Alfajk:
vubec nevis ,ja jsem predtim mel pripojeny klasicky gamepad s dvema analogy ,a zamerovani dost na hovno ,tak jasny kdyz hrajes klasicky PC hry s vlastnim namapovanim. Konzole maji samozrejmne nejaky ten auto-aim nebo aim assist .Shield je sracka ,protoze co to je android hry ? Neni nad poradnou klasickou PC hru. Vsadim se stebou ze se otocim o 180 stupnu rychleji skrz muj dotykovy displej nez ty na mysi. A navic shield ,takovy neskladny zarizeni ,kde musis tahat navic obri gamepad ,ale to moje zarizeni je porad placka i s gamepadem .Proste pro lidi co si radi zahraji na cestach nebo maji radi mobilitu je to idealni zarizeni. Uz jsem oslovil i nejake firmy aby to zacaly vyrabet ve velkym a ja bych z toho neco mel .Tohle je zatim prototyp ,takze to vypada vzhledove docela nic moc ,ale me osobne se s tim perfektne hraje
Bez_n1ck:
to neni zadny mysogamepad od Geniusu ty chytraku ,jedna se o skladaci gamepad od Dicoty ktery jsem musel cely predelat ,ruzně prepajet atd. Jeste bysis rad zahral ,uz vidim jak hrajes na Shieldu nejaky androidacky sracky ,a mas tablet opreny v nejakym stojanku ,proste traparna a vydrz baterie pri hrani prej 2 az 3 hodiny.
Ja vymyslel jak hrat hry na tabletu ,hlavne teda FPS hry. A vyresil jsem problem s mobilitou. NVidia Shield je sice krasna vec ,ale fakt nebudu hrat ,ze budu mit tablet nekde opreny a zvlast drzet gamepad navic to vse zabere moc mista v batohu ,tenhle muj handheld je porad placka i s gamepadem.
Blue Storm:
pripojit gamepad ,samozrejmne muzu ale tim tu vzniknout nevyhody jak jsem psal vyse ,a muzes mi rict jak by jsi asi hral FPSka nebo hry kde pouzivas mys? Co ja vim treba Call of DUty 4 ? Budu zamerovat jako analogovou packou nebo co ?

.Jsou to pocitacove hry takze zadny autoaiming ,takze vyresit to lze jen pomoci meho vynalezu
Herpes:
vy jste tady sami konzervativci no
jako jinde s tim sklizim uspech ,jestli chcete dejte mi nejaky tip na nejakou poradnou parbu (jen ne moc velkou at to dlouho neztahuju) a ukazu vam poradne jak se na tom hraje.