Half Life 2 - zkušenosti, rady, názory

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Coolik
Nováček
Nováček

Příspěvek od Coolik »

mr_sheen píše:......
Njn dik ale moje anglictina neni tak dobra takze :lol:
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Tak jsem to asi 4 hodiny hral a je to vyborny.

Na R9800 to jede v 1280x1024 full naprosto v pohode, to sice neni nijak prekvapující, ale poteší to :-)

Fyzika je neskutečná - to tu snad jeste nebylo, lepsi jak Far Cry, baví me "hratky s hořícíma sudama".

Grafika je taky suprova, to mesto vypada nadherne (v ramci možností :) )

Ja po debaklu jmenem DIII radeji moc nečekal, ale po 4hodinach co jsem se nemohl odtrhnout od monitoru je mi jasny, ze HL2 je proste pecka.

Nejvetsi radost mam asi z dokonalych ragdoll efektíků, ty mrtvolky padajici do vody jsou proste vyborný :twisted: Nádhera, bomba.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

lidi ja se vam musim k necemu priznat, ja se bojim tu hru hrat :oops:
jsem schopnej to hrat tak cca 2-3 hodky denne pak si musim dat pauzicku.
njn, ta virtualni realita se zacina neskutecne podobat realne realite, nebo ze by se realna realita podobala virtualni? :roll:
0118 999 881 999 119 7253
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Líbí se mi jak to doslova přecpany ruznyma detailama, kterych si človek muze a nemusi všímat, proste HL se nezapře, jednička to začala a dvojka to dovadí k dokonalosti.

Napriklad pri rychlym pohybu jak sebou trhne ruka se zbraní, hezký :-)

Hlídkující vznášedla a ruzny poletuchy, taky pekny. :)
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään

Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

2sent: ty detaily poznas hlavne az budes mit GG. zatim jsem snad nenarazil na obekt kterej by nemel svou vlastni fyziku (tim myslim ze by byl napevno v mape)
0118 999 881 999 119 7253
mr_sheen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr_sheen »

cool.user píše:lidi ja se vam musim k necemu priznat, ja se bojim tu hru hrat :oops:
jsem schopnej to hrat tak cca 2-3 hodky denne pak si musim dat pauzicku.
njn, ta virtualni realita se zacina neskutecne podobat realne realite, nebo ze by se realna realita podobala virtualni? :roll:
hehe bojim hru hrat:) to ja zase ne..ja sem k tomu sedl v sobotu rano v9:00 a od monitoru sem se odtrhl asi v 9 vecer :lol:
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
DIVAD
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od DIVAD »

Martin Veselý píše:
DIVAD píše:dneska to zacnu poradne hrat,koupil jsem si origos a vadi me ze tam neni multiplayer :evil: :evil: :evil:
MP tam je i když formou CS. Ale souhlasím, že by bodl i v HL2.
CS:S hraju porad po netu ale HL2 by byl lepsi podle me
Coolik
Nováček
Nováček

Příspěvek od Coolik »

martin_CZ
Začátečník
Začátečník
Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin_CZ »

nechysta valve/sierra/nekdo neco pro hardwarove mene vyspele hrace - treba demo? (abych se presvedcil ze mi to nepude at to zbytecne nekupuju) :-D
ASUS F3T
Marian
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Marian »

HL 2 rulezzz.....
Az na jeden bug ktory som mal vo vysokej veze po zaparkovani buginy do garaze. Ten "debil" medic co mi mal otvorit dvere dole vo veze sa na to vys*al. Musel som zapnut cheaty :oops: , potom noclip a prejst cez tie dvere tak ako duch
Inak super... :twisted:
A64 Winch 3000+@4050+, 285x9, 1.58V, AC freezer 64 PRO @ 5V, ABIT AV8, Dual 2x 512MB A-DATA Vitesta 500@510Mhz 3-4-4-7-1T, Raptor powa! SATA 16MB cache, MSI NX6600-VTD128 Diamond @ 550/1100 + Primecooler VGA-HG1 Blue @ 5V, 20" LG FLATRON 204WT, Genius 5.1 HT, Levicom Visible Power 450W/30A, Logitech MX400, WinXP prof. SP2
Casemod
mr_sheen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr_sheen »

