Projekt: Blue Wind > finální foto str. 25

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
Dugles
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dugles »

povedenej casemod. libi se mi jaks zapracoval to prodlouzeni predni masky -- fakt pekny.. jen tak daál :arrow:
MB:MSI 915P Combo2, CPU:Intel pentium 4 (3,40 GHz), VGA(GPU) radeon X700 (256MB), Ram 1024MB, skrin:Aerocool AeroEngine Gamer Case
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ZdenekSveda »

Tak jsem dnes přestříkal masku lakem, a zatím se mi to líbí. Kombinace matné barvy a laku vytvořila ani ne matnou, ani ne nijak zvlast lesklou barvu a vypada to dobre. Je to teda trochu do leskla, ale ne tak jako by to bylo lesklou cernou coz jsem nechtel. Takze spokojenost. Fotky bohuzel dnes nedodam, protoze jsem to fotil jen s bleskem a prece jen se to od te barvy dost odrazi, takze jsou nanic. Tak jestli se zitra dostanu domu za svetla tak to snad vyfotim.

Taky sem dávám fotky těch rozvodů elektriky o kterých jsem včera psal. Kabel je veden pod vrchni casti skrine, tak aby nesel videt (ostatne podobnym zpusobem bude vedena vetsina kabelu ve skrini)
ObrázekObrázek

potom taky rámečků na disky (mezi rámečky přijdou ještě 45mm vysoké kulatinky aby se vždycky vešel disk (25mm) a nad nim byla jeste 20mm mezera pro idealni odvod tepla)
ObrázekObrázek
Naposledy upravil(a) ZdenekSveda dne úte 18. dub 2006, 19:55, celkem upraveno 1 x.
nem.p
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od nem.p »

ZdenekSveda píše:A stříkal jsi to pak ještě lakem? nebo jsi nechal jen holou matnou černou barvu? Mě se totiž zdá že je ta barva relativně měkká a byla by hned dodřená. Nehtem do ní klidně udělám vryp. Takže to asi raději přelakuju ať je to chráněný.
samozrejme jsem to jeste prelakoval a dostalo to takovy sametovy nadech a take odolnost vuci oderu se vyrazne zlepsila.
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Tak tady je nafocena maska po zaschnuti laku za svetla.
Obrázek

A dnes jsem se konecne dostal k praci s folii na skla, takze jsem zkusil polepit okno do bocnice. Nevypada to spatne, ale pri blizsim ohledani jsou tam malilinkaty bublinky nekde, takze nevim jestli tam nakonec prijde, nebo radeji koupim to cerny plexi. To se uvidi az se bude mod dokoncovat. Na fotce je to jeste mokry, takze jsou tam mapy, ale to je asi kazdymu jasny protoze je tamvidet vodu snad vsude :oops:
Obrázek
Naposledy upravil(a) ZdenekSveda dne úte 18. dub 2006, 19:56, celkem upraveno 1 x.
KasMen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KasMen »

predni panel vypada fakt luxusne ;-) a ja sem bud slepej nebo tam ty fleky (na ty bocnici) proste nejsou :roll:
ASRock H370M-ITX/ac | Intel Core i5-8500 | SilentiumPC Fera 3 | HyperX Fury Black 16GB 2666MHz
Samsung 970EVO Plus 2TB | WD Blue 2TB | Seasonic SS-360GP | COOLTEK JB-U2 | LG IPS235P | Win 10 Pro
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Já osobně se divím, že když už jsi tam předtím měl sklo, proč ho tam nedáš i teď, ale kouřový...dělaj se přece i ultra tmavý kouřový - sice něco bude stát, ale bude to určitě nej řešení...

Jinak lak tomu předku dodal dost pěknej ráz, ale asi by to chtělo trochu přeleštit...:)
crash3r_cz
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od crash3r_cz »

Ta mřížka vypadá fakt rulézně :)
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

KasMen píše:predni panel vypada fakt luxusne ;-) a ja sem bud slepej nebo tam ty fleky (na ty bocnici) proste nejsou :roll:
Myslím ty fleky který tam dělá ta voda co na tom ještě stojí.
Stoobi píše:Já osobně se divím, že když už jsi tam předtím měl sklo, proč ho tam nedáš i teď, ale kouřový...dělaj se přece i ultra tmavý kouřový - sice něco bude stát, ale bude to určitě nej řešení...

Jinak lak tomu předku dodal dost pěknej ráz, ale asi by to chtělo trochu přeleštit...
Sklo jsem předtím použil kvůli tomu že čirýho mám doma dost. S tím kouřovým nevím jestli se dá sehnat vážně tak tmavý. Zkusím se na to někde poptat. Záleží co nakonec vyjde líp, protože plexi bych sice koupil 35*200cm ale zbytek co bych nepotřeboval bych zase mohl nekomu prodat.
KasMen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KasMen »

aha,uz to vidim,ja si toho predtim nevsim,nicmene ten Stoobiho navrh stoji za zamysleni :wink:
ASRock H370M-ITX/ac | Intel Core i5-8500 | SilentiumPC Fera 3 | HyperX Fury Black 16GB 2666MHz
Samsung 970EVO Plus 2TB | WD Blue 2TB | Seasonic SS-360GP | COOLTEK JB-U2 | LG IPS235P | Win 10 Pro
Lami
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lami »

