Sony Ericsson K750i

Mobilní telefony, PDA a MDA zařízení.

Moderátor: CageJ

esfilip
Začátečník
Začátečník

Sony Ericsson display k750, w800

Příspěvek od esfilip »

Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli někdo nevýte kde se dá levně sehnat display do mobilu k750 nebo w800 třeba nějake bazar ale aby fungoval. předem děkuji....
vikicek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od vikicek »

Náhodou vim :) .
Na cnn.cn se dá sehnat http://cnn.cn/shop/sonyericsson-k750i-screen-p-445.html a pokud to nechceš sám objednávat z HongKongu tak máš možnost to objednat přez tohodle týpka http://www.se-tuning.cz/viewtopic.php?t=6732 :wink: :wink:
MB: Asus P8P67 CPU: Intel Core i5 2500K@4,5GHz@Gelid Tranquillo Memory: A-Data 8GB DDR3 1600 MHz GK: AMD Radeon HD6870 HDD: WD Caviar Blue 1TB PSU: Seasonic S12II-520W Monitor: Samsung BX2240
tom01
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Sony Ericsson K 750i Mobilní telefon-problém s přenosem dat

Příspěvek od tom01 »

Mám telefon Sony Ericsson K 750i...problém je, že najednou, aniž bych cokoli měnil, nastavoval atd, mi nejdou kopírovat do PC fotky a videa...V telefonu se normálně zobrazují, dají se poslat pomocí Bluetooth na jiný telefon, ale jakmile připojím mobil k PC, najde mi to jen MP trojky, ale o složce kde jsou fotky a videa píše že je prázdná..Úložiště v telefonu stejné, ovladač pro telefon aktuální :? Nepomohlo přesunutí z interní paměti na kartu a zase zpět...

Netušíte někdo kde je chyba?? Díky...
ignor:trodas,heroik, Luks,Nordir, aliencz, Flegy, viky58, facility, hlupak..
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Skus nastavit povodne nastavenia alebo aj vsetko vymazat/naformatovat pamatovku. v krajnom pripade ak vies ako flashnut Firmware tak to urob alebo si nahraj novsie Firmware alebo mozes skusit nahrat Firmware z W800 a budes mat v mobile Walkman :P alebo aj skus preinstalovat Win. :razz: . Ale hlavne aby to vyriesilo tvoj problem :P CAWW
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
leafs
Nováček
Nováček

životnost mobilu

Příspěvek od leafs »

Obecně by mě zajímala fyzická životnost mobilního telefonu a konkretně mám SE k750i
diky za odpovědi :?
James.Sniper
Začátečník
Začátečník

Re: životnost mobilu

Příspěvek od James.Sniper »

No nevím, co čekáš, ale hodně záleží, jakým způsobem je mobil používaný (a jak se říká 100 lidí 100 chutí). Já mám K750i a odešel mi po necelých 2 letech (základní deska). U tohoto mobilu je největším problémem joystick. Jinak kámoš ho má 3,5 roku a občas trošku zablbne, ale prozatím funguje jak má.
Lord
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lord »

kdyz ho nechas v krabici, tak dlouho, ale vetsina mobilu tak 3-4roky, pri slusnem pouzivani,ale pochopitelne zalezi na kousky
....ze by to byl MELOUN
Fifi
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Fifi »

Dostal jsem jej od ISP v druhé polovině roku 2005 a zatím stále funguje. Baterka stále vydrží 2-4 dny podle toho kolik hodin denně provolám.
Maddogg
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Maddogg »

SE K700i 2 po dvou letech skoro nepoužitelný joystick a baterka nevydrží ani den. Navíc jsem ho nevyužíval nějak extra intenzivně. Takže SE už ee.

