Parta lidí - proklepla- to je zase práce pro mode navíc a kdo tam bude "sedět" 24hod nonstop (jinak by to asi nešlo) ...A efekt asi nic moc...A elektr.formulář - Když jich uděláš třeba pět, tak se to naučí každý nováček, kterej při tom ani neví, -přeženu- co to je např.CPU a "KB" bude "pokročilí" a když jich uděláš 100, tak asi nebudou stejně těžký a budou reakce typu "1-99 znám a dostal jsem 100" -help!!TomV píše:Hele, to fakt není blbý... Nevím, jak parta lidí, ale mohl by to obstarávat elektronickej formulář (test - a,b,c,d,...). Ale to už by byl asi celkem složitý zásah do kódu phpBB.sovicka2001 píše:no nevím ale třeba na pc-help.cz (běží na stejném enginu) má každý registrovaný uživatel body které se dále zužitkují např. v soutěži apod.
tak proč by tam každý nový user nemohl mít velký nápis -nováček- a změnu nápisu by měla na starosti nějaká parta lidí která by si toho dotyčného proklepla pár otázkami (které by byly předem dané aby nevznikla diskriminace tím že jeden člověk má přísnější kritéria...)
Btw, k těm bodům - za co je uživatelé získávají ?
podpisy a novackove na foru
- Shit
- Odborník PCT
- Albi
- Středně pokročilý
Ne ne. Si myslím, že teď už tady vymýšlíme kraviny. O pár řádků výš padli si myslím lepší návrhy. Není to špatný ale prostě zbytečně komplikovaný...
CPU: AMD Phenom X3 8750 BE (s. AM2+) 2.4GHz@2.8GHz - CoolerMaster Hyper 212; MB: Gigabyte GA-MA790X-UD4 - AMD 790X; RAM: 4x 1024MB DDR2 800MHz PC6400 A-DATA; VGA: GigaByte HD4870 (GV-R487-1GH-B) 1GB, PCI-E; HDD: 2x Seagate Barracuda ES ST3750640NS - 750GB SATA II; Seagate Barracuda 7200.10 ST3250820AS - 250GB SATA II; Western Digital Caviar RE WD1600YS - 160GB SATA II Mechanika: LG GSA-GH20NS10 DVD-R/+R, DualLayer; Case: Chieftec Smart Series, SH-01B-B-B-400, černá ; Zdroj: Chieftec GPS-400AA-101A 400W; Monitor: Samsung SyncMaster 223BW - LCD 22";
- UFo
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
jj bud udelat nejakou sekci primo po zacatecniky, nebo dusledne dodrzovat stavajici pravidla fora, tj. casteji uplatnovat LOCK a DELETEde Albi píše:Ne ne. Si myslím, že teď už tady vymýšlíme kraviny. O pár řádků výš padli si myslím lepší návrhy. Není to špatný ale prostě zbytečně komplikovaný...
upozornit novacky na pritomnost FAQ, podobny thread, resp. odkazat na clanky na PCT, napr. formou SZ a smazat
fakt me vytaceji lidi co nemaji ani zakladni znalosti o HW a lezou sem s hlaskama typu "nevim o tom nic ale chci pretaktovat" , pritom v kazdem casaku si muzou o OC (byt nekdy trochu zkreslene) precist
forum by taky nemelo fungovat jako nakupni poradna, tj. dovedu pochopit kdyz se nekdo informuje na konkretni HW a rozhoduje se napr. mezi dvema kouskama srovnatelneho HW, ale thready typu "co mam koupit za 10k" nebo "co je vykonnejsi", "co koupit za GK k CPU", tohle vse je na strankach PCT
btw.: a at mi nikdo netvrdi ze neni schopny danny clanek na PCT najit, na to nepotrebuje ani 5 minut i kdyby mel projit vsechny clanky, pokud je ovsem dotycny neni ochoten obetovat, tak proc my bychom meli byt ochotni radit
Durex Applebred 1400 | Asrock K7NF2-RAID | 2x 512MB DDR 400 PQI | Inno3D gf4mx440 | WD 3200YS + 60GB Baracuda V | DVD-RW NEC 3551A | Seasonic S12-430W | M-Audio DX4 + Koss Porta Pro | Hyundai Q790 Silver | Logitech Office Internet Keyboard + MS Wireless Intelli Mouse Explorer 2.0A
- Jája
- Čestný člen
Tři dny jsem nebyl na netu a vidím že jste se činily
, celej thread jsem jaksi nedokázal přelouskat, takže mě omluvte jestli to tu už bylo.
