Radeon X1900 XT/XTX (R580: články, testy, informace)
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- hurrican
- Začátečník

-
Dik za odpoved,takze sapphire uz asi dava stale 1.2ns,ale ked je v tom neni nejaky rozdiel tak mi to moze byt jedno.Inac pozeral som ze mas v podpise aj kartu od HIS aj od Sapphire,mozez mi poved prosim ako idu max.obe nataktovat ? (jadro/pamat) Vidim ze to mas na xtx,to viac uz nejdu (aspon na 700 jadro) ? dik
Intel i7 7700k@4.8/4.5Ghz, MSI Z270 Xpower gaming titanium extreme6, Corsair Vengeance 16GB DDR4 3200Mhz Cl16, 2xGainward phoenix 1070 GS, 128+256 SSD, 750HDD,
- OBR
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- hurrican
- Začátečník

-
- no-X
- Středně pokročilý

Proč tu nemáme link na recenzi nejrychlejší grafické karty dneška, Sapphire Radeon X1900XTX Blizzard Edition? 
http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2737&p=1
/rovnou přidávám do FAQ/
http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2737&p=1
/rovnou přidávám do FAQ/
Nejlepší moderátor ve výslužbě
- Hammer88
- Nováček

-
Mam X1900XT od Sapphire a občas při hře se mi rozpadne obraz na čtverečky v základních barvách a hra zamrzne. Stačí ale Ctrl+Alt+Delete a ukončit program pak jde hra zas v pořádku. Zatim se mi to stalo jen párkrát u Obliviona a Halfa 2. Mam Pentium D 920, Gigabyte 945p , 2x 512 Ram DDR2 Kingmax 533Mhz, 500 W Forton, Windows Xp Profes. sp 2. Catalyst 6.3 A jaky je rozdil v Microsoft Framework 1.1 a 2.0, nemuze mit na to vliv ze mam 1.1?
- OBR
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- oilik
- Začátečník

-
framework na to vliv urcite nemaHammer88 píše:Mam X1900XT od Sapphire a občas při hře se mi rozpadne obraz na čtverečky v základních barvách a hra zamrzne. Stačí ale Ctrl+Alt+Delete a ukončit program pak jde hra zas v pořádku. Zatim se mi to stalo jen párkrát u Obliviona a Halfa 2. Mam Pentium D 920, Gigabyte 945p , 2x 512 Ram DDR2 Kingmax 533Mhz, 500 W Forton, Windows Xp Profes. sp 2. Catalyst 6.3 A jaky je rozdil v Microsoft Framework 1.1 a 2.0, nemuze mit na to vliv ze mam 1.1?
- Thellwin
- Administrátor

A ještě jedna - http://www.firingsquad.com/hardware/sap ... x1900_xtx/no-X píše:Proč tu nemáme link na recenzi nejrychlejší grafické karty dneška, Sapphire Radeon X1900XTX Blizzard Edition?
Goldnoob team proud member!
- Hammer88
- Nováček

-
- OBR
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
totalni hloupost kamarade, pokud mas zdroj ATX 2xxx tak mas dve nezavisle 12V vetve, jedna napaji CPU a druha grafiku, a nestiha ti jedna tak ti spadne grafika ktera v zatezi jen sama potrebuje pres 200W... a 16A!Hammer88 píše:Vylouceno, to by zamrzl cely pocitac, nebo by se restartoval, vsechno neni ve zdroji vis?OBR píše:myslim ze tvuj problem je v tom Fortronu... Dual Pentium a X19, no nevim nevim, kup si lepsi zdroj...
A prave ze VSE dnes zavisi na zdroji, jestli tomu nechces rozumnet jdi cist Materidousku a nehraj si s pocitacema (sorry ale lezou mi na nervy LAMY co maji grafiku za 15000 a ale zdroj za 500 a mysli si ze maji super delo)
- Hammer88
- Nováček

-
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- Renus
- Začátečník

- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
NO konečneSmeli píše:Tak trošku OT, koukal jsem po netu a trošku hledal a v zahraničních e-shopech se začíná objevovat HIS X1900XTX IceQ3 (před-objednávky) a podle GURU3D by se měl touhle dobou začít prodávat za 449$. Jinak info o kartě tady
Doufam, ze u HISu takhle vylepší i model X1900XT pro nás chudáky
EDIT: A taky že jo
http://www.hisdigital.com/html/product_ ... 7&view=yes
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- no-X
- Středně pokročilý

Skoro deset patřila ATi k výrobcům s nejnižší spotřebou a nejmenšími nároky na chlazení a taky to nikoho nezajímalo (argumenty protistran typu "kdo má na high-end kartu, má i na lepší chladič", "uživatelé high-endu jsou na hluk zvyklí"...). Ale u jedné generace grafik se to změní a hned je to špatněSentenced píše:nechapu, že tohle u ATI nikoho nezajímá...
Nejlepší moderátor ve výslužbě
- godlike
- Středně pokročilý

-
- OBR
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele: