PROJEKT: Skodik Bigtower modding

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
Skodik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skodik »

masakr_cz píše:
Dominator píše:Protoze je hoodnee tezke sehnat na netu, nejakou kvalitni samolepku ve vecktoru (pokud hezky nezaplatite), tak jsem se rozhodl, ze tento motiv uvolnim s temito podminkami:
1) Produkt nesmi byt pouzit k komercnim ucelum bez souhlasu autora.
2) Produkt je zakazano jakkoliv sirit! Tedy jediny legalni zdroj je pouze na http://skodik.no-ip.com !
3) Produkt je mozne upravit, ale nikoliv ho po uprave vydavat za svuj vlastni. Ani pridukt dale sirit v upravene podobe (viz 2.).
4) Autor se zbavuje jakekoliv odpovednosti za problemy zpusobne timto pruduktem.
To si snad delas prdel ne? :stupid: :stupid:
vubec ne.. trochu se akorat jistim.. navic tohle vubec nikomu kdo si to chce dat na case vadit nemuze, ale vselijake koumaky to postihne. => porad to mate ZDACO!! Tady clovek ma trochu iniciativy a jeste ho povazujou za blazna :(

Zkus si najit nejakej motiv zadarmo (kvalirni ne zadnou zubanici) na netu! Phe, ono mozna budes cumet, ze za to chtej vsichni nekrestansky penize :!:
Káva, mlýnky na kávu, moka konvice https://www.gourmetkava.cz
masakr_cz
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od masakr_cz »

No ja si takovydle veci delam zasadne sam :-D :-D
Ale nedelam s tym takovy drahoty :wink:
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

To logo má schválně vypadat jako spermie kolem vajíčka?
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Skodik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skodik »

Butch píše:To logo má schválně vypadat jako spermie kolem vajíčka?
tenhle motiv jsem nevymyslel (pouze ted zpracoval) ja uz je to dost stare a rika se tomu atomic, tedy spuse to ma byt jako litani elektronu kolem jadra :) -> abstrakce..
masakr_cz
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od masakr_cz »

Taky mi to na prvni pohled pripomelo spermie, ale nechtel sem to sem psat, myslel sem ze to mozna bude naka uchylka, ale jak se zda tak nejsem sam koho to napadlo :lol: :lol:
Skodik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skodik »

masakr_cz píše:Taky mi to na prvni pohled pripomelo spermie, ale nechtel sem to sem psat, myslel sem ze to mozna bude naka uchylka, ale jak se zda tak nejsem sam koho to napadlo :lol: :lol:
jezisi kriste :lol: :D
vasco
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od vasco »

Dominator píše: Protoze je hoodnee tezke sehnat na netu, nejakou kvalitni samolepku ve vecktoru (pokud hezky nezaplatite), tak jsem se rozhodl, ze tento motiv uvolnim s temito podminkami:
2) Produkt je zakazano jakkoliv sirit! Tedy jediny legalni zdroj je pouze na http://skodik.no-ip.com !
3) Produkt je mozne upravit, ale nikoliv ho po uprave vydavat za svuj vlastni. Ani pridukt dale sirit v upravene podobe (viz 2.).
4) Autor se zbavuje jakekoliv odpovednosti za problemy zpusobne timto pruduktem.

Jinak kdyz mi kazdy, kdo tenhle motiv bude pouzivat, napise, tak taky nebudu proti, aspon budu mit prehled.

