To Mrtvola:
Je to jednoduché. Odmasti dobře chladič a heatspreeder, doprostředka chladiče i IHS kápni malou kapku toho sajrajtu, natáhni na ruku gumovou rukavici a prstem pořádně rozetři do tenounké vrstvičky. Pokud máš dobře odmastěno, pasta se jakoby vpíjí do podkladu. Pokud špatně, pasta jakoby po povrchu klouže a nesnaží se s ním spojit. Pak jen vlož procesor do patice, přilož lehce chladič (nehýbej s ním ale po ploše heatspreederu) a sponou/sponama dotáhni.
Pro nejlepší efekt doporučuju před aplikací pasty vylapovat IHS a chladič (návod najdeš tady na foru), mít perfektně odmaštěné obě dosedací plochy a dát jen tenkou vrstvu pasty (na obě plochy). Jak po utažení chladiče pasta vytéká, tak je jí tam zbytečně moc, naštěstí ale jde dobře odsát zpět do té stříkačky, ve které se dodává. Já jsem na tři počítače vypotřeboval cca 1/3 té stříkačky.
Nakonec jedno upozornění: tahle pasta je vodivá, takže bacha při aplikaci na čipy bez heatspreederu
//edit: opomenul jsem napsat, že pasta korozivně reaguje s hliníkem, takže nepoužívat na hliníkově chadiče!