pravidla vs ja ;)

Zde čtěte zprávy od administrátorů a hlašte problémy nebo návrhy na vylepšení + pravidla fóra.
Pravidelně sledujte tuto sekci.
Odpovědět
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Na kritizování sis času našel dost, ale sám evidentně nevíš, co s tím...
Bathory
swarm
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od swarm »

Mossad píše:ten system stejne nezmenite to uz tu bylo tak proc plytvat cenny cas? nebudu psat nawrhy na neco co neprojde...
On ti to tu možná jenom nikdo nechtěl říct naplno, ale je těžké udělit vyšší rank někomu, kdo má problémy s interpuncí a rozlišením "v" a "w". V honbě za zdokonalením bych na tvém místě pravděpodobně věnoval pozornost i tomuto faktu.
Diagon Swarm -> Můj NB blog viz. [WWW]
Je těžké být debilem, konkurence je příliš velká.
Mossad
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mossad »

Bathory píše:Na kritizování sis času našel dost, ale sám evidentně nevíš, co s tím...
100x tu zaznelo ze system jiny nez mate nechcete , tak o co ti jde?

4 sVarm - kdo te nuti to cist? tak zalez...

..PC::Asus P8Z77-I Dx :: G2130 :: 8GB :: WD 0.32TB :: WD 1TB :: Intel HD :: Eizo 2333BK ::
DTR::Asus G73jh :: i7 720 :: 8GB :: SSD 0.064TB :: SGH 0.5TB :: Mobility HD 5870 ::

Gygabite - ©Hlupak
srna
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od srna »

Mossad píše:100x tu zaznelo ze system jiny nez mate nechcete , tak o co ti jde?
4 sVarm - kdo te nuti to cist? tak zalez...
ohledne systemu.....co ja vim, bylo tu jen ze se nechysta zavedeni karmy....navrhni jiny, lepsi, spravedlivejsi system :)

a s tim V a W to je prasarna a przneni cestiny....
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

Mossad píše:...
Hele už se začínáš moc rozjíždět...za to tvoje chování bys rád povýšení? Já se ani nedivím že ti ho nikdo nechce dát, když tady pišeš to co píšeš...
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
Mossad
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mossad »

kdo co chce? jen jsem tvrdil, ze nejsem zacatecnik jak zde tak jinde, proto mne system prisel neoptimalne nastaveny, jelikoz zde zaznelo, ze se jiny system uzivat nebude, protoze bud je to takto nebo pomoci karmy kterou zde nikdo nechce neni treba plytvat casem na vymysleni neceho co jiz vymysleno bylo, ja zadne "povyseni" nepotrebuju, jen jsem narazel na to, ze pri soucasnem systemu je tu nekolik vcetne mne spatne kategorizovanych lidi a ty si jdi posthuntit jinam jestli mas malo postu na vetracek cislo xy, zpravy pro a od aministratoru se to tu jmenuje ne nahodou, co jsem potreboval vedet jsem od nich dozvedel...
ale je faktem, ze bez tveho moudra bych asi vecer neusnul, lol
a div se cemu chces , tezko mi mohl nekdo neco nechtit dat , kdyz jsem si jeste nevyrobil 25ti stenou kostku a nikomu nenapsal...

..PC::Asus P8Z77-I Dx :: G2130 :: 8GB :: WD 0.32TB :: WD 1TB :: Intel HD :: Eizo 2333BK ::
DTR::Asus G73jh :: i7 720 :: 8GB :: SSD 0.064TB :: SGH 0.5TB :: Mobility HD 5870 ::

Gygabite - ©Hlupak
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

Mossad: tohle uz nezahrajes do autu :wink: . precti si alespon, co jsi psal na prvni strane, at si alespon ty neoponujes.

