takhle se to taky da rict, ale jen sobe rovnymu...axloth píše:...
ATi Radeon HD3850/3870 (RV670) - problemy a jejich reseni
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- slaava
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: mám takový problém
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
- esfilip
- Začátečník

-
skusit se má všechno. ale windows o ní vý to znamená že jde stačí jen flesnout.axloth píše:jezis ty ses blbej...esfilip píše:Mám hd3870 a chtěl sem zkusit tam dát jiný bios jiný (hd4850) karty a tet nejde karta akorat topí ale nejde flesnout už zpátky a já nevím jak. Pokazdý to napíše že tam není adapter poraťte pls
- durod
- Středně pokročilý

Re: no
reklamaci ti uznaji ve smylsu, ze opravu si zaplatis, az to vubec bude mozne. Prosim te, to ti kdo poradil flashovat jinym BIOSEM?esfilip píše:no jj dal ale pci kartu mam a pravě ze to napiše že to nenajde kartu v pcie16x .... a co mislite uznaj reklamaci dit je to jen soft?!?
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
- Antonín Chromý
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No to teda promiň, ale axloth to ohodnotil naprosto přesně. Tady totiž není co radit, poradit se měl, než takovouhle krávovinu udělal. Co mu teď kdo může poradit?slaava píše:takhle se to taky da rict, ale jen sobe rovnymu...tak udelal blbost no, tak mu hned nadavej. hrdino
Pokud flashovací soft nevidí kartu a windows vidí neznámé zařízení, tak si myslím, že na téhle kartě už nikdo nic nepřeflashuje. A o tom, že jde bych si dovolil pochybovat.
Jedinou reálnou nadějí je podle mě reklamace s tím, že karta prostě jednoho dne nenaběhla.
Každopádně by flashování mělo být povoleno jenom lidem, kteří alespoň trochu ovládají pravopis, protože tohle je dost krize:
skusit se má všechno. ale windows o ní vý to znamená že jde stačí jen flesnout.
- slaava
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Antonín Chromý: Pan je bezchybny, prominte pane, vickrat to neudelam...
obcas neni spatny se nad vecma, ktere napisete zamyslet. uz vidim, jak vsichni, co tu kerujou, v zivote neudelali nejakou blbost. to, ze mu nejste schopni poradit a hned jen nadavat, svedci o vasi inteligenci. ano, mohl jsem rict, ty jsi debil a neporadit, ale co bych z toho mel? tohle je snad forum a primo sekce ATi Radeon HD3850/3870 (RV670) - problemy a jejich reseni, takze odpoved typu jsi debil neni podle mne resenim.
obcas neni spatny se nad vecma, ktere napisete zamyslet. uz vidim, jak vsichni, co tu kerujou, v zivote neudelali nejakou blbost. to, ze mu nejste schopni poradit a hned jen nadavat, svedci o vasi inteligenci. ano, mohl jsem rict, ty jsi debil a neporadit, ale co bych z toho mel? tohle je snad forum a primo sekce ATi Radeon HD3850/3870 (RV670) - problemy a jejich reseni, takze odpoved typu jsi debil neni podle mne resenim.
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
- spajdr
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Přes co si to flashoval přesně?esfilip píše:skusit se má všechno. ale windows o ní vý to znamená že jde stačí jen flesnout.axloth píše:jezis ty ses blbej...
- Antonín Chromý
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ne, to v žádném případě netvrdím. Nejsem bezchybný, ale všechno má svoje meze. A pokud někdo udělá takovou kravinu a ještě to sem napíše, tak co asi může čekat za komentáře? Nechápu tu tvoji ochranitelskou ruku.slaava píše:Antonín Chromý: Pan je bezchybny, prominte pane, vickrat to neudelam...
Ano, není od věci se nad tím co píšu zamyslet. A taky je rozhodně nutné se zamyslet nad tím co dělám. Protože, když se to nestane, tak to končí takhle.
A co se týče správnosti threadu, dalo by se pochybovat, jestli tento dotaz už nepatří do ATi Radeon HD4850 - problemy a jejich reseni Případně ho založit, pokud ještě není
PS: Jenom upozorňuji, že já jsem mu řešení navrhnul
- faugusztin
- Začátečník

