ahoj panove ...po dlouhe dobe se ozyvam. Velmi me to mrzi , ale projekt dreveneho notebooku zkrachoval na tom ,ze mi v prubehu montazi a manipulaci odesla zakladni deska notevbooku a nemam penize na koupi nove. Cili Prace se zastavila a jiz pokracovat nebude. Nema smysl , neco vyrabet ,kdyz by to ve vysledku nefungovalo.
Pro ty co sledujete tento projekt mam k nabidnuti tedy dily z notebooku modelove rady acer 5100
konkretne se jedna o matne LCD 15.4, bez vadnych pixelu je i skablem ,invertorem
webkameru s rozlisenim 1.3megapixelu
HDD 160GB SATA, bez vadnych sektoru, bohuzel nemam jak jiz dodat vypis
procesor,
2x256 ram DDR2
wifi karta intel B/G do PCI slotu
oba thermal moduly(pasivni chladice) i s vetrackem
opticka mechanika-dualni DVD, cte vypaluje.
notebookove repracky a mikrofonem
power board (zapinaci boar na kterem jsou indikacni diody a dva USB porty
yakladni desku muzu prodat na nahradni soucaty. Vim co je na ni vadne ,ale je to neopravitelna vec. Acpon v podminkach ,ktere mam.
Pokud by mel nekdo zajem . Mohu prodat ono drevene LCD v celku, je ovsem potreba doupravit uchyceni pantu tak aby notebook sel uplne dovrit
Pripadnym zajemcum vse vysvetlim a popripade nafotim a podam podrobne informace. Pokud mate nejaky dotaz nebo o cokoli zajem kontaktujte mne soukromou zpravou. Rad vysvetlim, upresnim a muzem se i nejak domluvit. Ceny jsem neuvadel schvalne, jsou predmetem domluvy.
Na vsechny dily preferuji osobni predani. Prece jen LCD posilat postou je vo hubu a nechci se s nikym dohadovat. Take jedna se o notebookove dily a ne kazdy si troufa na jejich vymenu. I tuto sluzbu mohu poskytnout. vse je jen na domluve.
Takze se s vami v prostredi tohoto modu loucim a moc me to mrzi ,ze jsem ho nemohl dodelat do konce. Snazil jsem se desku za rozumny peniz sehnat novou ,ale je to nemozne.
upozorneni na zaver. Nemam zadne originalni plasty. Vsechny jsou znicene,ale mam spoustu sroubku