Online hry - co byste doporucili ?

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Online hry - co byste doporucili ?

Příspěvek od Jiri Drak »

Jakou onlineovku byste mi doporucili ? Nejlepe z vlastni zkusenosti a s komunitou ceskych hracu. Nemam ani tak na na mysli CS a podobne hry, ale spis klasicke MMORPG (nebo jak se to vlasne pise :) ). Pripadne muzete uvest kolik to stoji atd.
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
chihuri
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od chihuri »

Ultima online a je to skoro zadarmo :)
Paja
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paja »

chihuri píše:Ultima online a je to skoro zadarmo :)
ultimu jsem chtel uz dlouho vyzkouset...je FREE ne??? tak kdyztak dej odkaz kde bych to moh najit......dik

a jinak ONLINE? no prece CS :-)

And ye shall know the truth and the truth shall make you free
mao
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mao »

www.darkparadise.cz
Tam toho najdeš dost... O UO se v ČR píše dost a dost, takže si stačí projít doupě.cz a tak a budeš vědět dost.

Ale pokud ti nevadí angličtina a placení cca $10 měsíčně, doporučuje buď Dark Age of Camelot nebo nejlépe novější Star Wars Galaxies.

Googlem si určitě o nich informací najdeš dost a dost. Ale pozor - co jednou schvátí, jen tak nenavrátí - já sám jsem hrál UO přes rok. Ale pak už jsem měl úplně všechno (ne majetek, ale spíše "postavení ve společnosti", nebo jak to nazvat), tak jsem toho nechal a teď přemýšlím na SW:G, ale není čas :-(
Paja
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paja »

mao píše:www.darkparadise.cz
Tam toho najdeš dost... O UO se v ČR píše dost a dost, takže si stačí projít doupě.cz a tak a budeš vědět dost.

Ale pokud ti nevadí angličtina a placení cca $10 měsíčně, doporučuje buď Dark Age of Camelot nebo nejlépe novější Star Wars Galaxies.

Googlem si určitě o nich informací najdeš dost a dost. Ale pozor - co jednou schvátí, jen tak nenavrátí - já sám jsem hrál UO přes rok. Ale pak už jsem měl úplně všechno (ne majetek, ale spíše "postavení ve společnosti", nebo jak to nazvat), tak jsem toho nechal a teď přemýšlím na SW:G, ale není čas :-(
CAMELOT bych hral od rana do vecera kdyby tam nebylo tech $10 skoda no.......

Marek.Sedlář
Nováček
Nováček

Příspěvek od Marek.Sedlář »

star wars galaxies nebrat,to je šit.

Ještě je tu možnost si pořídit neverwinter nights a zahrát si ho třeba přes www.gamezone.cz případně jinde,pokud ovládáme angličtinu :-)
chihuri
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od chihuri »

Sem taky proti Starwars Galaxies.
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

Marek.Sedlář píše:star wars galaxies nebrat,to je šit.
Ještě je tu možnost si pořídit neverwinter nights a zahrát si ho třeba přes www.gamezone.cz případně jinde,pokud ovládáme angličtinu :-)
O tom jsem uz taky docela uvazoval. Procital jsem si forum na Demone, ale trochu me odradilo, jak se tam furt resi nejaky problemy.
Hrajes/hral jsi to tam nekdy ?
Na kolik je to akcni a na kolik spis RP ?
Je to nejak rozumne skloubeny ?
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

co Melior anis?
mao
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mao »

Uznávám, že SW:G má ze začátku jisté problémy s bugy, ale to má většina onlinovek - vyjímkou v tomto směru byl DAoC, kde bylo zásadních bugů pomálo - respect 2 Relic. Ale taková UO je má dodneška :-)
Ale SW:G mi přijde mnohem rozsáhlejší co se vyžití hráčů týče - hlavně co se nebojových povolání týče. Co je super, že se konečně někdo odvážil zrušit NPC vendory, takže crafti mají úctu a peníze, které jim náleží.
Myslím, že pokud Sony na SW:G bude vytrvale pracovat, může se z toho stát opravdu skvělá MMORPG!
DAoC jsem hrál na betatestu, vytáhl jsem Druida na level 36 a nemohu říci, že by mne to nebavilo, ale celé mi to přišlo monotóní... Ale MMORPG jsou takový fenomén, že i s nedokonalou hrou se dá užít mnoho zábavy.
Khandar
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: Online hry - co byste doporucili ?

