PROJEKT: Rust Wi-Fi Router by Stoobi - MousePad

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
Nox.lbc
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

brm brm brm

Příspěvek od Nox.lbc »

XPM píše:Tu case si asi měl spíše natřít na šedo a pak by ta rez možná byla lepší...
Taky mě to napadlo, jen jsem nevěděl jak se vyjádřit :-P
Třeba to Stoobi zbrousí flexkou a zkusí to znova :-D (samozřejmě na vlastní nebezpečí :-)
Nikdy se nesměju nejlépe, mám strach, aby to nebylo naposled.
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

Stoobi píše:i když mi připadá, že se mi nedaří celej týden
Tak třeba dneska jsem byl kupovat šedý sprej a koupil jsem moc světlej, nebo včera se mi zlomila fréza a nová stojí 300,-...když se nedaří..tak se nedaří :x
Obrázek
PROJECT: Digital Fantasy
Více na mých www
dows
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dows »

Tak co stoobi kdy budou dalsi fotecky? :?:
Oldschool:
MB SYNTAX SV266A l CPU AMD 1600MHz l RAM 96 1x32MB 1x64MB all 100MHz l VGA GeForce 2MX 400 l HDD Western Digital 60G l CD MSI 52x l CASE Eurocase 5410 l COOLING 2xOut 80mm 1xIn 80mm 1xGPU 60mm 1xCPU 80mm l MONITOR 14" ADI
box4you@seznam.cz
neco na zasmani :)
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

dows píše:Tak co stoobi kdy budou dalsi fotecky? :?:
Jo tak to sám nevím...jsem rád, že jsem se teď dostal na net, jelikož mám novou desku a disk a už tři dny se tady s tím morduju...(XPčka jsou na h***o)...

Snad bych mohl něco udělat zítra nebo o víkendu...uvidíme... :-D

//2next post: To sem sice nepatří, ale nedával jsi tam enter? Nebo něco? Nevím, proč by to zalamovalo...až to uvidí nějakej admin, tak ti podpis smaže...zkus se zeptat v sekci pro adminy a nebo si trochu pohrát v nastavení... :wink:
Naposledy upravil(a) Stoobi dne čtv 17. úno 2005, 14:48, celkem upraveno 1 x.
dows
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dows »

Stoobi píše:
Jo tak to sám nevím...jsem rád, že jsem se teď dostal na net, jelikož mám novou desku a disk a už tři dny se tady s tím morduju...(XPčka jsou na h***o)...

jj s tema XP zcela souhlasim, ale co bys chtel od firmy Microsof... :-D
mimochodem jak si udelal ze mas dole(jak mas popis tech sestav) vsechno v radku me to automaticky zalamuje a pak je to vsechno strasne dlouhy...
Oldschool:
MB SYNTAX SV266A l CPU AMD 1600MHz l RAM 96 1x32MB 1x64MB all 100MHz l VGA GeForce 2MX 400 l HDD Western Digital 60G l CD MSI 52x l CASE Eurocase 5410 l COOLING 2xOut 80mm 1xIn 80mm 1xGPU 60mm 1xCPU 80mm l MONITOR 14" ADI
box4you@seznam.cz
Nox.lbc
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

brm brm brm

Příspěvek od Nox.lbc »

dows píše:
Stoobi píše:

jj s tema XP zcela souhlasim, ale co bys chtel od firmy Microsof... :-D
mimochodem jak si udelal ze mas dole(jak mas popis tech sestav) vsechno v radku me to automaticky zalamuje a pak je to vsechno strasne dlouhy...
Prostě to napíšeš všechno do jednoho řádku ne ?
dows
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: brm brm brm

Příspěvek od dows »

Nox.lbc píše:Prostě to napíšeš všechno do jednoho řádku ne ?
jj to sem mel ale ve firefoxu se mi to zalamovalo, tak sem to udelal v exploreru a poho... :)
Oldschool:
box4you@seznam.cz
Nox.lbc
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nox.lbc »

dows píše:
Nox.lbc píše:Prostě to napíšeš všechno do jednoho řádku ne ?
jj to sem mel ale ve firefoxu se mi to zalamovalo, tak sem to udelal v exploreru a poho... :)
Já taky ve FF a fpoho :-)
Masid
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Masid »

Opravte mě jestli se pletu ale nemelo by se tady řešit něco jinyho?
AMD Sempron 2800+, 1GB/333Mhz RAM, GeForce FX 5900XT 128MB, 120GB, 160GB HDD, SB Audigy 4, DVD ROM ....

Masid mod :
P II 300MHz, RAM - 160MB 133MHz, Riva TNT2 ultra 32MB, HDD 3,2GB WD, CD-ROM 48x Lite-on, FDD,
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=31906
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Taky bych tohle typoval na jiný téma. Pokud možno si tyhle věci řešte přes SZ :wink:
Nox.lbc
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

brm brm brm

Příspěvek od Nox.lbc »

Stoobi píše:Taky bych tohle typoval na jiný téma. Pokud možno si tyhle věci řešte přes SZ :wink:
Tak sorry, a jak teda ten Mod pokračuje ? Nějaký nový fotečky ?
Masid
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Masid »

Nox.lbc píše:Tak sorry, a jak teda ten Mod pokračuje ? Nějaký nový fotečky ?
nech ho pres vykend pracovat a v pondělí se třeba pochlubí :D
AMD Sempron 2800+, 1GB/333Mhz RAM, GeForce FX 5900XT 128MB, 120GB, 160GB HDD, SB Audigy 4, DVD ROM ....

