Kvalitne Sluchadla pre narocneho posluchaca(Beyerdynamic)

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Streethawk
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Streethawk »

Zdravim Vas :)
Takze som tu opat, chcel by som sa s vami podelit o moje prakticke skusenosti z jedinymi uzavretymi sluchadlami spomedzi spicky Beyerdynamiku.
Beyerdynamic DT770 - 2005 Edition
Mam ich asi 6 tyzdnov, uz som na nich pocuval asi vsetko co sa len da, hraju naozaj fantasticky, pravda je ze sluchadla tejto kategorie nemusia sediet(zvukovo) kazdemu, ale kto ma aspon trosku zmysel pre dokonalost a cistotu, tak kupu tohto modelu nikdy neolutuje, je to naozaj nadhera, co tam pustim to pocujem :roll: Proste krasne basy, ciste(povedal by som ze az "prilis" detailne) vysky a nadherne dokonale stredy, co moze viac clovek chciet, uz len trosku nizsiu cenu, hmmmmm :sad: To je hadam jediny neduh, dal som za ne 8300Skk, Povodne stali 8990Skk, ale predajca mi dal zlavu(uz som ho dlhsiu dobu otravoval a ked som nakoniec aj naozaj dosiel, bol milo prekvapeny).Mimochodom isiel som si prene az do Košíc(a to som zo Žiliny) :roll:
Jedine coho som sa bal, ze hlasitost bude slaba, kedze je to 250ohm varianta, ale chvalabohu moje obavy sa nepotvrdili a dovolim si tvrdit ze "akykolvek sluchadlovy vystup trosku lepsieho" zosilnovaca resp. receivera to zvladne bezproblemov.(Ja mam receiver Onkyo TX-SR600, 6x135W pri 6ohmoch + reproduktory Onkyo HTP-103E, 6+1)Naozaj hraju dostatocne hlasito uz pri polovicnej hlasitosti, teda aspon na mojom vyssie spomenutom receiveri.
Skusal som ich aj vo zvukovke(SB Audigy 4) a takisto hraju dostatocne, ALE nieje to to prave orechove ako cez ten zosilnovac :wink:
Takze zatial asi tolko, akekolvek otazky ohladom tychto sluchadiel rad zodpoviem, popripade poradim, Cafffte
ASUS P5B Deluxe, C2D E6300@3,01Ghz (Scythe Ninja rev.B), 2x2GB DDR2 1000Mhz(PATRIOT), ASUS EAH4850/HTDI 512MB DDR3, SB Audigy4 + M-Audio speakers, WD Caviar SATA3 1TB + WD Caviar SATA2 250GB, DVDRW Samsung SH-S203B, DVD-ROM ASUS, FDD Sony, LCD ASUS VW246H (16:9, 24", 1080p), Zdroj: Seasonic S12, 500W
Hopp
Nováček
Nováček

Příspěvek od Hopp »

Ahoj Streethawk, prave sa rozhodujem ake sluchadla zvolim. Povodne som volil medzi Sennheisermi HD 555, Beyerami DT 440, 660 ale po ich vypocuti som ich zavrhol. Skusal som potom Tvoje 770-ky, ale zvuk sa mi zdal byt akysi zastrety. Nasledovali vsak dve mile prekvapenia AKG K 240 Studio a jasny moj vitaz Beyerdynamic DT 990 Pro. Problem je vsak v tom, ze tie maju odpor az 250 Ohmov, co asi moja zvukovka SB Live nezvladne. Pocul som, ze X-Fi Extrem Music by to mala zvladnut. Nakoniec som vsak objavil model, ktory by mi parametrami vyhovoval, mohla by ho vybudit dokonca aj moja terajsia zvukovka a nayvse ma skvelu cenu. Jedna sa o model Audio-Technica ATH-AD700. Problem je len v tom, ze tento model som nepocul nazivo hrat. Takze riesim dilemu, lebo, to, co som pocul a pacilo sa mi, nezvlada zvukovka a to co by asi zvladala zvukovka, som nepocul. Zlaty stred by bol AKG, ale ten by bol pri dlhsom pocuvani dost unavny, zvuk sa v nich prilis zlieval. Este je tu moznost kupit novu zvukovku a potom jednoznacne k nej DT 990-ky, ale tam vyskakuje cena poriadne vysoko. Nepoculi ste niekto tie Audio-Techniky. Alebo skusis poradit inak?
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od F1l1p »

