GTR 2

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

EfineSS
Středně pokročilý
Středně pokročilý

GTR 2

Příspěvek od EfineSS »

Obrázek

-pokracovani realisticke zavodni simulace od tvurcu GT Legends
-hra by uz nemela obsahovat ochranu starforce
-plna hra by mela vyjit koncem zari
-demo stahujte ZDE

//edit: Demo jsem stahl, grafika je hodne podobna s tou v GT Legends, hra je to jinak vynikajici.. Uz se tesim na plnou verzi.. Hraju to na sipkach a je to ovladatelne bez problemu, samozrejme pokud jste zvykli na arkady typu NFS, tak budete muset hodne trenovat.. :roll:
Ryzen 5 5600X, ASRock Fatal1ty B450 Gaming K4, Gigabyte Radeon RX 5700XT Gaming OC
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

ja sem jeste pridam linkna ceskej server
0118 999 881 999 119 7253
froxic
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od froxic »

no.. nevypada to zrovna spatne. Ale abych pravdu rek.. tak jsem cekal ze to bude narocnejsi na nauceni / krapet realnejsi.. po 3 kolech jsem auto na volantu bez vsech asistenci zvladal cekjem bravurne.. Imho 3 roky jezdeni LFS se nezaprou :-D
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

Stahuju demo :)
Tak teď nevím jestli mám investovat do volantu za cenu nižšího výkonu PC a nebo naopak abych si mohl pořádně zajezdit, ba na šipkách :)
Doufám že o vánocích to bude skloubeno dohromady.
// Tak jsem si zahrál demo - docela to jde, podoba s GT legends tam bude, ale mě se líbí víc GT legends, až budu mít pc co je utáhne hratelně a volant tak do nich půjdu :)
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Nevi nekdo jak to vypada s predprodejem/*dostupnosti v CR? hra ma vyjit uz za 5 dnu a nikde nic :(

//edit Thellwin - promaz, warez nee
Kl3p_co.
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kl3p_co. »

Mno ja som bol na Games Convention 2006,a tam som si to pekne zahral...
Bolo to uplne perfektne az na ten volant ktory heglal jak svina....
Only difference between hero and coward is direction
which he runs screaming
Adam001
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adam001 »

Tak na to se tesim, dobre ze uz tam nebude ta pitoma ochrana. Jen doufam ze to jeste ta moje masina utahne...
P4 2,8GHz@3,4GHz Prescott, MSI 865PE Neo2-PFS, 2x512MB DDR 400 dual, Sapphire Radeon X1950GT 600/1200, SB Live 5.1, Seagate 7200.10 320GB SATA2, WD 80GB P-ATA, DVD-RW LG 4082B, DVD-ROM LG, Eurocase G8023C, Zdroj Fortron 350W, 21'' CRT Siemens, Logitech Z-5500 THX.
EfineSS
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od EfineSS »

Tak plnou hru uz mam asi dva dny doma, je to stejne narocny na PC jako GT Legends, takze se bat nemusis.. Hraju to na spikach, obtiznost simulace + zaply pomocnik rizeni a jde to ovladat v pohode.. Jakmile ale zaprsi, na sipkach to nejde.. Po dalsi vyplate kupuju volant, takze se moc tesim az si to na nem zahraju..
Ryzen 5 5600X, ASRock Fatal1ty B450 Gaming K4, Gigabyte Radeon RX 5700XT Gaming OC
serizovatel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od serizovatel »

EfineSS píše:Tak plnou hru uz mam asi dva dny doma, je to stejne narocny na PC jako GT Legends, takze se bat nemusis.. Hraju to na spikach, obtiznost simulace + zaply pomocnik rizeni a jde to ovladat v pohode.. Jakmile ale zaprsi, na sipkach to nejde.. Po dalsi vyplate kupuju volant, takze se moc tesim az si to na nem zahraju..
sory za OT kup klounej volant "logitech DFP" za ty prachy nema konkurenci,je to pak pekny svezeni ale rozhodne ne jednoduchy ale s pomocnikem rizeni to je onicem a to cokoli
R-COCKPIT,logitech G25,logitex x-530,logitech mx518,umax el-730,cyborg 3d gold,pro gamer command,lcd 30 hp lp3065 atd.... po rFactor zatím jen LFS na cargame.nl-- LFS je mrtvé, ale dal krásných 100000mil online závodění :)
EfineSS
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od EfineSS »

Ten volant je ale pro PS2.. Jinak GTR 2 hraju s pomocnikem rizeni proto, ze pri hrani na sipkach je to skoro nutnost..
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

