Nefunguje scanner

Cokoli týkající se tiskáren, skenerů a multifunkčních zařízení, papíru či náplní.
Odpovědět
weller
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Nefunguje scanner

Příspěvek od weller »

Mám problém s tiskárnou HP psp 1110 nějak přestal fungovat scanner ale všechno ostatní funguje tisk i kopírování ale scanner jde spustit aji zobrazí skenovanej obrázek ale nechce ho převíst do počítače vůbec na to nereaguje už sem i přeinstaloval celou tiskárnu promazal registry a dělá to pořád to samy
filhouse
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filhouse »

Zdar měl jsem podobný problém, mám tiskárnu Canon MP460, když sem jí koupil, tak tisk kopírování šlo v pohodě, jak jsem chtělscanovat, tak to vypadalo že se rozjede ale nakonec zahlásil chybu a nic. Taky jsem zkoušel přeistalovat čistit registry a pořád stejný. Měl jsem 5.0m dlouhý usb kabel, koupil jsem 1.5m a vše v pohodě, takže doporučuju že pokud maš dlouhý kablik, tak to bude tím. A pokud ho máš krátký, tak i tak bych doporučil jiný kabel.
AMD Athlon64 3200+ 939 Venice, GB K8N-SLI nForce4 SLI
2xTranscend DDR 512MB 400Mhz CL 2.5
2xGB nVidia GF-NX66128DP silent 128,PCIe na SLI
2x WD Caviar XL WD1200JS SATA2,3GB/s 7200ot/min,8MB cache, D-Link Airplus G DWL G510 Wireless PCI adapter, NEC 4550A, Plextor 130A,Rámeček (občas s diskem)
LCD Samsung SyncMaster 931c,Myška Logitech MX1000 Cordless Laser,Repro Logitech X-530, Eurocase ML5442,Eurocase 500W PFC special ATX,Fan120mm
Odpovědět

Zpět na „Tiskárny, skenery a multifunkční zařízení“