Diskuse o RTS, tipy co si zahrát
Moderátor: Baneshee
- Dex_Holland
- Mírně pokročilý

-
- MichiGen
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Nedavno som hral WorldShift, viz. Dojmy z bety
Je to open beta a preto kazdy fanusik RTS co ma aspon trochu obstojne pripojenie (klient ma 950MB) by nemal vahat.
Je to open beta a preto kazdy fanusik RTS co ma aspon trochu obstojne pripojenie (klient ma 950MB) by nemal vahat.
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
- gotti
- Začátečník

-
- V
- Začátečník

-
Existuje Strategie pro více jak 8 hráčů?
Sháním nějakou slušnou strategii ve stylu CaC Generals nebo Supreme Commander...
Ale aby podporovala hru pro více jak 8 hráčů !!!
Nejlépe alespoň 12 nebo 16.
Existuje vůbec něco takového? Já nenašel vůbec žádnou
Nebo nějaký způsob "hacknutí", který by v například výše jmenovaných hrách umožnil hrát více lidem... apod.
U akčních her je to normální, ale u strategií je to katastrofální omezení
Prosím poraďte...
Ale aby podporovala hru pro více jak 8 hráčů !!!
Nejlépe alespoň 12 nebo 16.
Existuje vůbec něco takového? Já nenašel vůbec žádnou
Nebo nějaký způsob "hacknutí", který by v například výše jmenovaných hrách umožnil hrát více lidem... apod.
U akčních her je to normální, ale u strategií je to katastrofální omezení
Prosím poraďte...
- kajlik
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Existuje Strategie pro více jak 8 hráčů?
Starej dobrej Warcraft3 je pro max. 12 hráčů. Navíc ho teď i s datadiskem pořídíš do 500,-.
A wiseguy once said: "Arguing on the internet is like running in the Special Olympics .. even if you win, you are still RETARDED!!!"
- Lavak
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
World in Conflict odporuje 16 hracov
- yuri.cs
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
vetsina her na Spring enginu http://spring.clan-sy.com
It will be amazing in case after 10GHz we will see 20GHz, 30GHz and so on, just like we witnessed the thorny way from 10MHz to 33MHz in the eighties. -xbitlabs.com
- Erathian13
- Začátečník

Pro 12 hráčů je staré,dobré...nejlepší Age of Mythology 
- V
- Začátečník

-
Erathaian13 - Age of Mytology není zrovna to pravé ořechové... mě jde spíše o ty tanky, letadla, výbuchy 
Totéž pro Kajlika - příšery a magie (hrál jsem WC2 - to bylo moje mládí
) mě už neberou... jde mi o techniku 
Yuri.cs - je tam seznam her, které se tam dají hrát on-line, ale nějak jsem nenašel jedinou, která by se někde dala sosnout CELÁ a hrát klasicky po LAN
ne po internetu...
Je tam spousta variací Total Annihilationu, který by byl super pro víc hráčů, ale prostě nevím, kde to sehnat...
Lavak - díky moc. Tuhle hru už stahuju a uvidí se
V recenzích je psáno, že to jde pro více hráčů hrát jen přes speciální multiplayer server, tak snad to jde i na LAN? - kdyžtak prosím napiš, jestli máš s tímhle zkušenosti...
Totéž pro Kajlika - příšery a magie (hrál jsem WC2 - to bylo moje mládí
Yuri.cs - je tam seznam her, které se tam dají hrát on-line, ale nějak jsem nenašel jedinou, která by se někde dala sosnout CELÁ a hrát klasicky po LAN
Je tam spousta variací Total Annihilationu, který by byl super pro víc hráčů, ale prostě nevím, kde to sehnat...
Lavak - díky moc. Tuhle hru už stahuju a uvidí se
V recenzích je psáno, že to jde pro více hráčů hrát jen přes speciální multiplayer server, tak snad to jde i na LAN? - kdyžtak prosím napiš, jestli máš s tímhle zkušenosti...
- yuri.cs
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
pro hrani Spring her po LANu staci stahnout LAN-server viz. http://spring.clan-sy.com/dl/tasserver_readme.txt
jednotlive mody se daji sehnat pomoci samotneho instalatoru, nebo na prislusnem webu.
vse vysvetleno zde: http://spring.clan-sy.com/wiki/Download
jednotlive mody se daji sehnat pomoci samotneho instalatoru, nebo na prislusnem webu.
vse vysvetleno zde: http://spring.clan-sy.com/wiki/Download
It will be amazing in case after 10GHz we will see 20GHz, 30GHz and so on, just like we witnessed the thorny way from 10MHz to 33MHz in the eighties. -xbitlabs.com
- V
- Začátečník

