Problem-hlasitost

Chlazení vzduchem, vodou, peltierem, tekutým dusíkem, pasivem a dalšími + odhlučnění PC.

Moderátor: morke

Pravidla fóra
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.

Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
Odpovědět
pan.jezevec
Nováček
Nováček

Problem-hlasitost

Příspěvek od pan.jezevec »

Zdravim mam taky mensi problem pred pul rokem jsem si kupoval nove PC.A ted uz u toho nemuzu ani sedet jak to vydava hlasity zvuk prosim poradte.

Intel Core2 CPU6400@2.13gb.2gb ram.NVdia Geforce 7950GT
Naposledy upravil(a) pan.jezevec dne úte 24. črc 2007, 11:53, celkem upraveno 2 x.
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Blue Storm »

vyčisti všechny aktivní chladiče od prachu!!!ale pořádně!!! a pokud to nepomůže,tak už asi jsou zsviněné ložiska nebo něco s nima je....a pokud jsou špatné,tak koupit nové chladiče
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Oprav si název threadu!!! To je na smeták takle..
Jinak zjisti poslechem při otevřeném case co hluči...koukni pro jistotu na teploty...pak to sem postni.
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
pan.jezevec
Nováček
Nováček

Příspěvek od pan.jezevec »

Tak trochu jsem to vycistil od toho prachu a je to mnohem lepsi,snad to tak vydrzi.
Odpovědět

Zpět na „Chladiče a chlazení“