GTR 2

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Dwarf_CZ
Nováček
Nováček

Příspěvek od Dwarf_CZ »

Takovej blbej dotaz : je normální, že v kvalifikaci maj PC protivníci čas třeba až o 5s lepší než já a přitom v závodě jim pak většinou s přehledem ujedu?
Opteron 144 @ 2,7Ghz (1.4V) + Scythe Ninja Plus, DFI Infinity Ultra + Zalman NB47, 2x1GB A-DATA DDR500 ,Sapphire Radeon X1950XT, Maxtor 120GB ATA + 250GB SATA2, Enermax Liberty 500W
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

Dwarf_CZ píše:Takovej blbej dotaz : je normální, že v kvalifikaci maj PC protivníci čas třeba až o 5s lepší než já a přitom v závodě jim pak většinou s přehledem ujedu?
Pokud na zavod i kvalifikaci pouzivas stejny setup tak jo.
0118 999 881 999 119 7253
Dwarf_CZ
Nováček
Nováček

Příspěvek od Dwarf_CZ »

Setup je stejnej...i časy mám stejný, jenom oni sou najednou pomalejší...fakt nechápu
Stejnej problém mám i v Race WTCC. Když jim nastavim sílu tak, aby měli v kvalifikaci jakžtakž stejný časy jak já, tak pak v závodě můžu řídit s prstem v nose :x
Opteron 144 @ 2,7Ghz (1.4V) + Scythe Ninja Plus, DFI Infinity Ultra + Zalman NB47, 2x1GB A-DATA DDR500 ,Sapphire Radeon X1950XT, Maxtor 120GB ATA + 250GB SATA2, Enermax Liberty 500W
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Dwarf_CZ píše:Setup je stejnej...i časy mám stejný, jenom oni sou najednou pomalejší...fakt nechápu
Stejnej problém mám i v Race WTCC. Když jim nastavim sílu tak, aby měli v kvalifikaci jakžtakž stejný časy jak já, tak pak v závodě můžu řídit s prstem v nose :x
Toto je realna simulace :wink:

Myslis ze vetsina teamu pouziva na zavod a kvaldu stejnej setup? :roll:
Dwarf_CZ
Nováček
Nováček

Příspěvek od Dwarf_CZ »

Netušim, nejsem mechanik...já jenom kroutim volantem :-D
Ale asi máš pravdu, nenapadlo mě, že to bude až takhle "vychcaný" :oops:
MireC22
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od MireC22 »

vsak to je uplny zaklad, na kvalifikaciu si daj menej benzinu. soft gumy a soft perovanie, treba sa s tym vyhrat. ale ak hovoris ze im v zavode ujdes tak kludne mozes startovat i z posledneho miesta.
IC2Q6600@3+Ghz ,TT BIG Typhoon,Gigabyte GA-P31-DS3L , 2x2GB DDR2-800 Adata ; Palit ATI 4850 (default), Purepower 460W; LCD 20" - Samsung 2032bw; Audigy 4
serizovatel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od serizovatel »

Dwarf_CZ píše:Netušim, nejsem mechanik...já jenom kroutim volantem :-D
Ale asi máš pravdu, nenapadlo mě, že to bude až takhle "vychcaný" :oops:
mel jsem GTR2 taky doma,jestly mas origo skus MP,proc jezdis s "blbym AI"? auta rizeny pocitacem jsou moc pomaly,kdyz vychr ohnul antenu na komine tak jsem s nema jezdil :) v MP te prozenou i kdyz GTR2 je celkem jednoduchy na rizeni
R-COCKPIT,logitech G25,logitex x-530,logitech mx518,umax el-730,cyborg 3d gold,pro gamer command,lcd 30 hp lp3065 atd.... po rFactor zatím jen LFS na cargame.nl-- LFS je mrtvé, ale dal krásných 100000mil online závodění :)
Dwarf_CZ
Nováček
Nováček

Příspěvek od Dwarf_CZ »

serizovatel píše: jestly mas origo skus MP,proc jezdis s "blbym AI"?
právě protože nemám :oops:
já si jezdim jentak občas na relax, ale nějaký auta mám v plánu koupit už dlouho, jenže se vždycky před to dostane něco jinýho :) (ArmA, SupCom)
panTauu
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od panTauu »

vyměním originálku GT legends(mám) za GTR2 (chci)
aless
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aless »

Origoska GTL stoji asi 250 a GTR2 nakych 800 to se nikomu zrovna měnit nevyplatí :D .
Jinak kdyby někdo potřeboval poradit se setupama nebo jinejma věcma ohledně GTR2 nebo GTL tak neni problem :P Sem na ježdění v těhle hrách dost ulít :)
AMD Opteron 144@2.86GHz , DFI nf4 ULTRA-D@SLI , 1GB kit OCZ PC3200 EL platinum rev2. , Leadtek 6600 256MB, 2x 250GB SAMSUNG SATA2 NCQ RAID 0 , LC Power 550W black, Chieftec DA-01-SLD , LiteON SOHW 1693S.
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

stalo se vam nekdy, kdyz ste meli pichlou pravou zadni pneu a jeli ste do levotocivy zatacky, ze to kolo se jakoby gryblo o asfalt a auto zaclo rotovat? (pses strechu asi 10x (ve vzduchu)) :?
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Flegy píše:stalo se vam nekdy, kdyz ste meli pichlou pravou zadni pneu a jeli ste do levotocivy zatacky, ze to kolo se jakoby gryblo o asfalt a auto zaclo rotovat? (pses strechu asi 10x (ve vzduchu)) :?
Jo. tahle "kontaktni" fyzika v GTR neni zrovna vymakana...
aless
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aless »