-
Tento pripad patri skor do Znicene graficke karty - problemy a jejich reseni. Ta karta je proste uz v kremikovom nebi. Jej aktualny stav zodpoveda klinickej smrti - este zije (rozumej suciastky funguju), ale dusa je uz prec (rozumej nedostanes tam ziany iny BIOS karty a tento BIOS s tou kartou pracovat nevie)slaava píše:tohle je snad forum a primo sekce ATi Radeon HD3850/3870 (RV670) - problemy a jejich reseni, takze odpoved typu jsi debil neni podle mne resenim.
Aktualne pokusy o flash zodpovedaju asi tomu, ako keby si vojnovemu veteranovi, ktory prisiel o obe ruky aj nohy dal kopat jamu. Karta elektronicky funguje, ale BIOS nevie pracovat s kartou, pretoze nic nie je tam kde to ocakava - software nezodpoveda hardware.
- spajdr
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- esfilip
- Začátečník

-
bože.....
flesoval jsem to přes atiflash 3.59 a proběhlo to v pohodě ale po restaru nic... mymochodem program GPU-Z vidí tu kartu takže ona opravdu funguje dokonce reguluje ventilátor. a cossfire musky se zahřívaj. jinak tet skousim s kamaradem to flesovat pres winflash a nic. kolik by mohla stát oprava nebo do kolika?
- zombux
- Odborník PCT

Re: bože.....
imho víc než nová kartaesfilip píše:kolik by mohla stát oprava nebo do kolika?
ignorelist: kremrole a dezoláti
- spajdr
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
dej si atiflash /? a podívej se na parametry, někde tam bude něco s force, třeba se ti to podaří přinutit reflashnout.esfilip píše:flesoval jsem to přes atiflash 3.59 a proběhlo to v pohodě ale po restaru nic... mymochodem program GPU-Z vidí tu kartu takže ona opravdu funguje dokonce reguluje ventilátor. a cossfire musky se zahřívaj. jinak tet skousim s kamaradem to flesovat pres winflash a nic. kolik by mohla stát oprava nebo do kolika?
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Co takhle se ze vseho nejdřív podívat do FAQ...máš tam o tom celou stránku http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?t=69037esfilip píše:flesoval jsem to přes atiflash 3.59 a proběhlo to v pohodě ale po restaru nic... mymochodem program GPU-Z vidí tu kartu takže ona opravdu funguje dokonce reguluje ventilátor. a cossfire musky se zahřívaj. jinak tet skousim s kamaradem to flesovat pres winflash a nic. kolik by mohla stát oprava nebo do kolika?
Atiflash jsi doufam spouštěl v DOSu... a ne přes konzoli ve widlich...
//edit: ještě to zkus s těmito parametry: "atiflash -f -p 0 xxxxx.bin"
- froxic
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Pokud mas zaruku tak to dej na reklamaci. Ja jsem tak oddelal G6600 kdyz jsem do ni daval bios z 6600GT, nejak to holka nepobrala, nicmene jsem to poslal na reklamaci s tim ze proste z niceho nic odesla a kupodivu mi do mesice prisel novy kus s omluvou ze to tak dlouho trvalozombux píše:imho víc než nová kartaesfilip píše:kolik by mohla stát oprava nebo do kolika?
FACEBOOK fanpage | HWBOT profil | YouTube kanál | Napsané recenze a novinky na PCT | Official Czech and Slovak Republic overclocking FB Trust Me, I'm an "overclocker" =)
- esfilip
- Začátečník

-
jj v dosuKrteq píše:Co takhle se ze vseho nejdřív podívat do FAQ...máš tam o tom celou stránku http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?t=69037esfilip píše:flesoval jsem to přes atiflash 3.59 a proběhlo to v pohodě ale po restaru nic... mymochodem program GPU-Z vidí tu kartu takže ona opravdu funguje dokonce reguluje ventilátor. a cossfire musky se zahřívaj. jinak tet skousim s kamaradem to flesovat pres winflash a nic. kolik by mohla stát oprava nebo do kolika?
Atiflash jsi doufam spouštěl v DOSu... a ne přes konzoli ve widlich...
//edit: ještě to zkus s těmito parametry: "atiflash -f -p 0 xxxxx.bin"
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Tak to zkus ještě jednou s těmito parametry "atiflash -f -p 0 xxxxx.bin"...esfilip píše:jj v dosu
- Krteq
- Středně pokročilý

-
- esfilip
- Začátečník

-
ok du to skusit
dík