U nas recenze ve stredu! Kompletni test ...
Ja mam desku Gigabyte NF780-DS5! je stokrat lepsi nez referencni srot XFX nebo eVGA!

Moderátor: Eddward
To si myslim ze prave neni vubec pravda je hodne uzivatelu co ma chipset od intelu ale nechce jen tak menit desku,ale chce mit 2 VGA v SLI a takhle by mnela nVidie prodej vice grafickych chipu.Ty intelacky desky ty lepsi jsou taky dost drahy a ne kazdy ju bude chtit menit jen kvuli SLI.IQLogic píše:zatial na to ani nema dovod aby vypustila licenciu na SLI... ked bude niekto chciet SLI bude si musiet kupit nV chipset a tym nV ziska prachy daleko vacsie ako keby jej Intel mal platit za licenciu ...
Co myslis lepsi podporou pro Quad? Ze s novou deskou dosahnes vyssich OC.Mirkana píše:Docela jsem na tu desku zvědavej čekám na ní jako malej doufám že bude mít lepší podporu u quad + SLI
Shaq_CZ píše:Co myslis lepsi podporou pro Quad? Ze s novou deskou dosahnes vyssich OC.Mirkana píše:Docela jsem na tu desku zvědavej čekám na ní jako malej doufám že bude mít lepší podporu u quad + SLI
Tak ty by mela mit moje deska hodne dobre. CPU ale nedostanu nad 3,25 GHz. Jeste pri 3,4 GZh projde s def napetim treba 3D mark, nebo SuperPI, s vyssim napetim pri 3,6GHz (vic jsem nezkousel). Ale CPU je max stabilni pri Prime95 na 3250, pri 3,3 (a vyseMirkana píše:Shaq_CZ píše: Co myslis lepsi podporou pro Quad? Ze s novou deskou dosahnes vyssich OC.
No jde mi spíše o lepší napájecí obvody
zase vadny desky LoL a co maj teda dleat lidi co si koupej tu prvni vadnou varku nebo se k lidem nedostane?OBR píše:tak nVidia nam nedoporucila testovat nForce780 na deskach ktere jsou na trhu, pry maji zavaznou chybu ... v sobotu pry bude k dispozici jiz nova REVIZE, takze se asi test protahne az po vanocich kvuli tomu ...