.
---- ALL YOUR BASE ARE BELONG TO US ---- Dvě jádra 6600 uhnízděný v ASUS P5B, 2^11MB DDR2 arbeitspeicher Kingston 750MHz CL4, 250 GB pevného disku Samsung a tichá Síla G 7900GTO, generátor hluku Ninjí kosa a deintegrovaný Audigy2NX, popřípadě obrazu FS-S20-1W doplněného o 17" Trinitron (it's a SONY) G200. Helmut inclusive.
I'm Lazyhead from Lazyheads Webdesign & Skeleton Rider aka mr. Balvan from Skeleton Riders riding my hladomor
K@rlos píše:Problém s detekci SATAII HDD na VIA SATA řadičích č. 48 4.4.2006 hdd.jpg - 80650 B
HDD SATAII se někdy nedetekují na VIA SATA řadičích (jedná se o čipy VT8237,VT8237R,VT6420,VT6421L).Řešením je přepnutí HDD na SATA1(SATA150). U HDD WD se to provádí přidáním jumperu na pozici "OPT1". U HDD Samsung je třeba dát jumper do pozice, která je popsána na samolepce nalepené na HDD. Popis pro většinu HDD najdete v přiloženém obrázku.
Zdravím,
prosím Vás o radu. Mám v PéCéčku desku ASUS A7V880. Koupil jsem SATA disk SEAGETA 250 GB se SATA/300. Zapojil jsem ho do PC, ale BIOS mi ho na SATA kanálech nenajde. ve WINXP SP2 ho taky nevidím.
Můžete mi někdo rychle poradit?
Díky moc.
Ahojte. Uvažujem o upgrade grafárne s Radeonu 9600PRO na Radeon X1600PRO. Používa tento nový radeon niekto na tejto doske?
Procesor: Athlon XP 2200+ , 1GB RAM...
Sekajú mi najnovšie hry ako Oblivion a F.E.A.R. Pomôže tento upgrade?
Alebo radšej osvedčená 6600GT?
Ďakujem za odpovede.
ponci píše:Ahojte. Uvažujem o upgrade grafárne s Radeonu 9600PRO na Radeon X1600PRO. Používa tento nový radeon niekto na tejto doske?
Procesor: Athlon XP 2200+ , 1GB RAM...
Sekajú mi najnovšie hry ako Oblivion a F.E.A.R. Pomôže tento upgrade?
Alebo radšej osvedčená 6600GT?
Ďakujem za odpovede.
Dej tam radši 6600GT. Ale ani na ní ti nepojede Oblivion na HIGH plynule, to bys musel připlatit a koupit něco výkonnějšího. Já mám 6600GT a na této desce absolutně bez problémů
Nepamätám, žeby som nejakú hru hral na HIGH detailoch. Stačí MEDIUM a dokonca aj rozlíšenie mi bude stačiť 800x600, len nech to neseká. A ináč ako topia 6600GT? Majú hlučné ventilátory? Uvažujem už teraz o MSI NX6600GT-VTD AGP 8x,128 DDR.