Call of Duty 4: Modern Warfare SP

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Durli
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Durli »

to mi ani nejde....
Dejv Rok 99FPS
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dejv Rok 99FPS »

mr_sheen píše:mate nejaky svuj overeny postup pro misi s "ruskym kolem" zatim jsem to zkousel..ale uz me dochazi trpelivost:))
Pokud myslíš tu poslední sekvenci kdy čekáš na vrtulník tak tam nezapomeň použít i ty miny co máš u sebe !!
CPU Q6600@3,4GHz, GPU HD3870 512MB GPU775MHz@885 VRAM 2250MHz@2530 ASUS P5E x38, RAM Corsair 4x2GB 800MHz cl 4, HDD 250GB Seagate, 640GB Samsung F1 1TB Samsung F3, Zdroj Forton 500W, Monitor Samsung LCD 2243NW 1680*1050
Chang
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chang »

Dejv Rok 99FPS píše:
mr_sheen píše:mate nejaky svuj overeny postup pro misi s "ruskym kolem" zatim jsem to zkousel..ale uz me dochazi trpelivost:))
Pokud myslíš tu poslední sekvenci kdy čekáš na vrtulník tak tam nezapomeň použít i ty miny co máš u sebe !!
Jo ty miny jsou dobre, i C4ky nejsou na skodu :wink:
ladik1983
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ladik1983 »

Chang píše:
Dejv Rok 99FPS píše: Pokud myslíš tu poslední sekvenci kdy čekáš na vrtulník tak tam nezapomeň použít i ty miny co máš u sebe !!
Jo ty miny jsou dobre, i C4ky nejsou na skodu :wink:
na druhou nejtezsi obtiznost k nicemu
CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@3.5GHz + Thermaltake BigTyphoon MB: Asus P5E Paměti: A-Data 4096MB DDR II 1066+MHz
VGA: Gigabyte HD4870 HDD: WD74GB Raptor, Samsung 400GB PSU: Enermax Liberty 500W v case Thermaltake Swing :-)
Chang
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chang »

Proc myslis ?! :wink:
ladik1983
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ladik1983 »

Chang píše:Proc myslis ?! :wink:
protoze tam chodi takova kvanta vojaku ze je to dost trapny, vydrzet do priletu nemozny, ja to na druhou nejtezsi obtiznost nedohral a na druhou nejlehci napoprvy
CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@3.5GHz + Thermaltake BigTyphoon MB: Asus P5E Paměti: A-Data 4096MB DDR II 1066+MHz
VGA: Gigabyte HD4870 HDD: WD74GB Raptor, Samsung 400GB PSU: Enermax Liberty 500W v case Thermaltake Swing :-)
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

tak si zalehni tam, kde sedi ten tvuj mrzak ;) . me to pomohlo
BRKO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRKO »

No v dredu o SP versus MP jsem zdrbal COD2 a tady zdrbu COD4. Ze stejnych duvodu obavam se. Jeste jsem to cele nedohral abych mohl plnohodnotne kritizovat...obavam se ale, ze u teto hry to ani neni nutne :(
Dal jsem si nejtezsi obtiznost. Je to sracka desna! A to jsem se celkem tesil :x

Tak prvni dve mise, na ty lodi a ta nocni v ruske vesnici byly super. Ano arkada, ale vyborne podana s atmoskou jaxvin.
A pak prechod k marinacke kampani, totalni pruser. Jen jedna jedina cesta kudy jit (ne, ze by to predtim bylo jinak, ale tady to obzvlast vynikne). Neomezeny pocet frontalne nabihajicich nepratel. Kteri maji neuveritelnou musku, vydrz a jak hazi ty granaty! :lol:

Proste tisic a jedna vec, co z te hry delaji arkadu pro male deti. V dalsim dile bude defaultne autoaim aby se hraci nahodou prilis nenamahali? Jako volat po realisticnosti v dnesnich fps titulech nema cenu, nicmene toto je opravdu bida.

Obrovske plus je optimalizace, za to v dnesni dobe klobouk dolu :up: Tot ale tak vse. Asi jsem zapskly tynejdzr a kinderzla lama co to neumi hrat a tak nadava a vubec tomu nerozumi :-D
Kaslu na umelou demenci a jdu hrat proti zivym a myslicim protivnikum.

win10: b450, 1600af, 16GB 3200mhz, rx570, 550W
win10: b450, 5700x3d, 32GB 3200mhz, rx 6600, 550W
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

