Projekt: xXx

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

oyza
Začátečník
Začátečník

Projekt: xXx

Příspěvek od oyza »

Jelikoz cekam na "dodani" plechu(kolegovy se to libi a rikal, ze mi ho obedna a pak at si s nim delam co chci) tak jsem projekt cinema(zatim jsem se ucil ovladat pc pres girder) viz http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=99639 odlozil a zacal delat jinej... je to takova lehci uprava "krapu" do prace.
je to muj prvni casemod, tak necekejte zadny zazrak, ale zoufalosti se tu vali uz dost, tak proc sem nejakou nepridat :)

tak puvodni case...
Obrázek Obrázek

tak nejdriv chlazeni...
Obrázek
Obrázek
ohnuti kose z jineho casu a usazeni
Obrázek
po osazeni... (prijde tam pak jeste jeden disk)
Obrázek
predni strana a predek bez plastokrytu
Obrázek
Obrázek
uprava a osazeni usb
Obrázek
priprava na vyrezani
Obrázek
cast orezana...
Obrázek

* co bych jeste rad....
- zmenit srouby na vetracich za nejaky gumovy spunty, ale coolermaster(oprava primecooler) dela naprosto strasny a jiny zatim nejsem schopnej sehnat... rad bych neco jako dela zalman
- podlozit cely kos na disky
- vyrezat dole xXx
- nejakej ten tmel atd
- prestrikat case na cerno
- upravit plast kryt - castecny prestrik aby byl tmavsi (buh vi jak to dopadne a jak to udelat)
- podsvitit modre nebo zelene, ale obavam se ze ten zelenkavej kram nijak aby byl peknej s modrou tezko udelam.
- + co me napadne :)

hw - 866Mhz pent III, 512Mb sdram 133, ati rage pro, disk 10G system + 80G na backup atd, dvd smazka lite-on, diskoska(sem tam se hodi).
Naposledy upravil(a) oyza dne pát 27. črc 2007, 09:04, celkem upraveno 1 x.
AMD X6 1090T cooled by Thermalright Ultra 120 Extreme + Noctua, Asus M4A78T-E, 6G OCZ XTC Platinum, Toxic HD6870, SSD, Asus Xonar D1 - live at Spire Swordfin, powered by Enermax Liberty 500W. Viewed by EIZO 22" + 19" Dell.
Nica
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nica »

No tak zatim toho neni moc k hodnocení jinak řezání předního plastu se povedlo. Ten výřez toho XXX jak se chystas bych udělal možná trochu víc tlustší ty Xka.Každopádně sem zvědav na pokračování. Hodně štěstí v dalších úpravách :)
Projekty: Silver flame, Yellow missile
PC: Intel Core2 Quad Q6600, GeForce 8800GTS 640MB, Gigabyte GA-P35-DS4, 4x1 GB RAM GeIL CL4-4-4DDR2-800, ST3250410AS ATA Device 250 GB,Logitech G15, Logitech MX518
oyza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oyza »

on moc tlustsi bejt nemuze, protoze za tim je ten 80x80 fan a lezlo by to pres a taky tam je dole to usb :(
btw nevite kde sehnat ty gumovy spunty na chladice jiny nez coolermaster(oprava primecooler), sou z dost tuhy gumy, malo elasticky a dost rupaj
Naposledy upravil(a) oyza dne pát 27. črc 2007, 09:05, celkem upraveno 1 x.
AMD X6 1090T cooled by Thermalright Ultra 120 Extreme + Noctua, Asus M4A78T-E, 6G OCZ XTC Platinum, Toxic HD6870, SSD, Asus Xonar D1 - live at Spire Swordfin, powered by Enermax Liberty 500W. Viewed by EIZO 22" + 19" Dell.
DeamonHunter
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DeamonHunter »

zkus tohle http://ab-com.cz/default.asp?stiplname= ... tiid=20127

//Woyta Primecoolery jsou taky tuhy. Mam doma. A sezenes skoro vsude.
oyza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oyza »

srry prepsal jsem se. nejsou to coolermaster ale primecooler - vetsi smejd sem nevidel. nechapu ze to porad vyrabej. zalman dava k vetrakum skvely, ale samostatne jsem je nevidel
oyza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oyza »

tak sem nejak nemel cas, ale ted uz zase snad bude tak pokracuju....

"vyrezal" jsem silene xXx
Obrázek
sem lemro a neni to uplne rovny, ale zarovnam co pujde.
Obrázek
... momentalne to zabrusuju

mam ale problem. koupil jsem si smirgliky tusim ze 80,100,400,600 a prebrousil jsem horni vyrezy, bohuzel mi to ujelo a parkrat jsem skrabl mimo. posleze jsem zkousel tou 600 to prejet, co to udela a bohuzel to dopadlo takhle... (tech nekterejch vlaken si nevsimejte, to je akorat blbej hadr, tak to tam zustalo :) )
Obrázek
da se s tim neco delat? co s tim? rad bych aby to zustalo pruhledny jak to je, pac jsem chtel to zelene x podsvitit... nejaka idea?

pak jsem se chtel jeste zeptat, jaka lestenka se na zaver pouziva, kterej filcovej hadrik. vim, ze je to jeste daleko, ale pojedu kupovat o vikendu jine veci, tak to poridim s tim.
Bez_n1ck
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Bez_n1ck »

chce to jemnejsi smirgl
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
Nism0
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nism0 »