Flegy píše:stalo se vam nekdy, kdyz ste meli pichlou pravou zadni pneu a jeli ste do levotocivy zatacky, ze to kolo se jakoby gryblo o asfalt a auto zaclo rotovat? (pses strechu asi 10x (ve vzduchu)) :?
Nesmís to jezdit jako Destruction Derby :D
AMD Opteron 144@2.86GHz , DFI nf4 ULTRA-D@SLI , 1GB kit OCZ PC3200 EL platinum rev2. , Leadtek 6600 256MB, 2x 250GB SAMSUNG SATA2 NCQ RAID 0 , LC Power 550W black, Chieftec DA-01-SLD , LiteON SOHW 1693S.
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

no ja sem totiz zvolil blbou taktiku pitstopu a potreboval sem ke konci dojet posledni 3 kola bez ztraty vedeni. no a pul kola sem jel s pichlou pravou zadni..pak ta zminena levotociva zatacka... to sem fakt nezral :) si to snd vyzkousim v realu jestli to nahodou neudela to same :lol: :)
aless
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aless »

Flegy píše:no ja sem totiz zvolil blbou taktiku pitstopu a potreboval sem ke konci dojet posledni 3 kola bez ztraty vedeni. no a pul kola sem jel s pichlou pravou zadni..pak ta zminena levotociva zatacka... to sem fakt nezral :) si to snd vyzkousim v realu jestli to nahodou neudela to same :lol: :)
A jak ti mohla píchnout guma to mi pověz ? :) Si to někde opřed o svodidla vid :)

Jinak před pár dny vyšel pěknej mode na Prototypy zatim obsahuje jen Audi R8 a Lolu jsou tam dvě třídy.
http://perfectdarkfr.free.fr/ModsPFDK/M ... 2_v2_0.exe
tady jsou naky setupy , na def jsou ty auta dost divoky a přetáčivy :D
http://mad.haluze.com/gtcup/Oschersleben.rar
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

uplne jednoduse. o 1/4 kola pred tou "bourackou" do me narazil pri mem brzdeni do zatacky pocitacem rizenej blbec , ja sel do hodin ,ale jelikoz sem byl takovy prase ze sem rychle za sebou zaradil spatecku a pak hned 2ku, tak sem se jen jednou protocil v hodinach a hned sem to vyrovnal zpatky a jel sem dal (ani nevim poradne jak sem to udelal :lol: , ale bylo to efektni...). tim se mi trosicku zahrali pneu a jelikoz sem jel dozatacek proste brzda plyn, abych me nikdo nestacil predjet, tak holt prdla :)
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Dovolim si provest mensi update :roll: .

Dneska sem projizdel ruzny weby a narazil na par zajimavych modu:

1) F1 2007 mod pro GTR2

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Homepage
Video
Download

2) F1 2005 mod pro GTR2

Homepage
Download

3) Audi RS4

Obrázek

Video
Download (mozna nutna registrace)

4) GT Legends mod pro GTR2 (GTL bez starmrdaka :twisted: )

Homepage
Download

5) BMW CSL Challnge 2007

Homepage & download (nejspise nutna registrace

6) Aston Martin DBR9

Download & homepage

7) Mod Caterham v.1.0

Homepage
Download
Download
Cocpit hotfix download
Cocpit hotfix (mirror2)
(hotfix nahrajte do slozky GameData/Teams/Caterham)

8) Megane Cup

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Homepage
Download
Naposledy upravil(a) Coololooser dne ned 29. črc 2007, 11:21, celkem upraveno 3 x.
Maddogg
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Maddogg »

Ty F1 vypadaj pěkně , ještě jsem to nezkoušel , nevim kam se ta modifikace instaluje a nerad bych si ted rozhodil instalaci gtr. Ale to audi , to ne nádhera :oops: . A na noogripracing je potrebna registrace jak pises.
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Maddogg píše:Ty F1 vypadaj pěkně , ještě jsem to nezkoušel , nevim kam se ta modifikace instaluje a nerad bych si ted rozhodil instalaci gtr. Ale to audi , to ne nádhera :oops: . A na noogripracing je potrebna registrace jak pises.
Ty f1 mody maj instalator. Jediny co musis jeste udelat je:
to make the wheels viewable in game do the following :

open the file "your-nickname.plr" in the Location GTR2\UserData\your-nickname\ with an editor
(for example notepad) and change the line 281 to :

Wheels Visible In Cockpit="1" (default is 0 - dont forget to save it after changing !)
Moralles
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Moralles »

REPLAYe

http://gtr2-timetrials.com/

mozna se to nekomu bude hodit
Nikon FE + Tokina 24/2.8, Canon 300D + 450D + 18-55 IS (polarizak hoya) + Helios 44-2 http://hdsunset.blogspot.com/
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“