No, tu zvukovku budeš muset nejspíš kupovat tak či tak. Ta SB Live! by ti ten poslech určitě brzdila (minimálně Audigy 4), radši tu X-fi, nebo nějakou M-audio (pokud to budeš mít jen na poslech).
Streethawk
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Hopp píše:Ahoj Streethawk, prave sa rozhodujem ake sluchadla zvolim. Povodne som volil medzi Sennheisermi HD 555, Beyerami DT 440, 660 ale po ich vypocuti som ich zavrhol. Skusal som potom Tvoje 770-ky, ale zvuk sa mi zdal byt akysi zastrety. Nasledovali vsak dve mile prekvapenia AKG K 240 Studio a jasny moj vitaz Beyerdynamic DT 990 Pro. Problem je vsak v tom, ze tie maju odpor az 250 Ohmov, co asi moja zvukovka SB Live nezvladne. Pocul som, ze X-Fi Extrem Music by to mala zvladnut. Nakoniec som vsak objavil model, ktory by mi parametrami vyhovoval, mohla by ho vybudit dokonca aj moja terajsia zvukovka a nayvse ma skvelu cenu. Jedna sa o model Audio-Technica ATH-AD700. Problem je len v tom, ze tento model som nepocul nazivo hrat. Takze riesim dilemu, lebo, to, co som pocul a pacilo sa mi, nezvlada zvukovka a to co by asi zvladala zvukovka, som nepocul. Zlaty stred by bol AKG, ale ten by bol pri dlhsom pocuvani dost unavny, zvuk sa v nich prilis zlieval. Este je tu moznost kupit novu zvukovku a potom jednoznacne k nej DT 990-ky, ale tam vyskakuje cena poriadne vysoko. Nepoculi ste niekto tie Audio-Techniky. Alebo skusis poradit inak?
Vo vseobecnosti sluchadla od tohto spickoveho japonskeho vyrobcu su vyborne, zasa je to len vec chuti toho ktoreho jedinca, jednemu sa DT770 nepacia druhy ich zerie, jeden zasa nemusi DT770 a zdaju sa mu super resp. dostacujuce DT440 resp. 660, niekto prezmenu nemusi nic od Beyeru a zerie AKG, to je povedal by som velmi individualne(Dolezite je naco ich budes vyuzivat, ci ti nevadi ked pri tvojom pocuvani budes rusit okolie atd. je velmi vela uhlov pohladu, u mna to bola jasna volba a nelutujem, zvuk sa mi zda az nadprirodzene cisty vo vsetkych pasmach(mierne navrch maju vysky, ale je to len taka pripomienka aby som ich uz tolko nechvalil) :)
Tazko povedat, volba je rozhodne na Tebe. inak skus vysvetlit ten zastreny zvuk u tych 770-tiek, zaujima ma to , pretoze takisto som mal moznost vyskusat vsetkych troch velikanov Beyeru a zneli spickovo vsetky tri, iked pravdupovediac u mna rozhodla aj uzavreta ozvucnica, nechcem pri hrani, pocuvani vyrusovat polovicku, teda nie az tak, pocut to je vzdy , len v tomto
pripade(DT770) v dost omedzenej miere, Zatial zdar :D
Naposledy upravil(a) Streethawk dne úte 28. lis 2006, 08:39, celkem upraveno 1 x.
ASUS P5B Deluxe, C2D E6300@3,01Ghz (Scythe Ninja rev.B), 2x2GB DDR2 1000Mhz(PATRIOT), ASUS EAH4850/HTDI 512MB DDR3, SB Audigy4 + M-Audio speakers, WD Caviar SATA3 1TB + WD Caviar SATA2 250GB, DVDRW Samsung SH-S203B, DVD-ROM ASUS, FDD Sony, LCD ASUS VW246H (16:9, 24", 1080p), Zdroj: Seasonic S12, 500W
Hopp
Nováček
Nováček

Příspěvek od Hopp »

