Jo jasan, ja mel akorat rozbaleny ty pak4 soubory, tudiz sem rozbalil i mrazik.pak4 a nevedel jsem, kde je vsude zalezla. Zkousel sem to podle datumu, ale ani prdecek. Vcera jsem to preinstaloval se zalohovanyma saves a funi to v ENG a ani tu CZ nepotrebuju. Takze problem vyresen. Zdarek vsemMtex píše:Nebo staci smazat mrazik.pak4...nebo jak se to jmenovalo.Deegr píše: Máš tam nainstalovanou češtinu? Jestli jo, tak hru musíš přeinstalovat, přejít ten level a pak si ji tam znovu nainstalovat.
Doom 3
Moderátor: Baneshee
- AK-47
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Juju
Notebook Lenovo Thinkpad Edge E535 Black 3260-ELG (AMD quad, ATI 7670, RAM 4Gb)
NAS Gigalink N5 s 1Tb WD SATA 2
audio: HTPC@ESI Prodigy HD2 + Yamaha R-S500 + Wharfedale Diamond 10.5 + Dynavox kable
audio: HTPC@ESI Prodigy HD2 + Yamaha R-S500 + Wharfedale Diamond 10.5 + Dynavox kable
- Deegr
- Začátečník

-
- AK-47
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Zdar covece, tak sem podlehl a quli pribehu vs. moje znalosti ENG sem tam zkusil narvat tu 1.3 od Mrazika, kde pische pri instalaci, ze odstranil padani do menu v Recykling levelech a ZATIM to funguje, uvidime dale, sem v Delta labs, uvidime jak to pujde dale... Jestli to negdo s tou verzi 1.3 dohral, at se ozve...Deegr píše:No, neříkal jsem to, že to stačí přeinstalovat a pak tam už neinstalovat tu češtinu?
Notebook Lenovo Thinkpad Edge E535 Black 3260-ELG (AMD quad, ATI 7670, RAM 4Gb)
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Do háje a já na to dojel. Právě včera jsem musel hru odinstalovat a teď hraju recykling znova!!!AK-47 píše:Zdar covece, tak sem podlehl a quli pribehu vs. moje znalosti ENG sem tam zkusil narvat tu 1.3 od Mrazika, kde pische pri instalaci, ze odstranil padani do menu v Recykling levelech a ZATIM to funguje, uvidime dale, sem v Delta labs, uvidime jak to pujde dale... Jestli to negdo s tou verzi 1.3 dohral, at se ozve...
Ok, jdu stahovat verzi 1.3, jestli ale zase někde skončím, tak ať si mě Mrazík nepřeje, to pak pozná rozzuřenou Marfušu!!!
Bathory
- mr_sheen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- eraser007
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- bobbik
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Obnovovaci frekvence..???
Jestli se to tady uz resilo, tak se omlouvam, ale 30 stranek tohoto threadu je na me moc (docet sem se az k 10i a nic
)
Subjektivne mi prijde, ze mi jede doom na nizsi obnovovaci frekvenci nez ve woknech. Proste se to vlni...
Uz sem o tom nekde neco cet, ale nemuzu to najit
Mam radeona 9600XT, spravi to Catalyst control center? Da se tam nastavit v jaky frekvenci se ma konkretni aplikace spoustet nebo mam hledat nakej jinej programek?? Anebo sem blbej a slepej a bezi to normalne??
Nemam doma net, takze to ted nemuzu vyzkouset a proto prudim takhle bez vyzkouseni, jsem v praci. Dik
Subjektivne mi prijde, ze mi jede doom na nizsi obnovovaci frekvenci nez ve woknech. Proste se to vlni...
Uz sem o tom nekde neco cet, ale nemuzu to najit
Mam radeona 9600XT, spravi to Catalyst control center? Da se tam nastavit v jaky frekvenci se ma konkretni aplikace spoustet nebo mam hledat nakej jinej programek?? Anebo sem blbej a slepej a bezi to normalne??
Nemam doma net, takze to ted nemuzu vyzkouset a proto prudim takhle bez vyzkouseni, jsem v praci. Dik
- mr_sheen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Obnovovaci frekvence..???
zkus prave mysi na prochu>vlastnosti>nastaveni>upresnit>obrazovky a tam nastav 85hz,pokud to tak mas tak by to melo byt okbobbik píše:Jestli se to tady uz resilo, tak se omlouvam, ale 30 stranek tohoto threadu je na me moc (docet sem se az k 10i a nic)
Uz sem o tom nekde neco cet, ale nemuzu to najit![]()
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
- bobbik
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- mhl
- Středně pokročilý

