CPU fan reguluju Speedfanem, podle otáček zjisti kterej to je. U mě je to Fan 2, ostatní mi regulovat nejdou
Jak je na tom ten Celer s výkonem(třeba SuperPi) a teplotou? těch 4GHz máš se stock chladičem? Zvedal jsi napětí?
Moderátor: Eddward
Me jde regulovat jen vetrak od cpu, docela me to stveMr.Nigga píše:Q-Fan jsem ještě ani nezkoušel![]()
CPU fan reguluju Speedfanem, podle otáček zjisti kterej to je. U mě je to Fan 2, ostatní mi regulovat nejdou
Jak je na tom ten Celer s výkonem(třeba SuperPi) a teplotou? těch 4GHz máš se stock chladičem? Zvedal jsi napětí?
Teď zrovna na ní mám připojeny dva disky na normálním řadiči a jeden na Promise. V biosu se to normálně dá nastavit na RAID/IDE , takže tam jen dáš IDE a nainstaluješ ve win drivery pro Promise 150........Extraboy píše:A jak je to na P4P s tema SATA konektorama na Promisu? Jdou pouzit vsechny ctyri konektory na desce bez raidu pro normalni pripojeni disku? nebo na tom promisu musi byt v raidu?
Extraboy píše:A jak je to na P4P s tema SATA konektorama na Promisu? Jdou pouzit vsechny ctyri konektory na desce bez raidu pro normalni pripojeni disku? nebo na tom promisu musi byt v raidu?
To jsem cetl, mozna ze jsem to pochopil spatne, ale disk sata by se mel tvarit jako pata pouze tehdy kdybych mel ten onboard ide operate mode nastaveny na compatible, mozna se mylim...Mr.Nigga píše:Nech to tak, na výkon to nemůže mít vliv. V manuálu o tom píšou, tak si to přečti
V tom pripade bych nemohl pripojit sata disk, kdyz mam v pc pata disk a na nem winMr.Nigga píše:Já jsem to zase pochopil tak, že s tímhle nastavením můžeš používat nativní OS na PATA pouze pokud nepřipojíš disk na SATA. Ale nějak to moc nechápu. Pokud to jede, tak to nech
To je skoda, to by me prave zajimalo, jestli jsem jediny kdo ma sata disk zobrazeny jako pata:DMr.Nigga píše:A právě proto to nechápu![]()
Já měl taky už připojenej SATA disk a nic to nedělalo, ale jak se hlásil už nevim