Masid mod :
P II 300MHz, RAM - 160MB 133MHz, Riva TNT2 ultra 32MB, HDD 3,2GB WD, CD-ROM 48x Lite-on, FDD,
Nox.lbc
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nox.lbc »

Masid píše:
Nox.lbc píše:Tak sorry, a jak teda ten Mod pokračuje ? Nějaký nový fotečky ?
nech ho pres vykend pracovat a v pondělí se třeba pochlubí :D
Oukej, tak tedy pracuj Stoobi ... a pak pošli "sakra" nějaký fotky :-))
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Chlapci, chlapci, klíd...nebojte...zítra by mohly nějaký fotky být..ale pořád mi nějak vrtá hlavou ta rez...tohle se mi opravdu moc nepovedlo, ale zatím mě nenapadl žádnej jinej (lepší) způsob... :( :sad:
Nox.lbc
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

brm brm brm

Příspěvek od Nox.lbc »

Stoobi píše:Chlapci, chlapci, klíd...nebojte...zítra by mohly nějaký fotky být..ale pořád mi nějak vrtá hlavou ta rez...tohle se mi opravdu moc nepovedlo, ale zatím mě nenapadl žádnej jinej (lepší) způsob... :( :sad:
To sem se uklidnil ... bohužel mě k tý rzi taky nic nenapadá ... chce to jen zkoušet hodně barev, nebo se zeptat v nějakým obchodě s barvama, jestli by to nevěděli :-)
Masid
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Masid »

Stoobi píše:Chlapci, chlapci, klíd...nebojte...zítra by mohly nějaký fotky být..ale pořád mi nějak vrtá hlavou ta rez...tohle se mi opravdu moc nepovedlo, ale zatím mě nenapadl žádnej jinej (lepší) způsob... :( :sad:
Me se některy kousky aji líbyli ale fak by asi bylo lepší tu rez delat aš to bude v orig. barvě. Ale ber to i ste lepší stránky Takovou rez jako ty nikdo nemá. :)

Masid mod :
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Tak píšu sem jen tak pro info, možná Vás to nebude zajimat, ale tak proč to nenapsat...:) Koukal jsem tak na to šasi a zjistil jsem, že jsem to celý úplně poprasil, takže moje rozhodnutí je: Začnu znova...tu rez oškrábu, udělám celej nátěr jinej...prostě ten mod udělám pořádně. Když může něco takovýho udělat Piloux, proč bych nemohl já...včera jsem byl v Baumaxu, nakoupil jsemě nějaký vychytávky, takže se rozjíždí od začátku a už pořádně PROJEKT: STOOBI WI-FI ROUTER. Něco jako to plexi atd. zůstane, ale rozhodně to vylepším...nevím, kdy nahodím fotky, ale zítra musím koupit nějaký barvy, atd. A půjde se na to...přeci nenechám tenhle styl casemoddingu v držení Pilouxe...když to dokáže Belgičan, tak musí i Čech... :wink:

Tak zatím se mějte...asi to chvilku dá, než opravím šasi, ale fotky určitě budou co nejdříve... :twisted:
Masid
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Masid »

Tak to vypadá že se rozjíždí 2 verze Routru. A dej si na tom pořábně záležet ať Piloux vidí že má co dohánět :)

Masid mod :
oGGy
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od oGGy »

Tak přeju dobré oko a pevnou ruku :up:
CPU: Intel Core2Duo E6320 1.86GHz@2.6GHz (7x375MHz) MotherBoard: Gigabyte GA-965P-DS4 - Intel P965 Memory: Geil DIMM 2048MB DDR II 800MHz Kit (GX22GB6400UDC) GPU: Sapphire Atlantis ATI Radeon X1950 Pro 256MB Storage #1: Seagate Barracuda 7200.7+ ST3160023A - 160GB Storage #2: Western Digital Caviar SE WD2000JD-55HBB0 - 200GB Storage #3: Western Digital Caviar SE WD2000JS-22MHB0 - 200GB Drive: Samsung SH-S183L PSU: Fortron Blue Storm II FSP500-60THN/THN-P 500W Monitor: Fujitsu-Siemens ScaleoView S20-1W Case: CoolerMaster RR-PCH-S9U1 Hyper TX
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Rozhodl jsem se nakonec pro to, že prostě udělám mod, kterej nebude jen na zkoušku na router...prostě aby to byla (možná, jestli se povede) schopná konkurence Pilouxe. Zatím mám jen nápady a uvidí se, jak je zrealizuju, ale budu se snažit. Takže Let's go moddin 8)
Odpovědět

Zpět na „Projekty“