Coolik píše:
mr_sheen píše:......
Njn dik ale moje anglictina neni tak dobra takze :lol:
nezoufej,bude cestina:)
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
mr_sheen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr_sheen »

Coolik píše:HEhe kouknete se na toto :-D http://www.rage3d.com/board/showthread.php?t=33792772
haha tak to sou huste ksychty:) zhuleny Gman:))
Coolik
Nováček
Nováček

Příspěvek od Coolik »

mr_sheen píše:
Coolik píše:HEhe kouknete se na toto :-D http://www.rage3d.com/board/showthread.php?t=33792772

jj :lol:
DIVAD
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od DIVAD »

mr_sheen píše:
maxi zhuleny :jaw:
Marian
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Marian »

Tak a uz to mam konecne dohrate.
Keby som hral znova tak za den tj. za 24 hodin by sa to dalo zvladnut :)
Co si myslite?
A64 Winch 3000+@4050+, 285x9, 1.58V, AC freezer 64 PRO @ 5V, ABIT AV8, Dual 2x 512MB A-DATA Vitesta 500@510Mhz 3-4-4-7-1T, Raptor powa! SATA 16MB cache, MSI NX6600-VTD128 Diamond @ 550/1100 + Primecooler VGA-HG1 Blue @ 5V, 20" LG FLATRON 204WT, Genius 5.1 HT, Levicom Visible Power 450W/30A, Logitech MX400, WinXP prof. SP2
Casemod
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

tak si marne lamu hlavu jestli mi HL2 bezi v DX9 nebo ne. Podle ceho to poznam? Ja si myslim ze jo (podle vody), ale jisty si zase az tak nejsem. Kde mam hledat nejaky DX9 efekt ? reknete a ja hodim screen na posouzeni. thx
---
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

Marian píše:HL 2 rulezzz.....
Az na jeden bug ktory som mal vo vysokej veze po zaparkovani buginy do garaze. Ten "debil" medic co mi mal otvorit dvere dole vo veze sa na to vys*al. Musel som zapnut cheaty :oops: , potom noclip a prejst cez tie dvere tak ako duch
Inak super... :twisted:
Tohle same se mi stava treba u vytahu (Alyx atd.) kdy proste doprovodna osoba nenastoupi, staci dat save a pak hnedka load, jsou to problemy s AI, bude patch.

Nevite nekdo, proc mi detekuje HL2 moji GF FX 5500 jako DirectX 8 kartu???? Kuli novejm directum sem si tu kartu koupil a tedka tohle.... Nejspis to nema vliv na rychlost, ale pravdepodbne na kvalitu zobrazeni, ale stejne.... :(
Wiruz
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Wiruz »

palda píše:
Nevite nekdo, proc mi detekuje HL2 moji GF FX 5500 jako DirectX 8 kartu???? Kuli novejm directum sem si tu kartu koupil a tedka tohle.... Nejspis to nema vliv na rychlost, ale pravdepodbne na kvalitu zobrazeni, ale stejne.... :(
no to je proto, ze by se ta karta pod DX9.0 nechytala :twisted:
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Gigabyte Aorus RTX 3070 8GB @ 1800MHz/0,825V > 170W SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64
Obrázek
Obrázek
Martin Veselý
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin Veselý »

Objevil jsem takovou malou chybičku, když jsem prolézal kanály, tak tam strážci zabili civilisty, ale když jsem se k mrtvole vrátil za chvíli, tak už tam nebyla, ale mnou zastřelený strážce jo :oops: :D
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Já si včera v noci prosel ten level s vodním vznášedlem a dobrý :-) Ten level je mozna jeste lip nadesignovanej nez "River" ve Far Cry, kterej jsem povazoval asi za nejepsi level letošního roku :)

Hra je opravdu vyborna, mozna malou vytku bych mel k inteligenci vojclů v gasmaskách, prece jen to neni uplne ono, dokonce bych rekl, ze vojclové z prvního dílu na tom byli líp. To me trochu prekvapuje.

Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“