BRKO píše:Kaslu na umelou demenci a jdu hrat proti zivym a myslicim protivnikum.
No tak kvůli tomu tam máš MP, Single je jen zahřívací kolo, MP je výzva :)
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

brko se nam probudil a objevil klady a zapory serie CoD :-D no, to se nejak vi o cem SP v CoD je, proto nechapu, cemu se divis. kdyby to bylo jinak tak to neni cod, ale nejaka sr... myslim, ze tento zpusob je pro hrace vyzvou a dohrat to na nejvyssi obtiznost jen tak nedokaze. nevim, proc si stezujes na obtiznost, ktera je nekdy opravdu vysoka.
---
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

hasisi kriste! jak si muzete stezovat na linearnost techto her... kdyz mate dobit nejakou budovu, tak si asi nepujdete koupit nanuk na druky konec mesta... ;-)
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
ladik1983
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ladik1983 »

tak to brko lituju...cekat od akce strategii...ten si ty hry opravdu musi uzivat a vychutnavat
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Budu tu zastavat opačnej nazor než Brko :)

Od COD4 jsem (opět) vůbec nic nečekal a proto me i překvapilo, ze jsem si pred tim "sednul na prdel". Nesmí se u toho přemejšlet, to mi ale vyhovuje :roll:

Je to výborně podaný, ma to atmosferu, kterou můžou jiny hry zavidet, grafika je na plny detaily neskutečná, má to spád, prostě paráda. Jasně, má to svoje chyby, ale co nemá. V každym připade jsem to zapnul a kdyz jsem zvednul hlavu, utekly 3 hodiny jak nic.
Výborná věc, prostě paráda a že nepřatele se chovaj občas dementne ?? Tak to mi v tyhle chvili nevadí, pač když človek bere to dění okolo jako celek, tak je to proste paráda.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Já bych vyzdvihnul level design.Úkoly jsou přece jen furt dokola,ale jde o to,kde se odehrávaj.A taková mise za kanónem v Chinooku,nebo AC-130 Gunship a nakonec několikrát opěvovaná Pripjať se sarkofágem v pozadí byly prostě mazec.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

Sentenced píše:Od COD4 jsem (opět) vůbec nic nečekal a proto me i překvapilo, ze jsem si pred tim "sednul na prdel". Nesmí se u toho přemejšlet, to mi ale vyhovuje :roll:
Pod to se podepíšu. Po demu jsem byl zklamanej (mise v něm je asi nejslabší mise z celý hry, vlastně jediná slabá mise), ale plná mě naprosto dostala. Mise se sniperem v Rusku nebo ta černobílá z letadla :worship:
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G ; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Samsung 980 PRO - 1TB + Crucial MX500 - 250GB; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Souhlasím s Brkem. Tu hru jsem projel jen proto, abych si prohlídl ty zajímavé momenty ve kterých se zrovna moc nestřílí, ty momenty byly asi nejzábavnější z celé hry - Potápění lodě, poprava, plazení se pod konvojem aut,..., konec hry, kdy vám je poslána pistole a máte zabít toho hajzla. Jinak je ta hra úplně to samé v bleděmodrém jako CoD1 a 2.
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
tom01
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od tom01 »

Frostys píše:konec hry, kdy vám je poslána pistole a máte zabít toho hajzla.
Super scéna hry... :) pro někoho kýčovitý, mě se to líbilo...
ignor:trodas,heroik, Luks,Nordir, aliencz, Flegy, viky58, facility, hlupak..
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

tom01 píše:
Frostys píše:konec hry, kdy vám je poslána pistole a máte zabít toho hajzla.
Super scéna hry... :) pro někoho kýčovitý, mě se to líbilo...
Teď ale asi debilní dotaz,nebo jsem to špatně pochopil...?V tý Pripjati,když jedu v kůži nesmrtelnýho capt.Price (kterýho jsme zachraňovali z lágru už v Cod1 8) ) je to teda mínus patnáct let,jak bylo řečeno.Odprásknu Zachajeva.Zkoušel jsem to několikrát,ani není třeba headshot,aby lehnul,ustřelil jsem mu i ruku....nicméně já mu čistej headshot dal a on vítězoslavně přichází v poslední scéně celý hry...Že by to tenkrát Price nedotáh do konce bych jako část scénáře bral,ale když mu dám headshot na skoro 900 metrů,odlétí až k náklaďáku za ním a pak se objeví na konci,tak mi to hlava nějak nebere...
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

Swat píše:...
Přesně tak, to jsem taky nechápal, dal sem mu taky hlavu (sice nějakej ten pokud - vitr je sviňa, ale dal) a pak on tam najednou vypochodoval znova... Že by výrobci předpokládali, že se netrefíme?
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
F4kt0r
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od F4kt0r »

Ty at miris kamkoli tak mu ustrelis jen ruku, rekne to ten tvuj partak, ze videl jak mu odlitla a pak se tam vali ta ruka na zemi... Proto na konci je zivej, ale nema ruku...
CPU - AMD 7800X3D @ 4,8 GHz | MB - ROG Strix B650E-F | RAM - 32GB DDR5 6000MHz | VGA - XFX AMD Radeon RX-6950XT MERC
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“