Pokud mi chcete poslat nejaky penizek jakozto maly dik, tak nejsem proti :) Vice na ICQ, mail.. Ono se to mozna zda jako brnkacka, ale trvalo chvili nez jsem prisel ze to neni jen tak ledajaka elipsa, ale naprosto soumerna elipsa (coz je znat pri rotaci). Navic to pravidelne zuzovani taky neni legrace..
To nemyslis vazne, ze? Vzdyt sam pises, ze jsi ten vzor nevymyslel. Ted to prezenu, ale je to jako kdyby nekdo sam vytvoril logo nejake zname firmy a pak za to chtel prachy, protoze to vytvoril on a pouze se inspiroval originalém. :stupid:
I'm a prisoner here, I can never go home
There is nothing here to win or lose
There are no choices needed to be made at all
Not even the choice of having to choose
lMarky
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lMarky »

vasco píše:
Dominator píše:...
To nemyslis vazne, ze? Vzdyt sam pises, ze jsi ten vzor nevymyslel. Ted to prezenu, ale je to jako kdyby nekdo sam vytvoril logo nejake zname firmy a pak za to chtel prachy, protoze to vytvoril on a pouze se inspiroval originalém. :stupid:
ROFL.. nebereš to trochu moc vážně..?
Nox.lbc
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

brm brm brm

Příspěvek od Nox.lbc »

nechte těch nesmyslnejch Off-Topiců ...
Nikdy se nesměju nejlépe, mám strach, aby to nebylo naposled.
Skodik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skodik »

vasco píše:
Dominator píše: Protoze je hoodnee tezke sehnat na netu, nejakou kvalitni samolepku ve vecktoru (pokud hezky nezaplatite), tak jsem se rozhodl, ze tento motiv uvolnim s temito podminkami:

Jinak kdyz mi kazdy, kdo tenhle motiv bude pouzivat, napise, tak taky nebudu proti, aspon budu mit prehled.

Pokud mi chcete poslat nejaky penizek jakozto maly dik, tak nejsem proti :) Vice na ICQ, mail.. Ono se to mozna zda jako brnkacka, ale trvalo chvili nez jsem prisel ze to neni jen tak ledajaka elipsa, ale naprosto soumerna elipsa (coz je znat pri rotaci). Navic to pravidelne zuzovani taky neni legrace..
ach jo, pochop ze ja tam nikomu nerikam ze si nemuze udelat tohle LOGO! Ja tam pisu pouze o tom jak muze byt nakladano s mym vytvorem (produktem), ale to ti nebrani si to udelat sam
A dost OT. kdyztak na SZ, nebudu to tady kazdemu vysvetlovat.

2mods: kdyztak to OT tady promazte.. a nechte jen moji prvni reakci na ty pravidla.. kterou kdyztak EDITuji a vysvetlim.
Skodik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skodik »

tak jsem zase po dlouhe dobe zpet...
Tak nejprve jsem udelal kompletne elektroniku, kdyz to bylo hotove sestavil jsem to do kupy, ale jak to bylo jen tak na podivani, tak jsem mel nakrivo jednu diodu, ta jsem si vzal kovovej :roll: :o šroubovák, že ji jako narovnám, ale už to jelo... :lol: hodil jsem to na chvilku do zkratu, ale to ty moje draty nevydrzeli a tak se hezky palilo..
- na tom jsem take hezky poznal, jak mi PC vse rychle odsava, z PC se kourilo jak z fabriky :D
Obrázek
Obrázek

No a nedavno jsem PC take striknul, napoprve jsem mel spatnou "strikacku", takze to bylo flekate apod.. no a na podruhe to vyslo takhle:
Obrázek
S cimz jsem docela spokojenej. Je to cerná matná barva na tabuli :) ale vypada fakt dobre..
No a nalepil jsem i samolepky.
Obrázek
Tyhle samolepky jeste prelakuju berbarvým matným lakem, protoze takhle je ta barva dost nachylná na umatlání..

No ješte opravit ty obvody :/ Ted tam ale URCITE dam pojistku, prece jenom se to muze zkratnout nahodou kdykoliv..
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

No zatím to jde, ale co jsem tak koukal, tak ta zadní díra na fan je poměrně křivá, teda alespoň z fotek to tak vypadá...možná bys s tím mohl něco udělat... :oops:
Skodik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skodik »

Stoobi píše:No zatím to jde, ale co jsem tak koukal, tak ta zadní díra na fan je poměrně křivá, teda alespoň z fotek to tak vypadá...možná bys s tím mohl něco udělat... :oops:
no je pravda ze na obrazku ta dira splyva s stinem, tak proto to tak vypada. Jinak je mirne ovalna, protoze jsem tam mel problem aby se vesel FAN + zdroj :roll: :) Ale kdyz se pres to da stribrna mrizka tak v pohode..

