Mam problem s internetem na 2. PC na 1. funguje v pořadku, ale na druhem vubec. Myslel jsem ze je to sitovkou, tak jsem koupil novou, ale porad nic. Uplne poprve jak jsem To pc dostal, jsem jen pripojil kabel a frcelo to bez nejake instalace. Mel jsem to pripojene pres SMC7004VBR BARRICADE. Net prestal fungovat, kdyz se mi restartoval pc zniceho nic, tak jsem ho dal reklamovat a oni nasli zavadu na MB a vymenili ji za novou. Pocitac prisel dnes a internet porad nejede. Netusim cim to je. jeste jsem zkousel propojit pocitace do site a sdilet pripojeni pres 1.PC, ale to uz vubec nejde, protoze mi nesviti diody na sitovkach
docela dlouhy popis, ale uz vazne nevim kam bych napsal, sem zoufalej a nasranej ...
Trochu to rozved, jake mas pripojeni? IP mas pevnou bo prideluje dhcp? podle toho co pises, ze si jen zapojil kabel a jelo to, asi prideluje dhcp. Podivej se tedy do nastaveni sitovky na stav - podpora - podrobnosti, jestli ti vubec prideli IP a jestli tam mas vse co mas mit (IP, masku, branu, a dnsky)
Dale se mrkni jestli ti to neblokuje nejaky fw v kompu.
Zjisti IP druheho kompu a zkus se vzajemne pingnout.
Dale treba zkus tracert na nakou adresu v netu atd atd ....