potřeboval bych poradit....vyměnil jsem box chladič u Athlonu 64 3200+ za Artic Freezer 64 PRO, je jedno kam ho připojím a jak můžu korigovat jeho otáčky, mám SpeedFan ale nemůžu ho s ním korigovat
základovka MSI K8N NEO4 Platinium....díky
zapojení articu freezer 64 PRO
Moderátor: morke
Pravidla fóra
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.
Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.
Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
- ladikaladik
- Nováček

-
- Hujeros
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Zapoj ho normalne do CPU_FAN a ve speedfanu si nastav v moznostech u FAN 1 - software controled. Samo ze v BIOSu desky musis mit taky povolenou regulaci. Nevim jak u MSI ,ale u GigaBytu je tam moznost : 1)PWM 2)Voltage 3)Auto . Me treba verze Speedfanu 4.31 sice cetla celekm spravne otacky fanu, ale zase blbe regulovala. SpeeFan 4.32 sice blbe cte, ale dobre reguluje. Zkus trochu experimentovat 
CPU:RYZEN 5 1600AF +SPC Spartan 3 LT @3,90GHz(1,38V);MB:B450 AORUS M rev1.0;DDR4:CRUCIAL Ballistix Sport 8GB 2666MHz @3200 CL16(1,35V);
VGA:GigaByte RX6600 XT 8GB
VGA:GigaByte RX6600 XT 8GB
- Behemot
- Červená karta

-
- Bydliště: 50°4'52.22"N, 14°23'30.45"E... VŽDYCKY prodávám i jinde...
- Kontaktovat uživatele:
taky přidává nulu navíc...?Hujeros píše:Zapoj ho normalne do CPU_FAN a ve speedfanu si nastav v moznostech u FAN 1 - software controled. Samo ze v BIOSu desky musis mit taky povolenou regulaci. Nevim jak u MSI ,ale u GigaBytu je tam moznost : 1)PWM 2)Voltage 3)Auto . Me treba verze Speedfanu 4.31 sice cetla celekm spravne otacky fanu, ale zase blbe regulovala. SpeeFan 4.32 sice blbe cte, ale dobre reguluje. Zkus trochu experimentovat
btw já na to séřim, do 51 stupňů to běží na minimum a pak to BIOS zvýší...nemám chuť se srát se Speedfanem když mi připíše nulu navíc a stejně nedělá nic...