EfineSS píše:Ten volant je ale pro PS2.. .
http://www.barrys-rigs-n-reviews.com/re ... lgs004.jpg

nejen pro ps2 :roll:
serizovatel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od serizovatel »

cool.user píše:
EfineSS píše:Ten volant je ale pro PS2.. .
http://www.barrys-rigs-n-reviews.com/re ... lgs004.jpg

nejen pro ps2 :roll:
je i pro pc ,,,zatim nejlepsi pomer cena vykon
R-COCKPIT,logitech G25,logitex x-530,logitech mx518,umax el-730,cyborg 3d gold,pro gamer command,lcd 30 hp lp3065 atd.... po rFactor zatím jen LFS na cargame.nl-- LFS je mrtvé, ale dal krásných 100000mil online závodění :)
aless
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aless »

Kdyby si nekdo chtel zahrát plnou verzi online tak se mi ozvete dam udaje na hamachi server :)
AMD Opteron 144@2.86GHz , DFI nf4 ULTRA-D@SLI , 1GB kit OCZ PC3200 EL platinum rev2. , Leadtek 6600 256MB, 2x 250GB SAMSUNG SATA2 NCQ RAID 0 , LC Power 550W black, Chieftec DA-01-SLD , LiteON SOHW 1693S.
Lister
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lister »

Tak jsem stáhl demo a přijde mi to skoro stejný jako GTR1, což podle mě teda není špatně :)
Co taky jiného vylepšovat na už tak skvělé hře. Jediné co mě mrzí je mizerný FF, po několika měsících pařby RBR, kde je FF naprosto dokonalý, je tohle o ničem, prakticky nemám zpětnou vazbu o tom, co se mi děje pod koly. Všechno musím odhadovat ze zvuků a to je škoda. Zvykl jsem si číst chování auta hlavně volantem a to tady moc nejde, ale jinak nemám námitek. Hraji na simulaci a všechny pomocníky mám vypnuté. Je to celkem hardcore. Abych si totálně neodrovnal nervy tak jsem si včera objednal TOCU 2, prostě nějakou arkádu na relax od tohodle pekla :D
Naposledy upravil(a) Lister dne čtv 21. zář 2006, 18:11, celkem upraveno 1 x.
CPU E8200 + AC Cooling Freezer 7 pro, MTB MB GIGABYTE EP35-DS3 rev 2,1, RAM ADATA 2x1GG 800MHz CL5, GK ATI Sapphire HD 3850 512MB Ultimate - pasivně chlazená, HD WD CAVIAR 3200AAKS, DVD Samsung SH-S203P, Zdroj Seasonic 400W SS-400ET OEM, Case Cooler Master Elite 333
Monitor 24 LCD - Benq FP241W
Wolant Logitech WingMan FF, gamepad Executioner. Windows XP professional SP2
aless
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aless »

Lister píše:Tak jsem stáhl demo a přijde mi to skoro stejný jako 1, co podle mě teda není špatně :)
Co taky jiného vymyslet na skvělé hře. jediné co mě mrzí je mizerný FF, po několika měsících pařby RBR, kde je FF naprosto dokonalý, je tohle o ničem, prakticky nemám zpětnou vazbu o tom co se mi děje pod koly, všechno musím odhadovat ze zvůků a to je škoda. Zvykl jsem si číst chování auta hlavně volantem a to tady moc nejde, ale jinak nemám ámitek, hraji na simulaci a všechny pomocníky mám vypnuté. Je to celkem hardcore. Abych si totálně neodrovnal nervy tak jsem si včera objednal TOCU 2, prostě nějakou arkádu na relax od tohodle pekla :D
Já s FF nemám problém a chování vozu práve beru s FF hlavně výjezdy ze zatáček abych se nepřetočil. Mám Logitech Driving Force Pro. Jezdit na simulaci , prostě všechno vyplý krom spojky ( zas takovej hardcore nejsem ale časem třeba... )
Jak si zvykneš na to peklo tak už neni cesty ven a Tocu zahodíš . Letos už na mě NFS mánie nebude platit a Carbon budu vehementně suxxovat.
AMD Opteron 144@2.86GHz , DFI nf4 ULTRA-D@SLI , 1GB kit OCZ PC3200 EL platinum rev2. , Leadtek 6600 256MB, 2x 250GB SAMSUNG SATA2 NCQ RAID 0 , LC Power 550W black, Chieftec DA-01-SLD , LiteON SOHW 1693S.
Lister
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lister »

