-=World of Warcraft=-

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

hmm me to nejdeo doposavad a uz jsem na to rezignoval :) platim to pres kamose, pac s Blizzardem se jednat proste neda :)

Jinak vcera zatim nas best attemp na Gruula ---> 14% HP a pak wip :( ale skoro uz lezel. Tak jsme zasly Mana Tombs heroic a musim rict, ze fakt peklo :) mam takovej pocit, ze tezsi heroic jsem jeste nesel, bossove jsou fakt peklo....no do 4 do rana bylo o zabavu postarano :)
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
ByzaX
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

PvP

Příspěvek od ByzaX »

Serus,

poctivo si citam oficialne forum a okrem strasnej srandy som si uhnal aj velkeho CHROBAKA do hlavy. Aky je najlepsi class na PvP v zmysle zabij co mozes?

OK, je jasne, ze kazdemu vyhovuje nieco ine. Ide skor o skusenosti ake mate, takze sem s kazdym nazorom :-D
Intel E6300 (@415x7, 1.4V, AC Freezer 7Pro), Gigabyte 965P-DS3 F10, 2x1GB Kingston HyperX 750MHz 4-4-4-12, MSI NX8800 GTX 575/900@600/950, SB Audigy 4, 250GB SATAII WD, DVD-RW Asus 1608P2, Enermax Liberty 620W, Samsung 206BW
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hypnotic666 »

PzKpfw VI Tiger píše:Mi taky pokaždé řekli něco jinýho. Trvalo mi to skoro 14 dní, než sem to vyzkoumal. :evil:
tak jsem to nakonec vyřešil jen přes telefon.. včera večer jsem jim tam ještě volal a řekli mi, že dneska dopoledne to půjde a taky že jo, takže jsem spokojený, ale i přesto už se nikdy nechci dostat k tomu týpkovi, co mi říkal, že to normálně půjde a nic není třeba zapínat....
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

Podle me asi lock. Je opravdu zabava potkat v BG locka s 15k hp :) ale ono se da celkem masakrovat asi za vsechny classy krom healeru. Treba kamarad rikal, ze ted chodej arenu lock+mage a naprosto si neskrtaj proti 2x feral druid :) Ale jako vylozene masakrator vseho asi neexistuje a jestli jo tak je to podle me nejakej vyepixovanej lock :twisted:

EDIT > prave jsem dodelal Tailoring na 350 a cena byla cca 400-450g coz je podle me slusny :)
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
Vodnik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vodnik »

2Skeeter: tak si připrav dalších tak 1000 na posledních 25 bodů. Možná víc, co si tak vzpomínám a to mě dotovala trochu guilda materiálem

Na PvP má každej class nějakou slabinu proti jinému, naštěstí, jinak by bylo celé WoW plné overpowered lamiček :-)
vss Vodnik DrC+ (kp)
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Skeeter píše:.
EDIT > prave jsem dodelal Tailoring na 350 a cena byla cca 400-450g coz je podle me slusny :)
No vidis, tak to jsem hadal jeste moc pretim :-D

Dobra kombinace na arenu je podle me i warlock + roug.
Nebo treba palladin a warrior.

Mam ted Warlocka na 30levelu a dostal jsem za otravne questy dalsiho peta.
Je k necemu to prerostly prase? :-D Pry ma umet prerusovat casterum kouzla.

Jinak zatim jedu ciste affi, a damage nic moc. Coz se da cekat :-D

takto to ted mam:

http://www.wow-europe.com/en/info/basic ... 0000000000

Je to ale asi nesmysl s timto lvllit ne?

Vzhledem k tomu ze Siphon life je spise na tomto levelu pro srandu.

