Projekt:DigitalDooM´s SlaYeR (2.0) : 60% done! :)

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
LuckeR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LuckeR »

Je to fakt pekne ... este uvidime ake budu finalove upravy ale zaial je to moc pekne :twisted: :twisted: :twisted:
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Musím souhlasit, zapracoval jsi na tom moc pekně a rozhodně to bude mít na Invexu své místo...

This mod is Invex ready! :wink:
=WiSh=
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od =WiSh= »

Digitaldoom píše: na dřevu ?! to nevim to sem nezkoušel zkusim ale moc tomu nevěřim :)
jj, jde to i na drevu, ale chce to vic vrstev laku. Ta prvni se vzdycky "vpije" druha taky, treti prebrousis, aby to bylo hladky a tak ctvrta uz je ok :lol:
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

Tak Dnešní pokrok:

Už je dovyřezáno (doufám) zítra jen doupevňuji a dobrousim a odpoledne natřu základovkou :)

dneska jsem přidal ty poslední velký kusy:

ObrázekObrázekObrázek

ObrázekObrázekObrázek

ObrázekObrázek

jo když jsem dovyrobil tu přední plastiku tak jsem přišel na to že jsem vyrobil zajíčka :lol: Obrázek

tak co tomu říkáte ?! představete si to ve světle stříbrnym ... akorát se přeymýšlím zda tam mám nechat toho obrácenýho zajíčka nebo ne zase to nechci přeoplácat :(

PS: naštěstí to vypadá líp v realu než na FOTO :) předtavte si že lepší ty fota bejt nemůžou :) informoval jsem se u majitele a ten mi řekl že ten foťák je prostě takovej (3.0Mpx postarší Cannon) takže sem si oddychl že to nejsem já ten levej co neumí fotit :lol:
=WiSh=
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od =WiSh= »

jako fakt neskutecnej mod, zvlast na cesky pomery. Final bude vypadat urcite jeste lepe, ale zda bych si pod stul / vedle stolu dal zrovna tohle to teda nevim. 8-)

Kazdopadne dobra prace, to teda kazdopadne, kazdopadne, to teda kazdopadne :wink:
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

=WiSh= píše:jako fakt neskutecnej mod, zvlast na cesky pomery. Final bude vypadat urcite jeste lepe, ale zda bych si pod stul / vedle stolu dal zrovna tohle to teda nevim. 8-)

Kazdopadne dobra prace, to teda kazdopadne, kazdopadne, to teda kazdopadne :wink:
to jo dnes sem si udělal větší kousek dřav na tu stříbrnou a je to ... no parádní :) taže to bude parádní ... akorát teda přemejšlim co stim zajícem zda nechat nebo sundat :)

pod stůl ? :evil: ! to budu dělat že sem neviděl :lol: :wink:
=WiSh=
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od =WiSh= »

Digitaldoom píše: pod stůl ? :evil: ! to budu dělat že sem neviděl :lol: :wink:
..puvodne jsem chtel napsat do dubove truhly, co mame na chalupe v komore :lol: :wink:

Ne vazne, tesim se na final, takze stribne parozi a zelene podsviceni, nebo jak to bude ve finalu...?
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

=WiSh= píše:
Digitaldoom píše: pod stůl ? :evil: ! to budu dělat že sem neviděl :lol: :wink:
..puvodne jsem chtel napsat do dubove truhly, co mame na chalupe v komore :lol: :wink:

Ne vazne, tesim se na final, takze stribne parozi a zelene podsviceni, nebo jak to bude ve finalu...?
černá-sametová case ... veškeré dřevo leskle stříbrné podsvícenní bude ralizováno 2x30cm bílou katodou a 1x10cm bílou katodou tak že ta malá katoda bude částečně osvětlovat spodní část předku :) ale ještě se pak rozhodnu zda to enchám bíle svítit (což bude vypadat v kombinaci se zrcadlovou folií a stříbrným dřevem opravdu hodně dobře nebo použiji nějakou zajímavou folii na barevné osvětlení ) ...

BTW: paroží :x :wink:
=WiSh=
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od =WiSh= »

Digitaldoom píše:....

BTW: paroží :x :wink:
jasne parozi... co to teda je ??? vypada to dobre, ale co to je ?:lol: 8)

Jinak uznavam, ze kombinace cerna - stribrna - bila se k sobe hodi, urcite to bude ladit ale preci jen "Hell" je barevne jinde, ne ?

Ale vypada to ze Ty mas uz stejne jasnou predstavu, takze mne nezbyva nez Ti (Vam vsem) na Invexu drzet palce...

ja se tam letos asi zas nedostanu... :sad:
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

=WiSh= píše:
jasne parozi... co to teda je ??? vypada to dobre, ale co to je ?:lol: 8)

Jinak uznavam, ze kombinace cerna - stribrna - bila se k sobe hodi, urcite to bude ladit ale preci jen "Hell" je barevne jinde, ne ?