Udělat trochu rozsáhlejší FAQ (ale jen jeden) v každé sekci s odskokama na dané téma viz. předchozí návrhy (duron, Barton atd.) a tenhle FAQ by se zobrazil každému kdo by v dané sekci zakládal nové téma, a mohlo by být dole nějaké tlačítko typu "FAQ jsem četl ale odpověď na svou otázku jsem nenalezl" a to by vás pustilo dál.

Udělat trochu rozsáhlejší FAQ (ale jen jeden) v každé sekci s odskokama na dané téma viz. předchozí návrhy (duron, Barton atd.) a tenhle FAQ by se zobrazil každému kdo by v dané sekci zakládal nové téma, a mohlo by být dole nějaké tlačítko typu "FAQ jsem četl ale odpověď na svou otázku jsem nenalezl" a to by vás pustilo dál.
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
- Nidzo
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
S timhle souhlasim, to by mohlo byt dobry!!! Ale urcite at se to nezobrazuje vsem, protoze uz vidim jak by to denni navstevovatele tohoto fora nenervovalo....Jája píše:Tři dny jsem nebyl na netu a vidím že jste se činily, celej thread jsem jaksi nedokázal přelouskat, takže mě omluvte jestli to tu už bylo.
![]()
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK... 

- Slezman
- Středně pokročilý
článek na PCT je jedna věc a osobní zkušenosti x lidí versus jiné zkušenosti y lidí je věc druhá. Proto se mi tohle fórum tolik líbíUFo píše:forum by taky nemelo fungovat jako nakupni poradna, tj. dovedu pochopit kdyz se nekdo informuje na konkretni HW a rozhoduje se napr. mezi dvema kouskama srovnatelneho HW, ale thready typu "co mam koupit za 10k" nebo "co je vykonnejsi", "co koupit za GK k CPU", tohle vse je na strankach PCT
btw.: a at mi nikdo netvrdi ze neni schopny danny clanek na PCT najit, na to nepotrebuje ani 5 minut i kdyby mel projit vsechny clanky, pokud je ovsem dotycny neni ochoten obetovat, tak proc my bychom meli byt ochotni radit
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
- Slezman
- Středně pokročilý
- Jája
- Čestný člen
Nové téma zas tak často nezakládáš, takže by to nemuselo nikomu až tak vadit, samozřejmě kdyby se přispěvovatelé rozdělili na ty 2 skupiny viz. předchozí návrhy, tak by to mělo smysl jen u nováčků.Nidzo píše:S timhle souhlasim, to by mohlo byt dobry!!! Ale urcite at se to nezobrazuje vsem, protoze uz vidim jak by to denni navstevovatele tohoto fora nenervovalo....Jája píše:Tři dny jsem nebyl na netu a vidím že jste se činily, celej thread jsem jaksi nedokázal přelouskat, takže mě omluvte jestli to tu už bylo.
![]()
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
- mooroo
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Já mam taky jeden návrh, jestli vám to nebude vadit, že se sem seru když tu nemam co dělat
Co takhle u každý sekce udělat podsekce?například u AMD-Athlon XP- Barton a takhle podle procáku a jádru, bylo by toho tam min a nebyl by v tom asnpo takovej bordel a kdyby se někdo kouknul na první page, hned by viděl že třeba o Bartonu 2500+ je tam příspěvků hodně, tak by žádnej nezakládal.
Jinal s forem sem spokojenej, ale nechápu za co mam žlutou kartu a ten admin mi to zatim neřek, prej za warez, ale já o ničem fakt nevim

Co takhle u každý sekce udělat podsekce?například u AMD-Athlon XP- Barton a takhle podle procáku a jádru, bylo by toho tam min a nebyl by v tom asnpo takovej bordel a kdyby se někdo kouknul na první page, hned by viděl že třeba o Bartonu 2500+ je tam příspěvků hodně, tak by žádnej nezakládal.
Jinal s forem sem spokojenej, ale nechápu za co mam žlutou kartu a ten admin mi to zatim neřek, prej za warez, ale já o ničem fakt nevim
Athlon 2500+ (200x11, 1,75V) MICROSTAR KT6 Delta-LSR (MS-6590 v.2) Via KT600 DDR400 S-ATA RAID LAN scA,Ati radeon 9000 pro 128 MB ram, 512 MB RAM DDR, Hitachi deskstar 7k250 160GB Sata, Western Digital Caviar XL WD2500KS - 250GB 16MB SATA II
- MaWa
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
podsekce tohle forum zatim neumí. do jara by snad měla být nová verze fora phpBB 2.2, která yb to už měla umět.mooroo píše:Já mam taky jeden návrh, jestli vám to nebude vadit, že se sem seru když tu nemam co dělat![]()
ad žlutá karta - sorry, spletl jsem si tě s jiným uživatelem, ty nemáš žlutou kartu za warez, ale za toto http://forum.pctuning.cz/new2/viewtopic.php?t=4965 - poslední přispěvek.