Napadlo me to zmenit takto:

http://www.wow-europe.com/en/info/basic ... 0010000000

a nebo takto:
http://www.wow-europe.com/en/info/basic ... 0000000000
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

Tak já postupuju jak to jen jde :) Zatím lvl 31 a teď každej den poskočim o jeden lvl...100% feral druid...zajímavý je, jak v PvP hodně záleží na tom, kdo sedí u druhýho kompu...někdy potkám někoho o dva, tři lvl vyšší a dám ho a někdy tu samou class o dva lvl nižší nedám :) i když svojí roli hraje taky náhoda (jak jdou crity atd.)... jinak jsem včera poprvé zkoušel battle grounds - Arathi Basina a Warsong clutch (tušim, že se takhle jmenujou) a byla to paráda, ačkoliv jsem byl nejnižší lvl ve hře, tak jsem se parádně bavil...nikdy by mě nenapadlo, že si v mmorpg zahraju Capture the flag :-D
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Hlavne u WSG maji druidove vyhodu....vezme vlajku a venku nahodi travel form a "utika".

Jinak kdyz jsem byl asi na 45 levelu poprve v AB, tak jsem fakt nestihal.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

Rajce > ted je pro tebe ta nejnevhodnejsi doba na BG :) Ty se vyplati chodit predevsim na 19,29,39 atp....
btw: dneska jsem videl twinka rogunu na 19lvl s 1200Hp :)
LOVIT
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LOVIT »

2 butch DESTRO neee, chces bejt jako mag a chlastat po kazdym packu? urco demonology je nej na level, s affi se to da taky ale musi byt spell dmg, na tom 50 lvl uz muzes mit i pres 100 bez enchantu a to pak je videt rozdil a s affi ty zivoty mizi :)
velmi se mi libi nadseni rajcete, taky bych ho chtel mit ono po 30k honor killu uz to omrzi :) a clovek to hraje ze zvyku. Aspon pro me je nejoblibnejsi AVcko
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

Skeeter píše:Rajce > ted je pro tebe ta nejnevhodnejsi doba na BG :) Ty se vyplati chodit predevsim na 19,29,39 atp....
btw: dneska jsem videl twinka rogunu na 19lvl s 1200Hp :)
Jj...to jsem pochopil hned, když jsem viděl, že jsou tam všichni lvl38, nebo 39 :) ... ale stejně jsem se bavil...prostě tam pobíhám v kočce a když vidim dva, jak se rubou, tak tam běžim a pomůžu spoluhráči toho druhýho dorazit :)

A jak říkal Butch, tak ve WSG chodim pro vlajky a dost často se mi povede jí vzít a odnést k nám...proplížím se do jejich základny s Prowl v kočce, ukradnu vlajku a pak běh ven, kde je okamžitě travel form a úprk k nám a celkem se mi to daří :-D , nebo healuju, když někdo od nás běží s vlajkou a vysí na něm pár horďáků...takže si tam vůbec nepřipadám, jako zbytečnej, i když jsem o 8-9 lvl níž, než ostatní :)

Jinak včera jsem se konečně dostal na lvl 32, tudíž k Ferocious bite a Ravage :) a hned jsem to šel vyzkoušet do Stonetalon mountains...a s Ravage jsem dal hned prvnímu trollovi, kterýho jsem potkal, crit za 550 :D ...celkem jsem čuměl, když na mě to číslo vyskočilo...byl to teda lvl 26, takže to bylo ode mě bylo dost sprostý - nestihnul se ani otočit :oops:
Vodnik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vodnik »

LOVIT píše:2 butch DESTRO neee, chces bejt jako mag a chlastat po kazdym packu? urco demonology je nej na level, s affi se to da taky ale musi byt spell dmg, na tom 50 lvl uz muzes mit i pres 100 bez enchantu a to pak je videt rozdil a s affi ty zivoty mizi :)
Já teď asi 4 týdny experimentoval s různými destro/affli buildy a nakonec se pokorně vrátil ke klasickému 40/0/21. Na PvE je to prostě ideální, dělat ze sebe mága nemám v úmyslu, ano mám o trochu nižší dmg, jenže na rozdíl od mágů jsem na konci bosse zpravidla stále naživu :-)