F1l1p píše:No, tu zvukovku budeš muset nejspíš kupovat tak či tak. Ta SB Live! by ti ten poslech určitě brzdila (minimálně Audigy 4), radši tu X-fi, nebo nějakou M-audio (pokud to budeš mít jen na poslech).
Pojdem zrejme do X-Fi Extrem Music
Mayhem(cz)
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mayhem(cz) »

Hopp píše:
F1l1p píše:No, tu zvukovku budeš muset nejspíš kupovat tak či tak. Ta SB Live! by ti ten poslech určitě brzdila (minimálně Audigy 4), radši tu X-fi, nebo nějakou M-audio (pokud to budeš mít jen na poslech).
Pojdem zrejme do X-Fi Extrem Music
Dobrá volba!určitě budeš spokojen,(sám ji mám ve spojení sennheiser HD555 naprostá spokojenost).
Hopp
Nováček
Nováček

Příspěvek od Hopp »

Streethawk, co sa tej zastretosti tvojich 770-ok tyka, tak ta bola v porovnani s 660 a 990 pro zrejma. Jednoducho zneli najmenej hlasno, a aj pri zvyseni hlasitosti bol zvuk, ci uz vysok, stredov a basov akoby v dialke. Pripadalo mi to tak, ako keby ta impendancia bola u nich najvyssia. Pocuval som ich spolu so 660-kami na recieveri Onkyo, ale 660-ky maju nizsiu impendanciu. 990-ky pro, som spolu s AKG pocuval cez sluchadlovy zosilovac. Pocuvat budem hlavne rockovu resp. art-rockovu hudbu. Myslim, ze co sa kvality tyka, tak otvorene sluchadla zneju predsa len prirodzenejsie nez uzatvorene, ale je mi jasne, ze na polovicku treba brat ohlad :-)
Hopp
Nováček
Nováček

Příspěvek od Hopp »

Mayhem(cz) píše:
Hopp píše: Pojdem zrejme do X-Fi Extrem Music
Dobrá volba!určitě budeš spokojen,(sám ji mám ve spojení sennheiser HD555 naprostá spokojenost).
Dufam, ze zvukovka nesklame, ale HD555 urcite nezoberiem, tie nezneli zle, ale boli prilis basove, mali vysoky tlak na hlavu a keby som mal cez ne pocuvat hudbu povedzme hodinu alebo dve, tak neviem, ci by som to vydrzal, urcite by mi potom dunela hlava :-) Ale zvuk vnima kazdy inak, takze mi je jasne, ze tebe 555-ky sedia.
kurri
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kurri »

Sluchatka BEYERDYNAMIC DT 990 si zaslouzi neco lepsiho nezli X-Fi Extrem Music,jinak jsou to vyhozene penize.Doporucil bych ESI Juli@ a casem poridit sluchatkovy zesilovac,pak teprve uslysis jak poradne hrajou DT 990.Jak pises,ze jsi je slysel na sestave(nenapsal jsi na jake) kde byl napojeny sluchatkovy zesilovac,tak by se mohlo stat,ze koupis DT 990 a napojis je na X-Fi Extrem Music a budes se zvukem velice zklamany.
Cpu:A64 3000+ (Win) AC 64 Ultra TC RAM:2x512MB 400DDR GeIL Value MB:MSI RS480M2-IL VGA:Sapphire Radeon X1600 Pro HDD:WD 160GB 8MB SATA Case:3R System R101 Zdroj:Chill Innovation 400W Monitor:SAMSUNG SyncMaster 997MB Sound:Creative X-Fi Repro: Elac BS 103.2
Hopp
Nováček
Nováček

Příspěvek od Hopp »

