Poradte prosim.....mam desku Biostar M7VIP (KT333),T-bred 1800+,disk SAMSUNG SP8004H,300W zdroj a pri prvnim zapnuti mi nenabehne ani bios...az tak po 7min zacne divne pipat(spise skrcet:) repracek a po chvilce to nabehne....nahlasi ze nemuze najit disk.Kdyz vypnu kompla a hned zapnu tak to bez problemu najede az do winu....
Pokud zahreju Nortbridge jeste pred prvnim spustenim na takovych 35 stupnu tak to taky bez problemu najede....
Nevim jestli se to da nejak opravit anebo se mam rovnou koukat po nove desce:)
spatne najizdeni Biostar M7VIP
Moderátor: Eddward
- coki
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
mám tip.měl jsem úplně stejný problém (až na ten čas, nebyl 7 ale 2.5 min).nedokážu si to vysvětlit,ale když jsem donesl svuj disk (WD1200JB) ke známímu a zapojil ho (za účelem výměny dat
) a potom sem ho zapojil do svého compa, zničeho nic to přestalo.je pravda že tahle deska nemá asi ráda moc chladný chipset,protože mi deska vůbec nenaběhne, když má kolem 12 stupňů.zkus to, možná že to pomůže i tobě.
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
- Shit
- Odborník PCT

Re: spatne najizdeni Biostar M7VIP
S tím se setkal na Asusu s chip.sadou I440BX. Reklamace MBcoki píše: pri prvnim zapnuti mi nenabehne ani bios...az tak po 7min zacne divne pipat(spise skrcet:) repracek a po chvilce to nabehne....nahlasi ze nemuze najit disk.Kdyz vypnu kompla a hned zapnu tak to bez problemu najede az do winu....
Pokud zahreju Nortbridge jeste pred prvnim spustenim na takovych 35 stupnu tak to taky bez problemu najede....
Nevim jestli se to da nejak opravit anebo se mam rovnou koukat po nove desce:)