ZdenekSveda píše:Záleží co nakonec vyjde líp, protože plexi bych sice koupil 35*200cm ale zbytek co bych nepotřeboval bych zase mohl nekomu prodat.
350x2000 mm mas v pohode z Axomu (plexi), prodavaji to prave po pruzich 2050x?. Problem je kdyz toho chces mene. Persplex kourovy SEDY je spis cerny a vypada dobre. Mam to doma a tusim i Stoobi s nim delal jeho Stoobi tuning V2
VIA Nehemiah @ 1GHz fanless, 512MB DDR 266, VIA Epia MS1000E, VIA UniChrome AGP, Hauppage PVR-350, Maxtor 300GB, DVD-RW, Gentoo Linux ;-)
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Lami píše:
ZdenekSveda píše:Záleží co nakonec vyjde líp, protože plexi bych sice koupil 35*200cm ale zbytek co bych nepotřeboval bych zase mohl nekomu prodat.
350x2000 mm mas v pohode z Axomu (plexi), prodavaji to prave po pruzich 2050x?. Problem je kdyz toho chces mene. Persplex kourovy SEDY je spis cerny a vypada dobre. Mam to doma a tusim i Stoobi s nim delal jeho Stoobi tuning V2
No, to právě vím že to jde z axomu objednat neco x 2metry, a protoze toho potrebuju jen 33x39cm tak je to pro me dost zbytecny. Ty by jsi asi nemel takovej rozmer navic.
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Tak dnes jsem si jen hrál s elektrikou, a tak jsem zrovna nafotil skříň při zapnutým podsvícení. Chybí tam ještě ty čtyři 80mm modrý fany, ale nejsou ještě přidělaný a nechtěl jsem je tam jen tak pokládat, i tak tam byl celkem chaos v kabelech (ty přijdou všechny schovat).

Obrázek

Obrázek

Obrázek

A tady jde vidět krabička ve které je zapojení elektriky (ta bude taky skrytá)
Obrázek
Naposledy upravil(a) ZdenekSveda dne úte 18. dub 2006, 19:57, celkem upraveno 1 x.
Kopi.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kopi. »

ZdenekSveda píše:Obrázek
Moc pěkný :wink: :)
Pohled na ty větráky je moc dobrej... Jsem zvědavej jak to bude vypadat až obrousíš krany toho plexi... (teda pokud jsem to správně pochopil...)
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

No, odbroušení hran se konat nakonec nebude. Zkoušel jsem to ve fázi před lakováním, a vypadalo to fakt ošklivě když byla celá maska černá a najednou tam z toho koukaly ty světlý hrany. Takže jsem to zase honem přestříkával aby se to čelo pěkně sjednotilo. Takže hrany nakonec svítit nebudou. Možná kdyby bala maska třeba modrá mohlo by to vypadat dobře, ale s tou černou to bylo vážně strašný :sad:
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Ta fotka, co jí nadsadil Kopi vypadá fakt pěkně...takhle, když je předek nasazenej aje to "komplet", tak to vypadá o moc líp...
KasMen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KasMen »

jj,vypada to moc dobre :D jen tak dal :wink:
BlinDy
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

mod

Příspěvek od BlinDy »

takove mody miluju....cerny Bigáč s modryma neonama...neco jak stoobi tuning 2.0 :wink: go go Zdeno!!!! 8)
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: mod

Příspěvek od Cujo »

BlinDy píše:takove mody miluju....cerny Bigáč s modryma neonama...neco jak stoobi tuning 2.0 :wink: go go Zdeno!!!! 8)
no podle me to neni moc o tech neonech..
me se to moc nelibi, ale ne protoze by to nebylo dobre udelane, ale nelibi se mi takovy styl..
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Tak jsem ted zapojil kompletne elektriku kdyz uz tam mam vsechny fany a katody. Fany funguji na prepinani 12V/vypnuto/5V (na tech 5V je case neslysitelnej takze parada), a osvetleni fanu nebo katody jsou ON/OFF. Ale mám problém: 140mm fany se z klidu nedokazou na 5V rozjet,musi se rozjet tak na vterinku na 12V a pak v klidu jedou na 5V (dokonce se pak rozjedou i kdyz je rukou zastavim, ale z klidu jako by byly primrzle, no magnety asi delaji svoje). Takze se Vás ptám: nevíte o nějakém obvodu který by při zapnutí pustil 12V na chviličku (stačí zlomek vteřiny) a pak jel dál už jen na 5V ? nebo se mám vykašlat na hledání takovýho obvodu a rovnou to dát na 7V ? to by asi uz zacaly jit ty vetraky slyset a to bych nechtel.
Lami
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lami »

ZdenekSveda píše:No, to právě vím že to jde z axomu objednat neco x 2metry, a protoze toho potrebuju jen 33x39cm tak je to pro me dost zbytecny. Ty by jsi asi nemel takovej rozmer navic.
Aha, ja to spatne pochopil. Tohle by mi myslim zbylo, kdybys mel zajem.
VIA Nehemiah @ 1GHz fanless, 512MB DDR 266, VIA Epia MS1000E, VIA UniChrome AGP, Hauppage PVR-350, Maxtor 300GB, DVD-RW, Gentoo Linux ;-)
Odpovědět

Zpět na „Projekty“