OBR píše:tys me nepochoil, ja nerikam ze kazdy 500W nebo 400W je spatny, to v zadnem pripade, ja myslel ze ten jeho KONKRETNE je asi vadny, jasne ze si nemusis kupovat zdroj za 5000, ale dobrej urcite...
No jasny ze dobrej by byl ale ne kazdej ma na takovej zdroj i kdyz si kupuje tak drahou kartu... A to jsem te opravdu nepochopil,protoze z tvych prispevku nikde nezaznelo ze ma vadny zdroj nebo neco v tom smyslu... Nebudem to resit,ale kazdopadne je to divnej problem, zvlast muze hrat treba 5h v kuse a neudela to, jindy treba jiz za 1h... Posledne co se mu to stalo pry stacilo hru minimalizovat a max. a jela dal... Zajimavy... Ale myslim ze vada zdroje by se projevovala nejspise jinak.. Bohuzel nema kde jinde grafiku vyzkouset..Ja mam jeste AGP

. A reklamace by se mu myslim ani nepodarila.. Sice je to mozna puntickarstvi,ale kdyz uz se clovek rozhodne dat tolik do grafiky,tak mu i takovy vecy vadi... Jinak proc pisu ja- je to znamej a nema net. btw: jsem mu navrhoval grafiku,zdroj a CPU,takze proto tu otravuju ja