2000 unterwaser :-D
Bla bla bla, stejně to nikoho nezajímá :D
DeamonHunter
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

presne tak 600 je prasárna, to je tak na dřevo, to chce 1000- 2000 a hezky pod vodu
oyza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oyza »

DeamonHunter píše:presne tak 600 je prasárna, to je tak na dřevo, to chce 1000- 2000 a hezky pod vodu
oni tam v obine jemnejsi nemeli. sfine :(

no a pouzivaj se ty podvodni na drevo nebo na kov? tipuju ze na drevo
DeamonHunter
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

já bych řek že na laky:-D , dřevo pod vodou nevybrousíš a na železo je to málo :wink:
oyza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oyza »

tak to maj fakt dementne oznaceny. maj tam na drevo a na kov podvodni a tak. jak to ma bejt oznaceny?
IkE Blaster
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IkE Blaster »

ma to byt obyc na drevo, proste univerzal, ale s latkou vespod, ne papir. ale jinak da se to delat i 2000 na drevo (papirovou), pod vodou, jen se ti nesmi rozmocit (podle kvality, vyzkousej)
oyza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oyza »

tak sem vcera pouzil tmel a dopadlo to skvele. vubec neztvrdnul a jeste mi trochu naleptal nektera mista, nastesti je jich malo. zitra koupim jinej a tentokrat to budu opravdu cist co na tom pisou :)
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

oyza píše:tak sem vcera pouzil tmel a dopadlo to skvele. vubec neztvrdnul a jeste mi trochu naleptal nektera mista, nastesti je jich malo. zitra koupim jinej a tentokrat to budu opravdu cist co na tom pisou :)
Koukám chlape, že máš vyloženě štěstí.

Na ten průhlednej plast bych zkusil minimálně 2000 šmirgl pod vodou a pak brusné pasty, ale bude to makačka...:(

A tmel doporučuji značku Poly (Vlákno a Rapid) nebo Body. :wink:
oyza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oyza »

Stoobi píše:
oyza píše:tak sem vcera pouzil tmel a dopadlo to skvele. vubec neztvrdnul a jeste mi trochu naleptal nektera mista, nastesti je jich malo. zitra koupim jinej a tentokrat to budu opravdu cist co na tom pisou :)
Koukám chlape, že máš vyloženě štěstí.

Na ten průhlednej plast bych zkusil minimálně 2000 šmirgl pod vodou a pak brusné pasty, ale bude to makačka...:(

A tmel doporučuji značku Poly (Vlákno a Rapid) nebo Body. :wink:
ja bych tomu rikal jinak nez stesti :)

hele mam POLY tmel od BKP. Rapid. Modra krabice. Ten case to trosku naleptalo, jen nekde a vubec to neztuhlo ani za 23h. Nevim jak nahodit 100/2 ale toho tuzidla tam malo nebylo. Akorat sem si rikal, ze to pekelne smrdi neco jako aceton, takze sem se pak nedivil, ze to lepta.
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Blue Storm »

jj poly tmel dvousložkový smrdí brutálně :-D to že ti to neztuhlo znamené,že jsi tam do toho dal málo tužidla,já jsem jenom tka ze srandy zkoušel dát tmel a jen minimum tužidla a už to tuhne 3 měsíce a pořád to je měkké :-D
PC: Intel Core i7-8700K | Asus Strix Z370-G Gaming | GTX 980 Ti | Corsair Vengeance LPX 2× 8 GB | HyperX Fury 240 GB | Intel 600p 512 GB | WD Blue SSD 250 GB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Pro 13" 2020 | Phone: Apple iPhone XS
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ZdenekSveda »

Pokud ti nevytvrdne tmel, může to mít dvě hlavní příčiny: buď jsi tam dal málo tužidla, nebo jsi to nechal tvrdnou při moc nízké teplotě. V obou případech to potom tvrdne příliš pomalu. Zkus to celé potřít zředěným tužidlem. Jak to nasaje, začne to tvrdnout mnohem rychleji.
Ale pokud jsi dal vážně dost tužidla a nechal to někde v normálních teplotách, tak ti možná vážně nesedl tmel, i když u Poly by to bylo divný. Osobně teda používám jen Body tmely, protože jsou určeny do náročnějších podmínek, ale tmely od BKP jsou na tom velmi dobře, takže to bude spíš chybou nanášení než chybou tmelu.
oyza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oyza »

no, ono uz moc teplot neni, zrovna bylo asi 15°C a pres den to bylo na balkone a tam bylo vic. no uz sem to z toho sundal, udelam to znova a dam vic tuzidla :) odpoledne mi drzte palce

tak nevim, asi sem fakt lama, ale sehnat 2000 se mi nepodarilo. v jednom obchode sem s velkou slavou sehnal 1200, jinde meli max 400-600. obi, baumax, bauhaus a jeste jeden krap. lestenku maj jen na auta na kapotu. a filcovy hadr sem nesehnal tez. proste haluz
oyza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oyza »

tak sem prihodil tuzidlem pod kotel a uz to proschlo. uz sem sjel i druhou vrstvu ted to schne.

smirgl 1200 docela pekne zvladla ty skrabance na tom plexi, uz to vypada jen ze je to matny, takze kdyz nekde sezenu 2000 bude to v pohode. otazka zni kde!

taky bych rad vedel co s tou lestenkou. kterou? a kde koupit. dik za radu
Odpovědět

Zpět na „Projekty“