//edit: jo a nehledě na ten hloupý kryt konektoru :x
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
Fifi
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Fifi »

SE K700i mi vydržel 3roky. V druhém roce na něm byl vyměněn systémový konektor a joystick. Přítelkyně má (jiný) SE K700i a funguje jí snad už šestým rokem, po třech letech byla měněna baterka. Což je dle mého úsudku docela úspěch.
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

u mě mobily, pokud nedojde k nějaké havárii, vydržej nejméně 4 roky. Provní nokia 5110 vydržela asi 8 let. K750i mám druhým rokem, a krom sporadického restartu a poškrábanýho krytu jede na 100%, poškození žádné, mobil vydrží týden zapnutý, když po něm toho moc nechci, když telefonuju a SMSkuju, tak 3-4 dny. Nevěřím, že by mi následující dva roky odešel.
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

První SE k750i je starej přes tři roky, jsem druhý majitel a pořád funguje bez problémů, nic nebylo měněno. Druhý má po předchozím majiteli vyměnen joystick a taktéž s ním není žádný problém.

Ale není nad ty staré telefony, 5 let stará A50ka od Siemensu jede pořád, jenom občas zablbne baterka, takže by stačila její výměna a myslím, že by dalších 5 let vydržel,
Goldnoob team proud member!
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Telefon a Bluetooth headset se nevidí

Příspěvek od Thellwin »

Kamarád si koupil telefon (k750i) a byl k tomu i SE Bluetooth headset. Ovšem je problém, že s žádným telefonem se ten headset nevidí. Zkoušeno na čtyřech k750i + jednom k770i a dokonce nějaká Nokia (možná N6600 classic či co to je). Headset byl samozřejmě zapnutý ...

Obrázek
Surgical
Začátečník
Začátečník

Re: Telefon a Bluetooth headset se nevidí

Příspěvek od Surgical »

Asi je mrtvý....nebo ho neuvádíš do párovacího režimu při pairingu....Že by reklamace?
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Párovací režim ? Nikde jsem tam nenašel žádné podrobnější nastavení, zkus to trochu popsat :)

Jinak telefon je z aukra, napsal jsem bývalému majiteli a čekám na vyjádření, ale celé to bylo komplet prodáváno jako funkční, tak je divné, že by cestou umřel.
Surgical
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Surgical »

Hm, RTFM závada? :lol:

Na telefonu zapneš BT, poté na sluchátku přidržením tlačítka (nebo kombinace tlačítek, popsáno v návodu, nemám konkrétní typ v ruce) uvedeš headset do párovacího režimu, obvykle při tom na něm rychle bliká dioda (nebo diody, některé headsety jsou vícebarevné). Poté dáš v telefonu vyhledat okolní zařízení, v seznamu se objeví headset, potvrdíš, že chceš spárovat, požádá tě to o párovací kód (obvykle 0000, ale může být i jná kombinace, třeba 1234, opět popsáno v návodu ke kokrétnímu zařízení), potvrdíš OK, sluchátko přejde do pomalého pravidelného blikání a v seznamu zařízení ve founu se objeví headset a jeho funkčnost někdy potvrzuje ikonka headsetu na hlavní obrazovce founa. Ještě někdy můžeš přidat headset do seznamu důvěryhodných zařízení, aby si ho foun pamatoval a tys nemusel párování provádět pokaždé, když headset nebo BT ve founu vypneš, po zapnutí se pak už naleznou samy.

To je obecný princip všech těchle zařízení, detaily se liší druh od druhu typ od typu.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Manuál kterej jsem k tomu dostal je turecky, a nějakýma dalšíma divnýma řečma, kterým nerozumím. Na obrázky kolem toho jsem se samozřejmě koukal, ale z toho jsem nic moc nevyčetl. Zkusím trochu zagooglit, dík za tip.

Buď bude problém v tom, že dělám špatně ten párovací režim a nebo je dead. Vyzkouším a dám vědět :)

EDIT - tak jsem to nakone rozběhal, dával jsem blbě ten pár. režim. dík za rady :)
Tomasves
Nováček
Nováček

Příspěvek od Tomasves »

Můj asi 3 roky starý SE K750i má problémy s konektorem, joystickem, vibrace fungují taky náladově, občas vypadává kontakt se SIM kartou. Dá se říct že je po něm :(
MB: Gigabyte MA790X-DS4 CPU: AMD Athlon II X3 440 RAM: 2*2GB Corsair GK: Gigabyte Radeon HD4850 HDD: 80GB Intel, 320GB Samsung SpinPoint F1 Zdroj: Corsair 450W Case: Chieftec CH-05B-BOP
Odpovědět

Zpět na „Mobilní telefony a PDA/MDA“