Příspěvek od Khandar »

Jiri Drak píše:Jakou onlineovku byste mi doporucili ? Nejlepe z vlastni zkusenosti a s komunitou ceskych hracu. Nemam ani tak na na mysli CS a podobne hry, ale spis klasicke MMORPG (nebo jak se to vlasne pise :) ). Pripadne muzete uvest kolik to stoji atd.
Ultima Online (CZ Free Shardy) - dobra volba pro zacatek ale jak clovek pozna placene(vyvyjene) tak uz se k UO (stejne jako ja nikdy nevrati) :)

plusy - ceska komunita, bez poplatku, prababka UO ma porad neco malo do sebe

minusy - me osobne nejvic vadila detincnost velkeho poctu hraju (cesti rozmazleni frackove) , diky tomu kouzelnemu FREE podle toho vypada i vyvoj hry.. ktery je opravdu mizerny( toto nejde GMkam zazlivat protoze oni to taky delaji zadarmo)

Asheron's Call poplatek 9.95USD - AC za 3 roky fungovani(vyvoje) uz dospelo k neuveritelnemu rozmachu (tuny a tuny veci, dungeonu, questu) co se tyce CZ komunity je tu perfektni parta Atlan's Army (www.asheron.cz )bouzel aktivnich hracu je jen par.

plusy - vyborne PvP, rozmanitost

minusy - Highend lvls (mezi nima i ja :-D ) supermani ktere uz nikdy nedozenete (to vadi hlavne v PvP), precejen uz zabehla hra a myslim ze je lepsi jit radsi do nejake novinky...

Asheron's Call 2 poplatek - 12 USD moc pekna hra avsak zatim nema velkou budoucnost me osobne vydrzela jen 2mesice nez sem dosahl vseho co v teto hre slo:(

plusy - nadherna grafika!!! celkova jednoduchost (ovladani, komunikace atd)

minusy - malo cechacku, jak sem rek po 2-4 mesicich tam neni co delat ovsem natom se pry pracuje tak uvidime (v zari)

Star Wars : Galaxies - dlouho sem premyslel jestli se do SWG poustet ale nakonec sem se nato vybodl a to z duvodu ze ja mam radsi fantazy MMORPG a SWG je sci-fi... avsak kamosi ho hraji a nemuzou si ho vynachvalit neuveritelne moznosti do ceho se pustit, obrovsky svet teda spis galaxie:)

plusy - velka ceska komunita!, novinka k tomu jeste hooodne prodavana coz znamena ze na vyvoj se urcite nevykaslou!!

minusy - zapomente ze budete Jedi :( , nekdo se tu ohani BUGy coz je sice pravda ale to je u kazde hry.. zadne fatalni tam nejsou takze np :-D

Tot minimum z mnoho postrehu z MMORPG sveta...
MMORPG Gaming 4Ever - Khandar
:-D
Core i7 2600K @ 4 GHz / Gigabyte Z68XP-UD5 / MSI GTX 970 4GB / 32GB DDR3 1866MHz HyperX
Koudy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Koudy »

Nebo si počkej na World of Warcraft.To bude nářez (Blizzard ještě NIKDY nevydal špatnou hru)
Laptop : MSi GT683DX - Intel Core i5-2430M, 6GB DDR3, nVidia GTX 570M, OCZ Vertex 4 512GB + WD500BEKT 500GB, Roccat Kone+, Creative Soundblaster X-Fi Surround 5.1 Pro, Roccat Kave 5.1, Windows 7 Ultimate 64-bit
Laptop 2 : HP Elitebook 8440p - Ubuntu
Tablet : Asus Transformer Prime TF201
maxim99
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maxim99 »

