sebas12358:
rad bych se podival jak projdes nejakou rychlou PC FPS s analogem. Chci videt dukaz

Ver mi ze o tom mam hodne pozjistovano, a zkousel jsem hrat s ruznym nastavenim citlivosti ,ruzny nastaveni x y axis atd. Ja jsem dukaz ukazal ze to proste nejde. Mozna je par vyjimek ,nejaci profici ale to budou asi dobri blazni ze by to vubec takhle hrali. Ja bych ten gamepad jinak nevyrabel ,kdyby to bylo tak jednoduchy. A na youtobe uz by bylo i tisic videi jak nekdo projde tahle hru. Jako klidne se vsadim, kdo projde treba Unreal 2 na normalni obtiznost jen s gamepadem tomu dam litr
Tady je o tom clanek ,hlavne vsichni v tech komentari pisou jaky to je utrpeni hrat na gamepadu:
http://www.kulturakriplu.net/bez-gamepadu-ani-ranu/
Sobo:
tak to je nejvic nahovno prave ,proste kdo to nezkusil tak nevi jaky to je. šmejdy nemusis mit jen pred sebou ,maš nad sebou ,pod ,atd ,miris pred sebe ,pak vybehnou zatebou ,musis se rychle otocit atd ,proste to nedas s analogem ,jako das mozna tak na easy obtiznost a ta by byla i tak tezka ,ja zkousel s gamepadem Mafii2 ,Far Cry 2, Unreal 2, Soldier of Fortune 2, vsechno nehratelny ,jediny ten max Payne 2 ale to bylo stylem ze jsem zabil dva smejdy a hned sejv .A posledni misi jsem uz ani nedal.