Opera 9 - final
- Don Martinez
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník

- Oneeye_IO
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Kód: Vybrat vše
Fix for playing sound clips on Amazon.PC: AMD Athlon II X4 640 :: Gelid Tranquillo :: Gigabyte GA-870A-UD3 rev. 2.1 :: Kingston DDR3 4GB :: Powercolor HD5750 SCS3 :: ESI Maya 44 :: Chieftec APS-500S :: Antec Three Hundred :: W7 x64
Lenovo X61: 1,8GHz :: 2GB
Miranda IM | Opera | Gimp | Inkscape | WWFSMD? I want to believe
Lenovo X61: 1,8GHz :: 2GB
Miranda IM | Opera | Gimp | Inkscape | WWFSMD? I want to believe
- Jasper
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Mám menší problém s Operou 9. Mám na liště záložek záložky na různ stránky a poslední dobou se mi tam nějak míchají fav ikonky u těch stránek. Třeba že u pct je ikonka z mobilmanie a tak... Jako jde to opravit tím, že ty ikonky smažu ze složky v profilu a pak se stáhnou nové, ale za chvilu je to tak zas
Nesetkal se s tím někdo?
- kail
- Začátečník

- hlupak
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
sis tahnul tu novou verzi asi ?Jasper píše:Mám menší problém s Operou 9. Mám na liště záložek záložky na různ stránky a poslední dobou se mi tam nějak míchají fav ikonky u těch stránek. Třeba že u pct je ikonka z mobilmanie a tak... Jako jde to opravit tím, že ty ikonky smažu ze složky v profilu a pak se stáhnou nové, ale za chvilu je to tak zasNesetkal se s tím někdo?
ja to do dnes mel v pohode,ale po stahnuti tehle nove (9.02) koukam na Tiscali games a ikonka z GP a u pct to same prehozene s Webgame,takze jsme se vrtail na predeslou verzi a je to ok.
- Don Martinez
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Mě tohle dělá Opera odjakživa. Pokud se toho chcete zbavit tak tady je nějaký návod...hlupak píše:sis tahnul tu novou verzi asi ?
ja to do dnes mel v pohode,ale po stahnuti tehle nove (9.02) koukam na Tiscali games a ikonka z GP a u pct to same prehozene s Webgame,takze jsme se vrtail na predeslou verzi a je to ok.
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.

- Jasper
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- hlupak
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
tak to sry, sem chtel pomoct.Jasper píše:Ne dela mi to odjakziva co pouzivam Operu, tzn verze 9.0, 9.01 a 9.02hlupak píše:sis tahnul tu novou verzi asi ?
To je řešení k ničemu, že jen smažu ty ikony z příslušné složky, když po čase se to stejně stane znova.Don Martinez píše:Pokud se toho chcete zbavit tak url je nějaký návod...
Skus jim napsat email
- 1maty1
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
mam tu dalsi problem (snad uz tady nebyl nemel sem naladu to nejak tetajlne procitat)
kdyz si upravim(no pis pouziju ten co mam uz od verze 6.xx) serch.ini na vyhledavace jaky chci tak kdyz je nandam na osobni listu tak po vypnuti a znovu zapnuti se tam nahazou zase ty defaultni zkouseno s operou 9.01 9.02
kdyz si upravim(no pis pouziju ten co mam uz od verze 6.xx) serch.ini na vyhledavace jaky chci tak kdyz je nandam na osobni listu tak po vypnuti a znovu zapnuti se tam nahazou zase ty defaultni zkouseno s operou 9.01 9.02
- Mr.Nigga
- Středně pokročilý

Mám teď s Operou takovej divnej problém a to, že ne a ne načíst tohle fórum. Ať už zadám pctuning.forum.cz nebo odkazem z "doručenek" v mailu. Prostě pořád blank page. Ale přitom ve Firefoxu to jede v pohodě 
Kdysi mi to dělalo taky na některých stránkách, namátkou www.pctuning.cz nebo www.wincustomize.com ale vždycky se to po čase spravilo.
Nevíte co s tím?
edit: ani RSS feed nefunguje - překvapivě

Kdysi mi to dělalo taky na některých stránkách, namátkou www.pctuning.cz nebo www.wincustomize.com ale vždycky se to po čase spravilo.
Nevíte co s tím?
edit: ani RSS feed nefunguje - překvapivě
I'm living on reds, vitamin C and cocaine. Everything's a blur
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Mr.Nigga
- Středně pokročilý

- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- piXar
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Jednu věc nay světě opravdu nesnáším: zaryté uživatele FireFoxu kterí si myslí jak neuvěřitelně polepšili od používání IE. Když se takového člověka zeptáte proč si myslí, že je FF lepší než Opera, odpoví stejně hloupými argumenty jako kolega wallot:
" Vzhled je silene preplacanej, zlatej jednoduchej FF " - na výběr máš stovky skinů, předpokládám že si nezkusil ani jeden
" Stale to neumi jako homape page prazdnou stranku jen to s ni umi nastartovat." - pointa nastavit si jako homepage prázdnou stránku tu samozřejmě není, ale když to chceš stačí si do kolonky pro homepage napsat místo adresy "opera:blank"
" jak to pisu tak to myslim proste chci po klidnuti na home mit bilo co je na tom divneho. nekdo tam ma tohle forum, nekdo treba seznam ja mam rad poradek " - to je opravdu pochybné, wallot patří mezi ty co si bojí připustit pravdu: ' Opera je lepší ' a své nepravdy hájí do posledního znaku CSS, který se mu zobrazuje jinak než v FF. Milý wallote, to bude asi tím že Opera narozdíl od FF nebo IE splňuje standardy a zvládá Acid2test zaměřený na CSS.
...
Připomínáte mi stejně ubohé uživatele MAC OS
nevím jestli si to nedokážete připustit, nebo jste tak paličatí, ale Opera je mnohem lepší než FF ( resp. IE ). Má mnohem větší možnosti nastavení už v základní instalaci, zatímco do FF musíte stahovat plug-iny který už tak líný prohlížeč naprosto spomalí a znemožní efektivní práci.
O bezpečnosti FF a IE ani nemluvím, FF je na tom trochu líp, ale steně žádná sláva. Paradoxní je, že ten starý dinosaurus FireFox zabírá více paměti než Opera.....
" Vzhled je silene preplacanej, zlatej jednoduchej FF " - na výběr máš stovky skinů, předpokládám že si nezkusil ani jeden
" Stale to neumi jako homape page prazdnou stranku jen to s ni umi nastartovat." - pointa nastavit si jako homepage prázdnou stránku tu samozřejmě není, ale když to chceš stačí si do kolonky pro homepage napsat místo adresy "opera:blank"
" jak to pisu tak to myslim proste chci po klidnuti na home mit bilo co je na tom divneho. nekdo tam ma tohle forum, nekdo treba seznam ja mam rad poradek " - to je opravdu pochybné, wallot patří mezi ty co si bojí připustit pravdu: ' Opera je lepší ' a své nepravdy hájí do posledního znaku CSS, který se mu zobrazuje jinak než v FF. Milý wallote, to bude asi tím že Opera narozdíl od FF nebo IE splňuje standardy a zvládá Acid2test zaměřený na CSS.
...
Připomínáte mi stejně ubohé uživatele MAC OS
O bezpečnosti FF a IE ani nemluvím, FF je na tom trochu líp, ale steně žádná sláva. Paradoxní je, že ten starý dinosaurus FireFox zabírá více paměti než Opera.....
ITspot.cz - nejen seriózní blog o IT a Internetu.
- Mr.Nigga
- Středně pokročilý

- werygood
- Začátečník

- Mr.Nigga
- Středně pokročilý

- 1maty1
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
TO Mr.Nigga
to co popisujes mi ted taky Opera 9.01 dela na mistni forum stacilo dat odkaz jako otevrit jako novy list
ale celkove sem z opery 9.01 (i 9.02) zklaman(nejde mi spoustu veci co driv fungovala a celkove se oprea dost casto zakousava) a asi se vratim k 8.5x a pockam na nejako lepsavejsi verzi
to co popisujes mi ted taky Opera 9.01 dela na mistni forum stacilo dat odkaz jako otevrit jako novy list
ale celkove sem z opery 9.01 (i 9.02) zklaman(nejde mi spoustu veci co driv fungovala a celkove se oprea dost casto zakousava) a asi se vratim k 8.5x a pockam na nejako lepsavejsi verzi
- myom
- Středně pokročilý

ten stejný problém mám i já
.
ale celkově se opera 9 povedla. hlavně oceňuji, že vyřešili problém se stahováním souborů, protože rychlost stahování byla asi 70% a musel jsem používat exerního managera a to byl na nic.
ale celkově se opera 9 povedla. hlavně oceňuji, že vyřešili problém se stahováním souborů, protože rychlost stahování byla asi 70% a musel jsem používat exerního managera a to byl na nic.
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
- Jasper
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Posledni dobou se mi na nekterych strankach otevre dialog pro stazeni nejakeho souboru client a kdyz dam zrusit, tak se zastavi nacitani stranky. Kdyz dam otevrit, tak to hodi hlasku ze nelze spustit aplikaci. Dela to na www.svethardware.cz a na www.redhot.cz
Nevite co to..

Nevite co to..