aless píše:Já s FF nemám problém a chování vozu práve beru s FF hlavně výjezdy ze zatáček abych se nepřetočil. Mám Logitech Driving Force Pro. Jezdit na simulaci , prostě všechno vyplý krom spojky ( zas takovej hardcore nejsem ale časem třeba... )
Jak si zvykneš na to peklo tak už neni cesty ven a Tocu zahodíš . Letos už na mě NFS mánie nebude platit a Carbon budu vehementně suxxovat.
Volant taky Logitech myslím, že stejný tip, ale fakt to není ono, jde o to jestli si hrál něco co mělo opravdu propracovaný FF, jako třeba to RBR nebo Life for speed, tam cítíš každý šutřík a ihned poznáš kdy ti jde auto jen lehce do smyku a kdy se ti utrhnou kola, kdy je zablokuješ, tady to tak bohužel není.
No jinak asi po 2 hodinách včerejšího hraní musím říct, že to není jako GTR1, protože je to mnohem jednodužší, nevím čím to je, ale asi po 10 okruzích tréningu jsem v závodě začal předjíždět jedno auto za druhým a kdyby nebylo mojich občasných minel, tak bych zajel i slušný výsledek (nastavena simulace, protivníci reál, obtížnost na 100%). Se setupem jsem nic nedělal, jezdil jsem na default, na nastavování nebyl čas. V GTR1 mám při stejné obtížnosti problém udržet tempo posledního, ale tady jsem na tom líp

Jinak grafika není nijak náročná a je celkem divný že při nastavení na HIGH mi to jede stejně jako GTR taky na HIGH, takže nároky jsou celkem v pohodě (nesmí tedy pršet, tam už má grafárna problémy)
EDIT: no a jinak sem se rozhodl, že tohle si určitě pořídím, ale nejdřív bude potřeba poskládat nový kompík, abych si to mohl pořádně užít na plné pecky, ten můj co mám už přes 3 roky přestává stíhat. Základ každého pořádného PC už mám - volant - teď už chybí jen zbytek