kurri píše:
Sluchatka BEYERDYNAMIC DT 990 si zaslouzi neco lepsiho nezli X-Fi Extrem Music,jinak jsou to vyhozene penize.Doporucil bych ESI Juli@ a casem poridit sluchatkovy zesilovac,pak teprve uslysis jak poradne hrajou DT 990.Jak pises,ze jsi je slysel na sestave(nenapsal jsi na jake) kde byl napojeny sluchatkovy zesilovac,tak by se mohlo stat,ze koupis DT 990 a napojis je na X-Fi Extrem Music a budes se zvukem velice zklamany.
Pocuval som ich v hi-fi predajni, takej audiofilskej, kde som si priniesol vlastne CD a prehraval ich na nejakom studiovom CD prehravaci (znacku som zabudol), ktory tvoril samostatny komponent bol cely v kovovej konsrukcii a pokial si dobre spominam, tak stal cca 20 tis. Sk. Inak dik za tip. pozriem tu kartu.
Streethawk
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Zdravim vsetkych nadsencov kvalitneho "soundu", tak som tu zasa a chcem sa s vami podelit o dalsiu super a velmi dolezitu skusenost, skusal som tie sluchadla pripojit na Notebook(Toschiba L20 Satellite).
Mozem povedat, ze hlasitost a kvalita bola pre mna velmi prekvapujuca, bolo to nieco medzi MP3 prehravacom I-River co mam a SB Audigy, ale skor sa to blizilo k tej Audigy, to porovnanie som myslel hlavne s pohladu hlasitosti.
Kvalitativne samozrejme vyhrava Audigy, potom NB Toshiba a potom MP3 Player :wink:
Mrzi ma ze tento poznatok uvadzam az tak neskoro, akosi som sa ktomu nedostal :oops: Viete praca, praca a este raz praca cloveka "trosku" zaneprazdnuje :roll:

Akekolvek otazky ohladom tohto "klenotu" z dielne kvalitneho nemeckeho vyrobcu zvukovej techniky mozte nadalej klast do thoto threadu, rad pomozem, poradim atd. 8-)
Streethawk
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Hopp píše:Streethawk, co sa tej zastretosti tvojich 770-ok tyka, tak ta bola v porovnani s 660 a 990 pro zrejma. Jednoducho zneli najmenej hlasno, a aj pri zvyseni hlasitosti bol zvuk, ci uz vysok, stredov a basov akoby v dialke. Pripadalo mi to tak, ako keby ta impendancia bola u nich najvyssia. Pocuval som ich spolu so 660-kami na recieveri Onkyo, ale 660-ky maju nizsiu impendanciu. 990-ky pro, som spolu s AKG pocuval cez sluchadlovy zosilovac. Pocuvat budem hlavne rockovu resp. art-rockovu hudbu. Myslim, ze co sa kvality tyka, tak otvorene sluchadla zneju predsa len prirodzenejsie nez uzatvorene, ale je mi jasne, ze na polovicku treba brat ohlad :-)
Mozem ti povedat len tolko, ze porovnavat DT 660 z DT 770, je velmi tazke, podla mna neporovnatelne :!:
Nezartuj!Ja viem naozaj co hovorim, oba modely som testoval v HiFi pradajni tak ako na kvalitnom sluchadlovom zosilnovaci tak aj na sluchadlovom vystupe kvalitneho receivera NAD, takze vedel som si urobit obraz, hovoris ze si si tam priniesol svoju hudbu, hmmmm, myslim ze to bola chyba, pretoze najviditelnejsi rozdiel pocut pri JAZZ-e alebo Klasike, ale to je jedno, na druhej strane aspon si si vyskusal presne to co ty najviac pocuvas.
Je to fakt asi individualne, ja si naozaj potrpim na spickovu kvalitu a po kupe tychto sluchadiel musim povedat ze momentalne pre mna niesu a ani tak skoro nebudu existovat lepsie :)
Poviem Ti nieco, mam k MP3 prehravacu spunty Koss The Plug a ked som ich asi po mesiaci dal do usi(medzitym som pocuval iba Beyery)skoro som neveril vlastnym usiam, neskutocny sum, iba basy, ziadne vysky, ziadne stredy a to vobec neprehanam, v tej sekunde som kontroloval ci nahodou nemam zle pripojeny konektor sluchadiel, ale na moje pocudovanie bol jack zasunuty presne tak ako ma byt, neuveritelne aky rozdiel, to je velmi tazke opisovat :wink:
Pocuvam na nich vsetko,Pop, Dance, Klasiku, dokonca ich pouzivam aj pri hrani CS:S na PC, takze v podstate stale a mozem povedat ze su uplne dokonale "teda aspon pre mna"
660-ky boli pre mna absolutne nevyhovujuce, pretoze priestor v nausniku bol primaly, ucho tam bolo tak velmi uzatvorene, strasneeeeee, no a zvuk ma takisto nijako neohuril, jedine co pre mna u nich bolo PLUS to bola ich Impedancia (32 ohm) Ale na moje prekvapenie 250ohm-ove DT770-ky hraju skvele ci uz na receivery alebo na Audigy4 alebo na NB alebo na MP3 prehravaci(len tam uz je to dost skresane co sa hlasitosti tyka)