aless píše:Já s FF nemám problém a chování vozu práve beru s FF hlavně výjezdy ze zatáček abych se nepřetočil. Mám Logitech Driving Force Pro. Jezdit na simulaci , prostě všechno vyplý krom spojky ( zas takovej hardcore nejsem ale časem třeba... )
Jak si zvykneš na to peklo tak už neni cesty ven a Tocu zahodíš . Letos už na mě NFS mánie nebude platit a Carbon budu vehementně suxxovat.
Volant taky Logitech myslím, že stejný tip, ale fakt to není ono, jde o to jestli si hrál něco co mělo opravdu propracovaný FF, jako třeba to RBR nebo Life for speed, tam cítíš každý šutřík a ihned poznáš kdy ti jde auto jen lehce do smyku a kdy se ti utrhnou kola, kdy je zablokuješ, tady to tak bohužel není.
No jinak asi po 2 hodinách včerejšího hraní musím říct, že to není jako GTR1, protože je to mnohem jednodužší, nevím čím to je, ale asi po 10 okruzích tréningu jsem v závodě začal předjíždět jedno auto za druhým a kdyby nebylo mojich občasných minel, tak bych zajel i slušný výsledek (nastavena simulace, protivníci reál, obtížnost na 100%). Se setupem jsem nic nedělal, jezdil jsem na default, na nastavování nebyl čas. V GTR1 mám při stejné obtížnosti problém udržet tempo posledního, ale tady jsem na tom líp :)
Jinak grafika není nijak náročná a je celkem divný že při nastavení na HIGH mi to jede stejně jako GTR taky na HIGH, takže nároky jsou celkem v pohodě (nesmí tedy pršet, tam už má grafárna problémy)

EDIT: no a jinak sem se rozhodl, že tohle si určitě pořídím, ale nejdřív bude potřeba poskládat nový kompík, abych si to mohl pořádně užít na plné pecky, ten můj co mám už přes 3 roky přestává stíhat. Základ každého pořádného PC už mám - volant - teď už chybí jen zbytek :)
CPU E8200 + AC Cooling Freezer 7 pro, MTB MB GIGABYTE EP35-DS3 rev 2,1, RAM ADATA 2x1GG 800MHz CL5, GK ATI Sapphire HD 3850 512MB Ultimate - pasivně chlazená, HD WD CAVIAR 3200AAKS, DVD Samsung SH-S203P, Zdroj Seasonic 400W SS-400ET OEM, Case Cooler Master Elite 333
Bingi
Nováček
Nováček

lister

Příspěvek od Bingi »

lister: hod na sebe kontakt dame multiplayer.
ta hra je maximalni mazec. tezce navykova vec. at uz mam volaant:))
aless
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aless »

Já jezdim na 103% a Psychotic soupere, tech 100% bylo opravdu trochu slabších kvalifikace těžká ale pak v závodě sem bych výrazne rychlejší bez chyb. Na těch 103% je to těžký i v zavodě, po startu mi téměr ujedou a pak mám co dělat abych dojel aspon druhej.
Lister
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lister »

to aless: Tak volant mám jinej mám tenhle
Druhý jsem teda ještě nedojel a moje původní nadšení taky trochu opadlo - tak lehký to není :). To moje počáteční předjíždění je hlavně daný tím, že teď ve 2 jezdí protivníci z počátku pomaleji a jak se zahřejou gumy a naučí se okruh, tak zrychlují a to mám pak co dělat :). No musím hodně trénovat, dosud jsem jezdil převážně rally a okruhy jsou něco jiného.

Jinak na Tocu 2 se celkem těším, nemám problém hrát i arkádovější věci, poku to teda není rovnou NFS. Hrál jsem TOCU 2 demo a nepřišlo mi to zas až úplně easy, hlavně to bude hra co můj kompík bude stíhat.
GTR2 si chci užít pořádně až na novém počítači - Intel E6300 + ATI X1900GT +2x512 nějakých rychlješích pamětí (časy se mění, chvíli jsem počítače pustil z hlavy a moje původní představa AMD+Nvidia nějak vzala za své :) )
Doufám, že tahle mašínka to bude stíhat tak abych si to zahral ve slušném rozlišení (1152x864 je moje oblíbené) na plné detaily. Sorry za off topic 8-)

to bingi - to asi nepůjde, protože mám jen demo a tam MP chybí, plnou mám jen GTR1 (no nekupto za 3 kila) a tam zase nejsme nijak extra jezdec, ve dvojce se mi jezdí líp.
eraser007
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eraser007 »

mam "problem" - aj v deme, aj vo full, sa in-game volant otoci maximalne o cca. 110stupnov do kazdej strany, co mi nepride moc realisticke... ked idem do smyku, na poriadne kontra tych 110 fakt nestaci a vacsinou koncim v protismere :)
nevie niekto, ci sa neda niekde nastavit full-rejd ako v reale ? (tusim okolo 230stup. do kazdej strany)
NB : Asus A6Km Q-0010
HID : Logitech DFP SOUND : Logitech Z-2300, Sennheisers PX 100, Creative SB 5.1 Surround USB
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“