Program na rozdělení HDD
- z1d
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
Program na rozdělení HDD
Nevíte někdo o programu na rozdělení hardisku na několik oddílu.
E5200
Asus P5Q-VM
A-DATA 2x2GB 1066Mhz
Gigabyte HD4850
Asus P5Q-VM
A-DATA 2x2GB 1066Mhz
Gigabyte HD4850
- thool
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
mas-li linux mandrake neni problem. mas-li wokna-ses v p*deli. musis to udelat uz pri instalaci OS
programy na to sou, ale mas sanci 1:25 se se to povede bez problémů... jinak programy staci hledat na www.slunecnice.cz nebo na www.google.com , nebud linej 
Better pizza than happy meal ||| It's better pizza than happy meal
Healthy food is made of steel ||| Better pizza than happy meal!
- Spectral
- Středně pokročilý

-
To je pěkná blbost, funguje to úplně v pohodě! Jeden z nejlepších je Partition Magic (není free), ale jsou i další, viz http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... 0945fad55f.thool píše:mas-li wokna-ses v p*deli. musis to udelat uz pri instalaci OSprogramy na to sou, ale mas sanci 1:25 se se to povede bez problémů...
Veterán
- thool
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
dobre,dobre, malinko sem to prehnal... me ani znamim se to nepovedelo, delali sme to prez nejakej freevér program..Spectral píše:To je pěkná blbost, funguje to úplně v pohodě! Jeden z nejlepších je Partition Magic (není free), ale jsou i další, viz http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... 0945fad55f.thool píše:mas-li wokna-ses v p*deli. musis to udelat uz pri instalaci OSprogramy na to sou, ale mas sanci 1:25 se se to povede bez problémů...
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- thool
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- z1d
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
Ne ja mam ten problem že sem blbě rozdělil HDD, mám 111GB(120GB) a rpzdělil sem ho na 80GB mp3, hry, 20GB programy, data, 11GB na System a v systemu mam jen 1GB volnýho místa a ja bycg chtěl ubrat u tech programu 5GB a 5GB u mp3 a hry a dat to do systemu.
E5200
Asus P5Q-VM
A-DATA 2x2GB 1066Mhz
Gigabyte HD4850
Asus P5Q-VM
A-DATA 2x2GB 1066Mhz
Gigabyte HD4850
- thool
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ajajaj...to bude problem3G@L píše:Ne ja mam ten problem že sem blbě rozdělil HDD, mám 111GB(120GB) a rpzdělil sem ho na 80GB mp3, hry, 20GB programy, data, 11GB na System a v systemu mam jen 1GB volnýho místa a ja bycg chtěl ubrat u tech programu 5GB a 5GB u mp3 a hry a dat to do systemu.
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
no... tak partition magic...3G@L píše:Ne ja mam ten problem že sem blbě rozdělil HDD, mám 111GB(120GB) a rpzdělil sem ho na 80GB mp3, hry, 20GB programy, data, 11GB na System a v systemu mam jen 1GB volnýho místa a ja bycg chtěl ubrat u tech programu 5GB a 5GB u mp3 a hry a dat to do systemu.
BTW... se mi osedcilo instalovat hry jinam nez na C
- random
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Presne tak partition magic ....... ten nema problem ani s diskom na ktorom su uz pritomne dalsie data........ a s zo zmenou velkosti particie aj zo systemom........ len doporucujem.......
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
- thool
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
jj,mam 5gb na system a 10gb linux a zbytek videa, hry... a kdyz potom chci preintalovat OS tak je to otazka 15-ti minut...ICE píše:no... tak partition magic...3G@L píše:Ne ja mam ten problem že sem blbě rozdělil HDD, mám 111GB(120GB) a rpzdělil sem ho na 80GB mp3, hry, 20GB programy, data, 11GB na System a v systemu mam jen 1GB volnýho místa a ja bycg chtěl ubrat u tech programu 5GB a 5GB u mp3 a hry a dat to do systemu.
BTW... se mi osedcilo instalovat hry jinam nez na Cpak mi staci na system i 5GB