Ale vypada to ze Ty mas uz stejne jasnou predstavu, takze mne nezbyva nez Ti (Vam vsem) na Invexu drzet palce...

ja se tam letos asi zas nedostanu... :sad:
je to dřevěná plastika ty paroží :lol:

no tohle je taky mod s názvem SlaYeR ten červený být nemusí :) ... hellstorm bude uplně o něčem jinym ale to je jiné téma jiný thread ;)

představu mít musim :) není čas co vymýšlet v pondělí vystavuju :) nejpozději do neděle odpoledne musí bejt vše 100% včetně suché barvy :)
mOOder
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

!

Příspěvek od mOOder »

ty voe tak to je dost kruty ! fakt moc pekne to tu jeste nebylo .
PC 1: MB ASUS M2N-SLI Deluxe , CPU AMD Athlon 64 X2 4800+ EE @ 6100+, VGA Asus 4870 900/3700 DDR5 , RAM A-Data 2x1024MB 800Mhz + 2x512MB Geil 800Mhz , HDD Baracuda 1TB SATA2 , DVD-RAM LG 4163b , Zdroj LC-Power 560W TITAN.
Mirkana
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mirkana »

fakt originalní napad :) :) :)
MB: GIGABYTE B550 AORUS ELITE V2,CPU: Ryzen 7 5700x, GPU: Palit RTX 4070ti 12GB, Ram: Corsair 32GB KIT DDR4 3600MHz CL 18 RGB, SSD:Kingston NV2 500GB, SSD 2TB,HDD 4TB, SSD 500G Zdroj: Corsair 850W
kuavik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kuavik »

jako umělecký řezbář by ses uživil :) , pěkné, sem zvědavý na finish :sly:
Toshiba P100-10P

******** http://www.kuavikphoto.zde.cz ********
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

tak dnes jsem se dal do posledního nástřiku (včera jsem natírál základovkou (to byla fuška :sad: ) ) a dnes jsem vzal ty stříbrný spreye a tohle je výsledek ... na světle to vypadá fak rulezně :twisted:

ObrázekObrázek

ObrázekObrázek

tady jsem nafotil (pokusil se) jak jsem už totálně vyřezal a upravil kostru (z původní už skoro nic nezůstalo vyřezal jsem uchycení diskůa mechanik a uřezal přední plech tak abych to zarovnal ...

ObrázekObrázek

pro porovnání: http://www.eurocase.cz/Pictures/Product ... ternal.gif

a tady je oplátování: Obrázek

na přední masku se teď pokouším o gravír (můj první v životě) tak ne že se budete smát ! :twisted: foto nahodim až to bude vypadat k něčemu :)
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

tak jsem gravíroval a nic moc :(

v levo uplně první pokus v pravo to nejhezčí co sem dokázal stvořit :(
Obrázek
cardman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cardman »

Digitaldoom píše:tak jsem gravíroval a nic moc :(

v levo uplně první pokus v pravo to nejhezčí co sem dokázal stvořit :(
:sad: Ty máš jenom ten velkej nástavec co?
"Život je pohlavní nemoc přenášená ptáky, která vždy končí smrtí."
PEACE & LOVE FOR EVERYONE !!!
koza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od koza »

bude ta barva na tom dřevě držet??? jinak to vypadá dobře... :) sem zvědavej jak to bude vypadat na case... :)
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

cardman píše: :sad: Ty máš jenom ten velkej nástavec co?
jooo to nefim :)
bude ta barva na tom dřevě držet??? jinak to vypadá dobře... sem zvědavej jak to bude vypadat na case...
joo drží skvěle je rychle suchá a nemaže! uděla jsem druhou vrstvu a někde je to uplně dokonalý :) možná by to chtělo ještě třetí ale na to už nemam spray a nstihlo by to ushnout :) ... spotřeba byla 3x400ml :) a to prosim na dv vrstvy základovky :)

jo myslim že na case to bude vypadat ... mňam :) vidíme zítra :)
=WiSh=
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od =WiSh= »

Nooo..uznavam, ze jsem necekal, ze to dopadne takto dobre. To "parozi" vypada fakt pekne stribrne... Kdysi jsem s tim taky experimentoval, ale tahovehlo lesku jsem nedosahnul... bez laku uz bubec ne. Nafot tu barvu, at vim, cim jsi to strikal.

Gravir neni spatny, ale mohlo to dopadnou trosku lepe :o ..nic ve zlem, ja jsem na graviry zatizeny :wink:
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

=WiSh= píše:Nooo..uznavam, ze jsem necekal, ze to dopadne takto dobre. To "parozi" vypada fakt pekne stribrne... Kdysi jsem s tim taky experimentoval, ale tahovehlo lesku jsem nedosahnul... bez laku uz bubec ne. Nafot tu barvu, at vim, cim jsi to strikal.

Gravir neni spatny, ale mohlo to dopadnou trosku lepe :o ..nic ve zlem, ja jsem na graviry zatizeny :wink:
jj místy je to až příliš dokonalý :) celkově to bude místy nedokonalý přece jenom chci aby bylo poznat že je to dřevo :)

BTW: tu barvu ti vyfotim ale je to ta normální dekorační stříbrná co ji koupíš v každym maxu :) stojí myslim od 180,- :)

ten gravír ještě zlepšim ale je to muj první tak dokonalej být nemůže :)

Zitra to dávám všechno dohromady + dodělávka takže večer budu mít 100%complete a ready na Invex :twisted:
Odpovědět

Zpět na „Projekty“