Tak jsem hrál demo a s Tvým komentářem souhlasím. I když ne úplně. Ten styl zobrazování bitevního pole jakoby shora může být pro strategické rozhodování přínosem a věřím, že stratégové si přijdou na své.Sentenced píše:Taky z tyhle RTS nejsem ani trochu nadšenej ... Herne to neni zadnej zázrak, ba co víc, ani koukat se na to nedá - at to už je zloZ dálky se človek kouká na "blechy" a valka čtverečků, ta uz mi od dob Atari extázi nepřivodí...
Zblízka je to zas takovy pochybny, zadnej odvaz. Celkove me to vůbec nechytlo, radeji zustanu u CoH a Lotra, pripadne počkam na CaC.
Můj šálek čaje to ale není
Nelíbil se mi i ten obří panel, zabírající takřka třetinu screenu, u kterého jsem nepřišel na to, jak ho vypnout. Také jsem nepřišel, jak hýbat s kamerou. Sice ctrl-V by free cameru mělo aktivovat, ale pak to stejně nějak nešlo.
No, už jsem to odinstaloval. Demo mi také x krát crashlo, a to úplně s nutným resetem - hlavně při loadingu, nevím, zda kvůli overclocku, nebo se té hře prostě něco nezdálo, nebo prostě nějakej špatnej kód. Díky OC to ale myslím nebude, protože v takových případech to prostě spadne do Windows a Gothic 3 a Oblivion hraju bez sebemenšího problému + 12 hodin Orthosu, rock stable a do toho třeba ještě vypaluji
Plná hra bude asi s patchema už opravená, ale s tím demem jsou problémy..