a rozlisoval bych "vseobecny prehled" a "uprdnuti v kazdem threadu".
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Mossad píše:kdo co chce? jen jsem tvrdil, ze nejsem zacatecnik jak zde tak jinde, proto mne system prisel neoptimalne nastaveny
Tak ještě jednou, možná jsi někde jinde mistr světa, ale tady jsi začátečník, protože jsi zde ještě svoje kvality neprokázal...
Mossad píše:jelikoz zde zaznelo, ze se jiny system uzivat nebude, protoze bud je to takto nebo pomoci karmy kterou zde nikdo nechce neni treba plytvat casem na vymysleni neceho co jiz vymysleno bylo,
Tohle už vážně hraničí s Bachorismem :roll: protože jsi už po několikáté napsal nesmysl. Tady nezaznělo, že se jiný systém užívat nebude a už vůbec nezaznělo, že buď současný systém nebo karma. Tady zaznělo, že momentálně nechystáme karmu. Naopak tě vyzýváme, abys nový systém (ne karmu) navrhl.
Mossad píše:ja zadne "povyseni" nepotrebuju, jen jsem narazel na to, ze pri soucasnem systemu je tu nekolik vcetne mne spatne kategorizovanych lidi
Napsals dva a na oba jsi dostal odpověď...
Bathory
Mossad
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mossad »

tak dejme tomu lukfi at mas klid, je to byvaly redaktor takze to asi zacatecnik neni ... trebas

Gygabite - ©Hlupak
Luks
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luks »

Mně by hlavně zajímalo,kdo se řídí tim jestli má někdo pod nickem "začátečník" nebo "mírně/středně pokročilý" atp.Povyšovací systém je o ničem a kdo to řeší má zřejmě hovno na práci.
PC: Intel NUC 12 Enthusiast i7-12700H, 64GB RAM, A770M 16GB VRAM,7TB SSD LCD: 35" AOC AG352UCG6 Repro: Creative Labs GigaWorks T3 Headphones: Sony WH-1000XM3 Keyb: RAPOO VPRO V700RGB Alloy Mouse: Logitech G700s OS: Windows 11 Enterprise TAB: Samsung Galaxy TAB S9 ULTRA 12/512GB Phone: Samsung Galaxy S25 Ultra 512GBNtB: Dell Latitude 5420 14.0” Console: TV: Philips 65OLED804 + Yamaha YAS-207
D00M
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od D00M »

ti, co s tím maj problémy, by si měli vyřešit chlazení kompu, když potřebujou víc větráků
mrtvola: A64 x2 3800+ (Toledo E6) | Arctic Cooling Freezer 64 Pro | Asus A8R-MVP (xPress 1600) | 4x 1GB Kingston DDR-400 | Leadtek GF 8600 GT | Accelero S1 | LG GSA 4163B (pude z domu)
živola: i5 2400 | box | Gigabyte GA-P67-DS3-B3 | 2x Kingston 4GB 1600 | Gigabyte HD 6770 | SpinPoint 250 GB SATA + 500 GB SATA + 1TB SATA + 1,5 TB SATA | Samsung SH222 AB | Samsung T220 | Genius 5050 + 2x 16W repro | Win Seven RTM

Doom bloguje, poslouchá muziku, chová bílého Supa a silničku.
Mossad
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mossad »

a sme doma, na co to tu mame, kdyz se tim nikdo neridi... ale to uz je asi uplne jedno :roll:

Gygabite - ©Hlupak
Kamikadze
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kamikadze »

D00M píše:ti, co s tím maj problémy, by si měli vyřešit chlazení kompu, když potřebujou víc větráků
Mam vodnika s 12 vetrakama :twisted:
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji
faugusztin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od faugusztin »

Luks píše:Mně by hlavně zajímalo,kdo se řídí tim jestli má někdo pod nickem "začátečník" nebo "mírně/středně pokročilý" atp.Povyšovací systém je o ničem a kdo to řeší má zřejmě hovno na práci.
Nikto. U niektorych problemov su ludia radi, ze im vobec niekto odpovie :-).
CreAtive_34
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CreAtive_34 »

Mossad píše: 4 sVarm - kdo te nuti to cist? tak zalez...

...a sme doma, na co to tu mame, kdyz se tim nikdo neridi... ale to uz je asi uplne jedno Rolling Eyes...

...2 cagle - no a kdyz uz tu pusobim 4tym rokem nemuzu byti absolutni zacatecnik ze? to je to v cem tkvi ta pointa nemyslis? jen proto ze nikam nepisu zustavam dal na vychozim ranku coz je imho informace nepravdiva. tot jeste zhruba vse...

