Paul píše:tyvoe za 5 dolarů to koupim znova přestože už mám krabici co mě stála 600. Boží hra.
Som trochu dezorientovany - ak mas krabicu, preco to chces kupovat este raz? Ja mam myslim zakladnu verziu hry, registrovanu, s updatom, 7 doplnkovych dobrodruzstiev - je tam este nieco navyse?
BRKO: Schvalne, co by si chcel od takychto subojov? Nejaky realny boj, kde budes robit krytie, vypady, piruety? V realtime?
Zase nemusis posekat vsetko, co uvidis, tak, ako travnik

Pokial islo o boje, ja som casto viac kuzlil, nez sermoval - to bola skor dorazacka.
Ale pokial sa ti to zda byt moc sekave, stiahni si k tomu FCR (Full Combat Rebalance) mod. Tam, pokial sa ti niekto dostane za chrbat alebo do boku, tak ta proste zabije. Takze budes musiet behat, aby ta nepriatelia neobklucili. A to hodne behat.
A character menu? Hmm, co ja viem - proste normalny strom. Vsak chnapni po manuale, tam je to v obycajnej tabulke.
A skill a stats? Nie som nejaky extra hrac s desiatkami odochranych RPG/Adventure-like hier, tak neviem, ale zatial som nevidel hru, ktora by namiesto marketingovych kecov mala nejaky naozaj jasny popis, co ktory upgrade urobi. Je jedno, ci je to z poslednej doby Mass-Effect seria, Fallout, ci nieco ine; stale sa z roznych for a navodov dozvedam, ze to funguje inak, nez ocakavam z popisov.
Vzorce, ktorymi nasledne hra pocita ti nik nenapise.