Desky s nForce 780i SLI a 790i SLI - problemy, zkusenosti ..

Pro procesory Intel Core, Pentium, Celeron, Xeon a další.

Moderátor: Eddward

Odpovědět
M1key
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od M1key »

no tak 790i je posunuto na 2. čtvrletí
http://www.svethardware.cz/akt.jsp?aktu ... DF00731032
alespoň stihnu našetřit na DDR3 :D :D
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

M1key píše:no tak 790i je posunuto na 2. čtvrletí
http://www.svethardware.cz/akt.jsp?aktu ... DF00731032
alespoň stihnu našetřit na DDR3 :D :D
hm tak timhle tempem vyjdou az na vanoce :)
M1key
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od M1key »

no já doufám že na konci března nebo na začátku dubna budou už desky k dostání, jinak půjdu asi do x38 nebo x48.
Do vánoc se mi opravdu čekat nechce :-D :-D
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

M1key píše:no já doufám že na konci března nebo na začátku dubna budou už desky k dostání, jinak půjdu asi do x38 nebo x48.
Do vánoc se mi opravdu čekat nechce :-D :-D
jako na Intel CPU jedníne Intel cipset. Mensi problemy s prehrivanim, spotrebou, Biosama. podporou novejch CPU apod. hlavne sou celkem cenove prijatelny Nf790i bude asi draha jak zlaty prase :P
M1key
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od M1key »

akorát že intel nepodporuje SLI, kdyby intel podporoval SLI, tak to něj hned jdu :)
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

M1key píše:akorát že intel nepodporuje SLI, kdyby intel podporoval SLI, tak to něj hned jdu :)
nj Intel ho podporovt chtel ale nvidie to pod vyhruzkou soudu zakazala :) asi vedej ze jejich desky nejsou nic extra a SLI je jediny co je drzi nad vodou
KnOx
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od KnOx »

to Stratos: tak prece nebude nVidia prodavat svemu nejvetsimu souperi na trhu s deskama svoji paterni technologie SLI :roll:
co by s toho mela? jedine ztraty :(
a jinak k tomu tvrzeni ze nVdia desky nejsou nic extra ti musim oponovat
co takhle propustnost pameti? v tomhle ji Intel nemuze konkurovat :-D
ale je pravda ze 90% lidi kupuje nVidia desky kvuli SLI
a kdyz potrebuje nekdo jen jednu vga tak voli Intel :wink:
M1key
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od M1key »

to Stratos:co já vím, tak 680 byli docela povedené desky s docela velkým potencionálem na taktování, ale je pravda že ten kdo nechce SLI si asi kupovat nforce nebude no.
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

M1key píše:to Stratos:co já vím, tak 680 byli docela povedené desky s docela velkým potencionálem na taktování, ale je pravda že ten kdo nechce SLI si asi kupovat nforce nebude no.
byly to dobre desky ale totalne predrazene a dost poruchove a problemy s biosama :(. a problemy s 45nm procesorama na popularite taky nepridaly.
Kdyby ty desky staly podobne jako X38 tak se muzem o necem bavit. ale kdyz sou reane ceny 780i na 7-8tis s DPH to je opravdu prehnane.
busy
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od busy »

Stratos: paci sa mi tvoj pristup k cenam tam kde ti to vyhovuje udas najnizsiu moznu za aku sa to ani neda kupit. a kde potrebujes poukazat na vysoku cenu tak strelis vysku co to da. Na slovensku sa da zohnat Asus P5N T za 7000SK s DPH a Asus P5E za 6200SK s DPH. takze ten rozdiel uz nieje tak velky. aj ked NF780i si myslim ze za tie peniaze nestoji. to len narazka na tie tvoje ceny zo scifi filmu
EDIT: hovorim o cenach dosiek skladom
.........:::::::::: shit happens ::::::::::...........
Yalk
Nováček
Nováček

Příspěvek od Yalk »

Obrázek
Obrázek
Obrázek
M1key
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od M1key »

hmmm, zajímavé. Ještě by mě zajímala cena, snad nebude moc přemrštěná..
KnOx
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od KnOx »

M1key píše:hmmm, zajímavé. Ještě by mě zajímala cena, snad nebude moc přemrštěná..
cena nekde kolem 7k takze pro ty movitejsi :roll:
M1key
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od M1key »

7k za desku, ale pak ještě nejmíň 5k za paměti :(
Yalk
Nováček
Nováček

Příspěvek od Yalk »

Daco o 790i :)
Obrázek
Obrázek
Obrázek
h4__
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od h4__ »

Myslím, že ta deska bude už od pohledu stát více, než 7k, Striker Extreme stál skoro 9k při vydání...

Ale ta deska vypadá luxusně, jsem zvědav na srovnání s X48.
Maňo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maňo »

Vypadá fakt dobre, také dosky Gigabyte vypadajú proti Hi-Endu od Asus ako také low end dosky ani natočené SATA ani zvukovka na samotnej karte ani príprava na vodné chladenie dosky čo je podľa mňa pri takých horúcich čipoch veľmi dobrý nápad. Len keby neboli také drahé.
CPU: Intel Corei7-4930K + Noctua NH-D14 SE2011, MB: Asus P9X79 PRO, GPU: EVGA GeForce GTX 1070 Ti SC GAMING, RAM: Corsair Vengeance 4x4GB DDR3 1600 , SSD/HDD: Samsung 950PRO M2-PCI-E 256GB, Seagate BarraCuda - 4TB, WD Caviar Black 640GB, PSU: Enermax REVOLUTION87+ 650W, Sound: Asus Xonar DX, Case: Corsair Carbridge 500R-black,Headphones: Audio-Technica ATH-T500, Mouse: Logitech G400, Keybord: Logitech K520, Wheel: Logitech Driving Force™ GT, BLU-ray: Plextor PX-LB950UE, LCD: 24" BenQ BL2400PTd
DSLR: Nikon D3100+Tamron 18-270mm
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

790i vyjde az za dva mesice ... coy je skoda, ted delam na recenzi 780i Striker 2 Formula a neni to spatna deska, spis naopak ... problem v neskutecne hrejicich cipech, ktery jdou az k 90 stupnum je ale uz moc ...
Maňo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maňo »

Som zvedavý ako to bude teplotou u 790 už na tom mohli zapracovať a keď má 780 už 90°C tak na to už iba vodu :wink:
CPU: Intel Corei7-4930K + Noctua NH-D14 SE2011, MB: Asus P9X79 PRO, GPU: EVGA GeForce GTX 1070 Ti SC GAMING, RAM: Corsair Vengeance 4x4GB DDR3 1600 , SSD/HDD: Samsung 950PRO M2-PCI-E 256GB, Seagate BarraCuda - 4TB, WD Caviar Black 640GB, PSU: Enermax REVOLUTION87+ 650W, Sound: Asus Xonar DX, Case: Corsair Carbridge 500R-black,Headphones: Audio-Technica ATH-T500, Mouse: Logitech G400, Keybord: Logitech K520, Wheel: Logitech Driving Force™ GT, BLU-ray: Plextor PX-LB950UE, LCD: 24" BenQ BL2400PTd
DSLR: Nikon D3100+Tamron 18-270mm
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

90°C :onfire: tak to je masakr. za chvili budou k deskam od Nvidie pribalovat varovani nesahat hrozi popaleni jako to tedka bude nejspsi u 9800X2 :). jako Tahle deska s 90°C k tomu 2x9800X2 a cely se to roztece :)
Odpovědět

Zpět na „Socket 423, 478, 479, J a T“