-
použij program RefreshForce http://www.pagehosting.co.uk/rf/.bobbik píše:Ja sem idiot, zapomnel sem napsat podstatnou vec. Ve woknech mam samozrejme nastaveno 100Hz a jede to v poho.
Mam Eizo F77.
- bobbik
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Dik. Vyzkousim.m.h.l píše:použij program RefreshForce http://www.pagehosting.co.uk/rf/.bobbik píše:Ja sem idiot, zapomnel sem napsat podstatnou vec. Ve woknech mam samozrejme nastaveno 100Hz a jede to v poho.
Mam Eizo F77.
BTW A spousti se teda D3 v nizsi frekvenci nebo se mi to jenom zda??
- Spectral
- Středně pokročilý

-
Nezdá se ti to, radili ti blbě. Doom3 vnucuje vlastní obnovovací frekvenci 60 Hz, která je na Winech nezávislá. Musíš přepsat konfigurační soubor Dooma3.bobbik píše:Dik. Vyzkousim.m.h.l píše: použij program RefreshForce http://www.pagehosting.co.uk/rf/.
BTW A spousti se teda D3 v nizsi frekvenci nebo se mi to jenom zda??
Postup: ve složce ...\Doom3\base najdi soubor Doomconfig.cfg a otevři ho v Poznámkovém bloku. Na libovolný prázdný řádek napiš
seta r_DisplayRefresh "100"
kde číslo v uvozovkách je obnovovací frekvence monitoru. Pozor, soubor musíš uložit pomocí volby Uložit jako a jméno souboru musí být AutoExec.cfg. Ok?
Veterán
- bobbik
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
To Spectral:
Diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik
To vypada slibne. V jinejch gamkach se to dalo najit v .ini , ale tady se mi nedarilo. Supr. Uz se nemuzu dockat az to vyzkousim a konecne se mi nebude zvedat kufr z toho blikani.

PS: Hledal sem to vsude mozne na netu, na cizich forech a nikde nic. Opravdu to vsichni hrajou takhle a nevadi jim to?
Diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik
To vypada slibne. V jinejch gamkach se to dalo najit v .ini , ale tady se mi nedarilo. Supr. Uz se nemuzu dockat az to vyzkousim a konecne se mi nebude zvedat kufr z toho blikani.
PS: Hledal sem to vsude mozne na netu, na cizich forech a nikde nic. Opravdu to vsichni hrajou takhle a nevadi jim to?
- Spectral
- Středně pokročilý

-
Většina lidí je slepá a 60 Hz nepoznají (leda že je po pár hodinách únavou bolí oči). Já na 60 Hz absolutně nemůžu koukat ani minutu a 72 ještě pořád bliká (hlavně periferním viděním), takže tohle bylo první, co jsem začal hledat, když jsem spustil Dooma. Našel jsem to v tomhle návodu na nastavení: hry.worldonline.cz/navody/doom3tweak/index.aspbobbik píše:To Spectral:
Diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Veterán
- bobbik
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- mr_sheen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ja sem mel normal 85hz,tak jak sem psal ten muj navod,vynutil sem si to v ovladacich a fungovalo to.
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
- bonovox
- Nováček

-
Ahoj,mám pro změnu takový malý problém,mám sestavu ATHLON xp 2500+ barton Asusu A7N8XE-Deluxe 2x512 Mb ram SAMsung pc3200,disk 120gb a tuto grafiku RAdeon 9800pro,kdyžsem začal hrát tuto hru,tak začátek byl v pořádku ,chodil jsem po stanici a žádný cukání prostě nic,ale jakmile se začali lidi přemněňovat v démony tak to začalo,pokaždé když na mě mělo něco vyběhnout,nebo vyběhlo,tak se hra v tu chvíli šíleně cukne a do té doby než na mě vletí něco jiného tak je to v poho.Zkoušel jsem taktovat procesor a kartu,ale výsledek byl minimálně rozdílný,myslim ve FPS.Tak sem zkoušel rozbalit ty PAK soubory,ale hra byla ještě pomalejší,v možnostech to mám nastavený na medium,zkoušel sem i low,ale cukání bylo furt stejný,rozlišení jsem také měnil z 1024x768 na 800x600 i na 640x480,ale zase nic......
prosím,nemáte někdo stím zkušenosti????
prosím,nemáte někdo stím zkušenosti????
- Mtex
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Ale jde to v pohode i bez prepisovani *.ini souboru cez zde spominany refresh forcebobbik píše:To Spectral:
Diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
AMD R7 9700X cooled by Noctua NH-D14, ASUS B650E Pro gaming, 32GB Kinstone 6000Mhz, RTX 5060Ti 16GB...
- Wiruz
- Pokročilý

lidi neblaznete, tak super ta hra zase neni
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64