...pokud bych to bral jako rank 0,1,2,3,4,5 tak je to ted nastaveno tak ze na ranku 1 zustanes 4ever, nemam dojem ze je potreba to mit reseno timhle napis nam systemem ale je to vase vec, a proste ani na tomhle foru nejsem zacatecnik at se porad nebavite tim ze jsem placl ze i v rl asi neco vim Wink taky newim vsechno taky ale nejsem zacinajici ani tady ani tam...

...este mi sem napiste nejaka pekna moudra at se mi dobre spi Wink...

//Mr. Dirk - ty můžeš taky ať se zase zasmějem. Cool ...
Jemu nejde o větráček, jemu jde o kartu :lol:
Y510p - 4700HQ, 16GB DDR3, EVO 850 500GB, 2x 750m sli
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Mossad píše:tak dejme tomu lukfi at mas klid, je to byvaly redaktor takze to asi zacatecnik neni ... trebas
To, že někdo nosí/nosil redaktorský větráky ještě neznamená, že musí být nutně dobrý i zde na fóru. Tady nesoudíme lidi podle kabátu, jak by sis přál. Tím nechci tvrdit, že Lukfi nemá na druhej větrák (bylo to jen přirovnání), ale on si o něj nikdy nepožádal, což bylo dle mého soudu způsobeno tím, že ještě nedávno nosil 5 větráků redaktorských...
Luks píše:Mně by hlavně zajímalo,kdo se řídí tim jestli má někdo pod nickem "začátečník" nebo "mírně/středně pokročilý" atp.Povyšovací systém je o ničem a kdo to řeší má zřejmě hovno na práci.
Mě by zase zajímalo, proč každej, kdo není schopen dosáhnout na druhej, má plnou hubu kritiky systému. :wink:
Bathory
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Povyšovací systém má svojí logiku. Problém je ale v tom, že se zde vyskytuje lidský faktor, ale to je na všech fórech, kde se využívá tento systém. Víc to nebudu rozvádět, jelikož některé ranky opravdu "volají do nebe".

Uvedu příklad: OBR
Veliké znalosti a přehled, ale říká pravdu moc nahlas a vulgárně. Ale aby měl OBR rank "začátečník@debil" - to není zcela normální. A naopak jsou zde uživatelé, kteří založili svoji "kariáru" na papouškování názorů od jiných userů a z vlastní hlavy maximálně vymysleli h***o, ale mají víc než 3-4 větráky a vědí tak cca 10%, než třeba zmíněný OBR.

Analogie je i v případě Lukfi - ten má slušné vyjadřování i znalosti, ale asi není "řitní alpinista"...
Gerimo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Gerimo »

Me jen ted OPRAVDU zarazi pristup adminu tohoto fora, ktery tento thread stale nechavaji otevreny a davaji tak sanci k dalsimu BEZPREDMETNEMU tlachani. Tato debata mi pripomina kruhovou definici...
Úspěch je často dítětem odvahy. - Voltaire
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Když se tu LOCKuje tak se nadává (teď nemyslím přímo tebe) že není prostor pro vyjádření vlastního názoru.

A když se nezamkne, tak se zase nadává, že se nezamyká :lol:

Já to nechám na adminech ...
Goldnoob team proud member!
Wilik
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Wilik »

Shit píše:A naopak jsou zde uživatelé, kteří založili svoji "kariáru" na papouškování názorů od jiných userů a z vlastní hlavy maximálně vymysleli h***o, ale mají víc než 3-4 větráky a vědí tak cca 10%, než třeba zmíněný OBR.
No, to by ses mel nad sebou vazne zamyslet - pac vice jak 4 vetracky tu mas jen ty a Zomb :) A vice jak 3 vetracky tu maji 3 uzivatele (aktualne viditelne jen na Holdovi).

Ad ten "ritni alpinismus" - kolikrat jsi ty zadal na to mit 5 vetracku? Pokud vim, tak ani 1x, takze to zjevne jde i bez nej...

A napriklad OBR nerika pravdu moc nahlas, ale je vulgarni, sprosty a urazi uzivatele - jestli je tohle pro tebe prototyp nekoho kdo si zaslouzi byt povysen tak ok - no, pro me ne. A jak bylo receno drive (a je uvedeno i v pravidlech), tak vetracky odrazi vic nez jen ciste znalosti, ve hre je prave i to vystupovani a vyjadrovani.
Odpovědět

Zpět na „Zprávy od a pro administrátory“