Vrcholná ukázka affli výhod byl před týdnem Malcheezar v podání mého herního kolegy - raid mrtvý, princ na 2% a jediný na živu lock, který přes dotky, Siphon Life a Drain Life spam toho pacholka statečně udolal
vss Vodnik DrC+ (kp)
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Vodnik píše:...Já teď asi 4 týdny experimentoval s různými destro/affli buildy a nakonec se pokorně vrátil ke klasickému 40/0/21...l
Muzes prosim ukazat presne tvuj build? Treba pod 21 destru si ja predstavuji
http://www.wowhead.com/?talent=IE0bbofZbxhzIiz0tst
Ale affi 40 bodiku bych nevedel jak presne dat...zatim nemam na to level, ale jen pro predstavu.
Vodnik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vodnik »

Butch píše: Muzes prosim ukazat presne tvuj build? Treba pod 21 destru si ja predstavuji
http://www.wowhead.com/?talent=IE0bbofZbxhzIiz0tst
Ale affi 40 bodiku bych nevedel jak presne dat...zatim nemam na to level, ale jen pro predstavu.
Teď to mám takhle
vss Vodnik DrC+ (kp)
ByzaX
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ByzaX »

S akym buildom chodis areny/bgcka?
Intel E6300 (@415x7, 1.4V, AC Freezer 7Pro), Gigabyte 965P-DS3 F10, 2x1GB Kingston HyperX 750MHz 4-4-4-12, MSI NX8800 GTX 575/900@600/950, SB Audigy 4, 250GB SATAII WD, DVD-RW Asus 1608P2, Enermax Liberty 620W, Samsung 206BW
Vodnik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vodnik »

S tím samým, resp. nechodím je :-) Není čas ani chuť
vss Vodnik DrC+ (kp)
Majzl
Nováček
Nováček

Příspěvek od Majzl »

Mam podobny build 40/0/21 a na areny je docela fajn, rozdam Dotky a pak uz je Feary a docela to jde. A aj kdyz me killnou tak Dotky ubiraji dal.....
CPU: AMD Athlon II X4 630(Arctic Cooling Freezer 64 Pro) MB: Asus M2N-E RAM: 4x KINGSTON 1024MB/667MHz DDR2 CL5 HDD: Seagate 250GB, SATAII NCQ,7200RPM,16MB cache GK: Gainward GeForce BLISS 8800GT ZVUK: Creative Sound Blaster Audigy 2ZS REPRO: Creative SBS 580 CASE: GMC H60 ZDROJ: Arctic-cooling Fusion 550R
adoromi
Nováček
Nováček

Příspěvek od adoromi »

jj.. s timdle buidlem 40/0/21 naprosto soulasim :)

zatim mam nejakej 49lvl... a build 40/0/0 ... ted zacnu strkat do destra....

aff tree je super... v dungach nemusim pit (pet je mana banka) a hodne toho (diky sephion life) vydrzim... a s +130 shadow dmg dela CoA a corruption pekny dmg :) .. sic ne okamzity (na 48lvlu s destro buildem sem dal soulfirem za 2050dmg... ale to bylo tak vse) ... kletby sou hold kletby :)
Vodnik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vodnik »

Levelovat s buildem 40/0/0 mi připadá poněkud komplikované, ale když tě to baví... :-) Já přešel na affli build v podstatě až v okamžiku kdy jsem měl 2 věci z Oblivion setu, aby se petovi doplňovala mana, do té doby jsem leveloval s demonology nebo destro buildy

Jinak teď mám v základu +750 shadow dmg, s buffama se dostávám lehce přes 1000, což je pořád hodně málo
vss Vodnik DrC+ (kp)
james7
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od james7 »

Skeeter píše:Podle me asi lock. Je opravdu zabava potkat v BG locka s 15k hp :) .....
Jestli má nekdo tolko hit points tak je to na ukor dmg tzv. huř se zabijí ale zas neda takovou dmg 8-)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“