"A computer allows you to make mistakes faster than any other invention with the possible exceptions of handguns and Tequila."
- mooroo
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
loooooooooooool sakra, fakt asi budu chodit ke konkurenci, já řeknu že nechci adresu na slovenskej obchod a že to je díra a hned mi začnou všichi slováci nadávat, to sem se měl jako nechat?
Athlon 2500+ (200x11, 1,75V) MICROSTAR KT6 Delta-LSR (MS-6590 v.2) Via KT600 DDR400 S-ATA RAID LAN scA,Ati radeon 9000 pro 128 MB ram, 512 MB RAM DDR, Hitachi deskstar 7k250 160GB Sata, Western Digital Caviar XL WD2500KS - 250GB 16MB SATA II
- miho
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
Ja jsem tu diskuzi cetl a jediny kdo se v ni choval konfliktne jsi byl ty. Nereagoval jsi na upozorneni ani na SZ.mooroo píše:já řeknu že nechci adresu na slovenskej obchod a že to je díra a hned mi začnou všichi slováci nadávat, to sem se měl jako nechat?i
Chod. Budou z tebe mit radost az na kost. Hlavne kdyz pri prvni prilezitosti spustis flamewar slovaci versus cesi.mooroo píše:loooooooooooool sakra, fakt asi budu chodit ke konkurenci
- Nasranej mooroo
-
- Lemra
- Čestný člen
- sovicka
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Nic proti, ale řešením nadávek slovenským přátelům se to tu tak trochu odchýlilo...
Ad TomV: Body dostává každý registerovaný user za každý příspěvek na fóru. Moderátor mu může body ubrat nebo přidat. Bohužel zatím neslouží k ničemu jinému než soutěži. -takže pro pctuning nulový efekt....
(ale dalo by se to využít
)
Ad All: Vy jste nepochopili moji myšlenku: každý nový člověk by měl přídomek velkým písmem -nováček- což by stálého usera nutilo aby šel ke "zkouškám," jenže nováčkovi který chce podat jen jeden dotaz je to jedno...
Do komise by se určitě našli lidi... za nějaké zvýhodnění určitě (dalo by se pracovat na týdenní směny, 1. týden dva lidé, další týden jiní dva apod.)
Ad TomV: Body dostává každý registerovaný user za každý příspěvek na fóru. Moderátor mu může body ubrat nebo přidat. Bohužel zatím neslouží k ničemu jinému než soutěži. -takže pro pctuning nulový efekt....
(ale dalo by se to využít

Ad All: Vy jste nepochopili moji myšlenku: každý nový člověk by měl přídomek velkým písmem -nováček- což by stálého usera nutilo aby šel ke "zkouškám," jenže nováčkovi který chce podat jen jeden dotaz je to jedno...
Do komise by se určitě našli lidi... za nějaké zvýhodnění určitě (dalo by se pracovat na týdenní směny, 1. týden dva lidé, další týden jiní dva apod.)
Francie ... sladká Francie
- Jiri Drak
- Středně pokročilý
-
Tohle uz trochu moc komplikujete. Shodli jsme se na tom, ze bude vyhrazena jedna sekce, do ktere budou presouvany opakujici dotazy, dotazy, ktere jsou vysvetelny ve FAQ pod. Sekce se bude automaticky po urcite dobe promazavat jako smetiste. Pro zacatek zkusime tohle a uvidime jak se to osvedci.sovicka2001 píše:Nic proti, ale řešením nadávek slovenským přátelům se to tu tak trochu odchýlilo...
(ale dalo by se to využít)
TO vzteklej & nasranej mooroo: dalsi offtopic prispevky ti rovnou smazu. Pokud mas nejaky problem tak si na to zaloz vlastni thread a postuj tam pod vlastnim kontem a ne jako anonym. Pokud vsak budes argumentovat tak, jak si to predvedl tady, tak ale nejspis dostanes cervenou.
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
- Io
- Začátečník
- sovicka
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Wilik
- Administrátor