-
yuri.cs - nejsem zase tak dobrej, abych přesně pochopil, o co tam jde...
Největší položka ke stažení má 14 MB, což oproti standardní verzi hry, která má mít tak 5 GB je dost málo
Já chci hru na HDD a né po netu.
Když jsem zkusil toho 14 MB klienta, našlo mi to asi 1700 nějakých map a modů, ale nějak jsem nepochopil, kde je ta full hra ?
Lavak - otestováno.
Hra je skvělá, a na LAN jde pro 16 v pohodě.
Jen to není to, co jsem si představoval.
Já sháním "budovatelskou" strategii - styl CaC nebo SC. Tohle je neustálý nakupování jen pár jednotek, navíc hodně o podpoře ostatních (já např. jsem tanky, ale nemůžu mít letadla...).
Tohle mi připomíná - pro mě trapný - WoW, prostě jen nakupování...
Určitě tohle zahrajeme taky
ale hledám klasické stavění opevněných základen a velkých armád 
Největší položka ke stažení má 14 MB, což oproti standardní verzi hry, která má mít tak 5 GB je dost málo
Já chci hru na HDD a né po netu.
Když jsem zkusil toho 14 MB klienta, našlo mi to asi 1700 nějakých map a modů, ale nějak jsem nepochopil, kde je ta full hra ?
Lavak - otestováno.
Hra je skvělá, a na LAN jde pro 16 v pohodě.
Jen to není to, co jsem si představoval.
Já sháním "budovatelskou" strategii - styl CaC nebo SC. Tohle je neustálý nakupování jen pár jednotek, navíc hodně o podpoře ostatních (já např. jsem tanky, ale nemůžu mít letadla...).
Tohle mi připomíná - pro mě trapný - WoW, prostě jen nakupování...
Určitě tohle zahrajeme taky
- filletzz
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Srovnávat WoW a World in Conflict, tedy žánrově dvě úplně odlišné hry.. ? Tady je zas veselo .)
MacBook Air 13" Mid 2013 + iPhone 4s
- yuri.cs
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
full hra ? existuje Spring engine = onech par mega + dalsi texture packy, pod nim bezi mody="hry" povetsinou klony Total Annihilation...nejpovedenejsi je asi Ballanced Annihilation /10MB/
tohle skutecne neni projekt ktera sezere 5GB... ani grafika tim netrpi viz. Demo BA
tohle skutecne neni projekt ktera sezere 5GB... ani grafika tim netrpi viz. Demo BA
- V
- Začátečník

-
No, video vypadá super, ale že by tohle mělo pár mega?
I původní TA byl - po ořezání kampaní na asi 300 MB...
Nějaký návod, jak vůbec pracovat s tím klientem, stáhnout něco a rozjet asi v CZ není co?
I původní TA byl - po ořezání kampaní na asi 300 MB...
Nějaký návod, jak vůbec pracovat s tím klientem, stáhnout něco a rozjet asi v CZ není co?
- Moon.Rider
- Nováček

-
Re: Diskuse o RTS, tipy co si zahrát
Ahoj, jsem tu nový
Brouzdal sme internetem a narazil na tuto diskuzi.
Nemate nekdo napad pro me? Mam chut na neco jako blitzkrieg nebo sudden strike.ale z moderní doby...znate to sestřelování raket..hlídání každého vojáčka.
Videl jsem podobnou hru..kde je v logu takovej exoskeleton brnení..a byla to tahovka kde mate 4-5 pandulaku....
Velmi me bavilo JTF(join task force) nebo tak nejak..akorad me zklamal multiplayer..ktery byl na urovni 95let
Nesnášim fantasy a stredovek - trhj je přesycenej protože to tma pořad cpou japonci a uz mi to leze na nervy
A nechci durhou svetovou valku..pac te uz je taky dost...
OWar naem udelal dojem...mam originalku s CS dabingem
Kdyztak neco na co se da sehnat jednoduše torrent...
Napistem i cokoli..a treba si s vama zahraju
Tkazatim
Brouzdal sme internetem a narazil na tuto diskuzi.
Nemate nekdo napad pro me? Mam chut na neco jako blitzkrieg nebo sudden strike.ale z moderní doby...znate to sestřelování raket..hlídání každého vojáčka.
Videl jsem podobnou hru..kde je v logu takovej exoskeleton brnení..a byla to tahovka kde mate 4-5 pandulaku....
Velmi me bavilo JTF(join task force) nebo tak nejak..akorad me zklamal multiplayer..ktery byl na urovni 95let
Nesnášim fantasy a stredovek - trhj je přesycenej protože to tma pořad cpou japonci a uz mi to leze na nervy
A nechci durhou svetovou valku..pac te uz je taky dost...
OWar naem udelal dojem...mam originalku s CS dabingem
Kdyztak neco na co se da sehnat jednoduše torrent...
Napistem i cokoli..a treba si s vama zahraju
Tkazatim
- phz^
- Žlutá karta Bazar

-
- Kontaktovat uživatele:
a co třeba Empire Earth 1-3 myslim ze tam jde dost hráčů.-... 
- kotas
- Středně pokročilý

Já doporučuji Command & Conquer 3 Kane's Wrath - Perfektní hra, jak Single tak Multi
Dost jsem si ji užíval, oproti slabému Command & Conquer 3 je to dost návykové a hratelné jak sviňa!
Dost jsem si ji užíval, oproti slabému Command & Conquer 3 je to dost návykové a hratelné jak sviňa!
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
- alienhan
- Začátečník

SWINE alternativa?
Zdravím,
moc se mi líbí hra Swine a tak by mě zajímalo, jestli existuje něco podobného?
Něco v podobném ujetém stylu?
moc se mi líbí hra Swine a tak by mě zajímalo, jestli existuje něco podobného?
Něco v podobném ujetém stylu?
- riXo
- Začátečník

Re: SWINE alternativa?
Jejda, to boli tie prasata proti zajacom nie? 
Shit-Form-Factor - Ryzen 9800X3D + NH-D15, X870E Aorus Elite, 64GB, MSI 3080Ti, 4TB NVMe, 4TB SSD, Corsair SF750, MSI 321URX + EIZO EV2750 + LG C1 55, Onkyo A-9010, Quadral SM120 II
SFF1 - Intel i7 8700k, MSI GTX970, NR200P SFF2 - Ryzen 5900X, MSI RTX2080, Dan A4 SFX v4.1
/nex
SFF1 - Intel i7 8700k, MSI GTX970, NR200P SFF2 - Ryzen 5900X, MSI RTX2080, Dan A4 SFX v4.1
/nex