Takze asi tak, Cafffte
Hopp
Nováček
Nováček

Příspěvek od Hopp »

Streethawk, zaujimave, ze ten notas utiahol tie Tvoje 770-ky, pri 250 Ohmoch. Ja som nakoniec po dlhsom testovani kupil kartu XFi - Xtrem Music a sluchadla Beyerdynamic DT 860, ktore su 32 Ohmove a zatial maximalna spokojnost. Su to skvele sluchadla na rock-pop-jazz.
Streethawk
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Hopp píše:Streethawk, zaujimave, ze ten notas utiahol tie Tvoje 770-ky, pri 250 Ohmoch. Ja som nakoniec po dlhsom testovani kupil kartu XFi - Xtrem Music a sluchadla Beyerdynamic DT 860, ktore su 32 Ohmove a zatial maximalna spokojnost. Su to skvele sluchadla na rock-pop-jazz.
Za tu cenu si mohol mat 880-ky :? Asi ta odradzala ta impedancia, vsak?
Aj mna zpociatku, ale teraz nebanujem ani trochu, je to parada, su lahsie ako modely 440,660,860 skoro o 100g a to je dost a vzhladom na to ze su v podstate este z vyssej rady je to docela zaujimave, potom mna dost odradila aj kvalita prevedenia sluchadiel, mal som v ruke 440-ky aj 660-ky a nic moc, ten plast sa mi moc nepozdaval, ja viem ze aj 770-ky su plast ale tam uz je to trosku ina kava :wink:
Vies predtym ako som ich kupil som kecal velmi vela o sluchadlach na jednom nemeckom HiFi fore a rozhodne mi neodporucali tu nizsiu radu :roll:
Nic v zlom, urcite mozes byt spokojny, ale mne tie 660 ani 440 nijako nerezali, ci uz zvukovo alebo designovo :wink:
Inak na stranke vyrobcu je moznost poskladat si sluchadla vlastne"MANUFACTUR" a tam su na vyber zatial tieto modely 770,880,990, hovorim zatila pretoze maju v umysle rozsirit tuto ponuku este aj o nizsiu radu a to 440,660,860.
http://www.beyerdynamic.com/cms/MANUFAC ... .html?&L=1
Mozes si tam dokonca zvolit aku maju mat impedanciu a to v nasledovnych hodnotach 32,250,600ohm, celkom fajn ze?A to nehovorim o moznostiach farebneho prevedenia, vyrytia vlastneho textu do kovovej casti sluchadiel, dalej druh kablu, ci chces toceny alebo rovny, druh nausnikov ci kozenny, kozenkovy alebo velurovy, Proste parada.
Len to vychadza trosku drahsie tak som sa nato vykaslal, uvazoval som o tom hlavne kvoli tej impedancii, ale to uz teraz nema vyznam, je to super aj na 250ohmoch :) Inak tie moje z jedinou upravou tej impedancie na 32ohm by tam vysli okolo 9000 Skk, ja som ich kupil za 7390Skk, mozno sa to zda pri tej sume maly rozdiel, ale ja som chcel povodne sluchadla tak do 4-5litrov, takz tych 7400 bolo uz velmi vela, zatial sa majte vsetci

Street

PS: Na tom Notebooku som bol docela prekvapeny aj ja, ale hra to naozaj bezchybne, perfekt.
Hopp
Nováček
Nováček

Příspěvek od Hopp »