SW:G je mozna lehce bugly...ale kdo nechce bejt ve svete Luka a Vadera? :)

jedinej problem je, ze to bezi zatim jenom v US...takze musi bejt dobra lajna
CPU:AMD Phenom 9850@default MB:Asus M3A32-MVP Deluxe/WiFi-AP MEM:4GB DDR2-800MHz CL4-4-4 GPU: Sapphire ATI HD 3870 Ultimate s pasivem PSU: ENERMAX PRO82+ 525W
Paja
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paja »

maxim99 píše:SW:G je mozna lehce bugly...ale kdo nechce bejt ve svete Luka a Vadera? :)
treba ja nechcu...jak uz tu nekdo psal, i ja mam radsi fantasy a radsi nez boj SVETELNYM MECEM bojuju mecem klasickym nebo magickou holi :-) (neni nadto si nekdy zahrat Draci doupe a podobny NON-PC games :twisted:

Koudy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Koudy »

PAJA píše:
maxim99 píše:SW:G je mozna lehce bugly...ale kdo nechce bejt ve svete Luka a Vadera? :)
treba ja nechcu...jak uz tu nekdo psal, i ja mam radsi fantasy a radsi nez boj SVETELNYM MECEM bojuju mecem klasickym nebo magickou holi :-) (neni nadto si nekdy zahrat Draci doupe a podobny NON-PC games :twisted:
Jo Dračí Doupě...to si pamatuju dobře, drsná pařba, ale je potřeba celkem dost lidí, aby to stálo pořádně za to...
Laptop : MSi GT683DX - Intel Core i5-2430M, 6GB DDR3, nVidia GTX 570M, OCZ Vertex 4 512GB + WD500BEKT 500GB, Roccat Kone+, Creative Soundblaster X-Fi Surround 5.1 Pro, Roccat Kave 5.1, Windows 7 Ultimate 64-bit
Laptop 2 : HP Elitebook 8440p - Ubuntu
Tablet : Asus Transformer Prime TF201
Paja
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paja »

Koudy píše:
PAJA píše: treba ja nechcu...jak uz tu nekdo psal, i ja mam radsi fantasy a radsi nez boj SVETELNYM MECEM bojuju mecem klasickym nebo magickou holi :-) (neni nadto si nekdy zahrat Draci doupe a podobny NON-PC games :twisted:
Jo Dračí Doupě...to si pamatuju dobře, drsná pařba, ale je potřeba celkem dost lidí, aby to stálo pořádně za to...
ani ne.....je nas 5 (4+ jeden PJ :-) ) a kdyz je to PRIPRAVENE tak to je vzdy sranda :-) a poradna :twisted:

Wiruss
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wiruss »

Ja bych doporucil UO :-)
mae
Nováček
Nováček

Příspěvek od mae »

PAJA píše:
Koudy píše: Jo Dračí Doupě...to si pamatuju dobře, drsná pařba, ale je potřeba celkem dost lidí, aby to stálo pořádně za to...
ani ne.....je nas 5 (4+ jeden PJ :-) ) a kdyz je to PRIPRAVENE tak to je vzdy sranda :-) a poradna :twisted:
DrD se u nás v Plzni hraje už pár let a za ten čas jsem zjistil, že tak snesitelný maximum je 4 hráči (teda pokud to má reflektovat jejich představy a očekávání, co se týče světa). Pokud se DrD hraje hóóódně dobře, tak to rozhodně neni jen počítání a už vůbec ne hra pro malé děti. :lookround: Já bych prubnul tu Ultimu a SWG taktéž. Ale nemyslím, že někdy bude někdo sto naprogramovat něco, co by se vyrovnalo tý "g-ol' " stolní gamesce.
budvar2
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od budvar2 »

UO ma svuj vrchol za sebou :(
mrknete na tohle: http://www.eve-online.com/
pokud chces neco jednoduchyho co zabere malo casu : webgame.cz
Quixote
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Online hry - co byste doporucili ?

Příspěvek od Quixote »

Khandar píše: zapomente ze budete Jedi :( , nekdo se tu ohani BUGy coz je sice pravda ale to je u kazde hry.. zadne fatalni tam nejsou takze np :-D

:-D
Preco??! Nejde to vobec, alebo to 60 vyvolenych na celom svete ma tak odhadom sancu, alebo o co ide?
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“