BTW: gratuluji novemu Moderatorovi :) Mas to zaslouzene.
master88
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od master88 »

no zatim je to moc pekny... akorat ty kryty tech potenciometru mi prijdou takovy giganticky :) jen tak dal :)
nebude tam zadnej pohled dovnitr? to je skoda :(
AMD64 3800+ X2 (AC freezer 64 PRO ), Leadtek 8600 GTS (Zalman VF900), 2x1024MB 400MHz Corsair 3L, DFI lanparty NF4 UT-D rev.2 (Thermalright HR-05 SLI), Seagate 250GB + 200GB SATA (2x Silentmax HDD silencer), Akasa 460W, Tt Tsunami

Octavia II 2.0 TDI powah
Skodik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skodik »

master88 píše:no zatim je to moc pekny... akorat ty kryty tech potenciometru mi prijdou takovy giganticky :) jen tak dal :)
nebude tam zadnej pohled dovnitr? to je skoda :(
nebude, protoze mam PC stranou kde by bylo okno ke stene.. a navic na bigtoweru se mi okna nelibi :)
.axis.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od .axis. »

:D Mno vypadá to opravdu pěkně..Ty samolepky vypadají originálně :)

Jsem zvědavej jak budeš pokračovat

BTW:Stoobi já ti to říkal...:) taky gratuluji....
/*- +¨´= ;,.-ů§ú)#$○ %▼▲↨ #§↑↓→← ∟↔
Loweryho princip:
Když to nejde po dobrém, dělej to násilím. Jestliže se to ulomí, šlo o vadnou součástku
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Díky za gratulace :)

A docela bych chtěl vidět už sestavenej case, mě osobně se bigtowery nelíěj vůbec, příde mi, že předek se nedá pořádně zaplnit, aby to vypadalo "k světu". Ale to už je tvoje věc, zase je tam dost místa. Ale chtěl bych to vidět v celku. :wink:
.axis.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od .axis. »

Mno něco na tom bude za víc místa zaplatí takovým protýhlým vzhledem který je bijící do očí obzvláš´t ze předu...Mno já bych tam ještě moc rád viděl nějaký okno a decentní osvětlení :oops: ale to je můj suběktivní názor...
/*- +¨´= ;,.-ů§ú)#$○ %▼▲↨ #§↑↓→← ∟↔
Loweryho princip:
Když to nejde po dobrém, dělej to násilím. Jestliže se to ulomí, šlo o vadnou součástku
Skodik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skodik »

.axis. píše:Mno něco na tom bude za víc místa zaplatí takovým protýhlým vzhledem který je bijící do očí obzvláš´t ze předu...Mno já bych tam ještě moc rád viděl nějaký okno a decentní osvětlení :oops: ale to je můj suběktivní názor...
1) okno fakt nebude, koukalo by do zdi (uz jsem vysvetloval vyse..)
2) katody budou dole pod casem, ale bohuzel asi nevydrzeli postu, takze sli na reklamacku :/ MaWa rikal ze by snad mohli byt za tyden :( - jinak je tam dost diod (3cd), takze ty to jeste umocni..
3) ty 12cm cervene vetraky s stribrnou mrizkou v tom vypadaji fakt rulezne!!
4) skladat to fakt ted nebudu, protoze monotovat fany apod.. to je des.. a navic ja jste videli vyse, odpalil jsem tu elektroniku :D

Jinak jsem rad ze pekne slinatate :D
Skodik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skodik »

Tak jste me ukecali :D Ale beztak tam nemate panel a jeste to nesviti...

Obrázek

EDIT: vsimete si ze stoji porad na tech vysokych nohach, ale rekl bych ze uz se to ztraci...
Odpovědět

Zpět na „Projekty“