Streethawk, presne ako pises ta impedancia bola rozhodujuca (bolo mi tu odporucane nekupovat DT 990 Pro, pre ktore som bol povodne rozhodnuty, lebo cez XF-i by som z nich vraj mohol byt sklamany, pretoze ja som ich pocul cez sluchatkovy zosilovac a Xtrem Music by ich tak urcite nevybudila) dizajn je vcelku ok, ale s tou vahou mas pravdu, tu som siel do poriadnehodneho kompromisu. Ked si ich vsak spravne nasadis, tak je to pohoda, nausniky su velke a makke a rozhodujuci bol aj tak zvuk, ktory je naozaj excelentny. Skusal som vsetky modely Premiovej rady, najlepsie mi zneli otvorene a tak nakoniec volba bola jasna. DT 860 mozem pri nizkom odpore v pohode pocuvat aj na mikrosysteme a MP3 prehravaci, ale samozrejme na 99% ich pocuvam cez zvukovku. Hudba je v nich skvela a filmy vdaka priestorovemu efektu tejto karty rovnako. MP3 v nedostatocnej kvalite vsak tieto sluchadla odhalia nekompromisne.
Streethawk
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Hopp píše:Streethawk, presne ako pises ta impedancia bola rozhodujuca (bolo mi tu odporucane nekupovat DT 990 Pro, pre ktore som bol povodne rozhodnuty, lebo cez XF-i by som z nich vraj mohol byt sklamany, pretoze ja som ich pocul cez sluchatkovy zosilovac a Xtrem Music by ich tak urcite nevybudila) dizajn je vcelku ok, ale s tou vahou mas pravdu, tu som siel do poriadnehodneho kompromisu. Ked si ich vsak spravne nasadis, tak je to pohoda, nausniky su velke a makke a rozhodujuci bol aj tak zvuk, ktory je naozaj excelentny. Skusal som vsetky modely Premiovej rady, najlepsie mi zneli otvorene a tak nakoniec volba bola jasna. DT 860 mozem pri nizkom odpore v pohode pocuvat aj na mikrosysteme a MP3 prehravaci, ale samozrejme na 99% ich pocuvam cez zvukovku. Hudba je v nich skvela a filmy vdaka priestorovemu efektu tejto karty rovnako. MP3 v nedostatocnej kvalite vsak tieto sluchadla odhalia nekompromisne.
Garantujem ti ze na tej zvukovke co mas by si tie 990-ky vybudil v pohode a bol by si spokojny, ale clovek sa boji podstupit to riziko kvoli sklamaniu co by mohlo prist, ja som to riskol a nelutujem, som nadmieru spokojny, samozrejme
ich pocuvam vacsinou zo sluchadloveho vystupu receivera Onkyo TX-SR600,tam je to najlepsie co sa vybudenia tyka, ale je to super aj z Audigy 4 a z Notebooku(Tu uz je citit limit zvukovky v NB), ale inak super, skoda ze si neriskol, bol by si prekvapeny rovnako ako ja a to mas este lepsiu zvukovku ako ja :wink:
Hopp
Nováček
Nováček

Příspěvek od Hopp »

Este k tej moznosti vlastnej tvorby sluchadiel a cene. Personalizovane sluchadla je paradna sluzba, cele som to prezrel, zatial ju vsak nevyuzijem :-) Sluchadla som kupil za 6500,-, myslim, ze je to bola dobra cena :-)
preco
Nováček
Nováček

Příspěvek od preco »

Maxtor píše:..prosimte hlavne se vyhni Kossum.. v tyhle cenovce jsou to vyhozeny penize..
..jednoznacne doporucuju..
Sennheiser HD 555
..s tim, ze pokud by ses chtel placnout pres kapsu, tak tohle is da best..
Bexerdynamic DT 990
DT 880 su linearnejsie. Viac sa oplatia.
preco
Nováček
Nováček

Příspěvek od preco »

preco píše:
Maxtor píše:..prosimte hlavne se vyhni Kossum.. v tyhle cenovce jsou to vyhozeny penize..
..jednoznacne doporucuju..
Sennheiser HD 555
..s tim, ze pokud by ses chtel placnout pres kapsu, tak tohle is da best..
Bexerdynamic DT 990
DT 880 su linearnejsie. Viac sa oplatia.
DT 990 proste zneju muzikalnejsie - viac vysok aj basov jednoducho.
DT 880 prezentuju vernejsie. Asi sa ti inak oplati kupit aj zosilovac na tie sluchadla.
Ked kupis nastroj s 300 Ohm impedanciou tak bezny receiver - aj nejaky ten Denon - ti nezahra to co krabica specialne pre sluchadla.
preco
Nováček
Nováček

DT880

Příspěvek od preco »

Rozhodne skus DT880. Zneju autentickejsie.
Inak nezabudni si vsetky vypocut.

Btw DT770 su hrozne basove.
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“